BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Очаквайте продължение!!!!!!!!!!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
споко ве--аз ще ви каня скороA_DUNCHEV написа:Magi написа:Искам да благодаря на всички за гостоприемството, и най-вече на Младен и Пепи! Карта беше разбиващ, сори на всички които бавих
В тази тема едвали Младен и Пепито ще разберат,че им благодарите.Ама да бяха поканили и нас,макар че Вие го направихте,ама не е удобно да се натресем без да знаят домакините.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:споко ве--аз ще ви каня скороA_DUNCHEV написа:Magi написа:Искам да благодаря на всички за гостоприемството, и най-вече на Младен и Пепи! Карта беше разбиващ, сори на всички които бавих
В тази тема едвали Младен и Пепито ще разберат,че им благодарите.Ама да бяха поканили и нас,макар че Вие го направихте,ама не е удобно да се натресем без да знаят домакините.![]()
![]()
![]()
тогава ще ви видя
Аз съм си споко!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и аз там бях гост ......да знаешA_DUNCHEV написа:bmwfena написа:споко ве--аз ще ви каня скороA_DUNCHEV написа:Magi написа:Искам да благодаря на всички за гостоприемството, и най-вече на Младен и Пепи! Карта беше разбиващ, сори на всички които бавих
В тази тема едвали Младен и Пепито ще разберат,че им благодарите.Ама да бяха поканили и нас,макар че Вие го направихте,ама не е удобно да се натресем без да знаят домакините.![]()
![]()
![]()
тогава ще ви видя
Аз съм си споко!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
A_DUNCHEV написа:Очаквайте продължение!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
вече си имам други гуменки и може да направим продължение ама дайте да се саберем повечко коли хем ще е по-весело хем няма да се оплаквам само аз че сам останал само на теловете

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
ikonkata написа:A_DUNCHEV написа:Очаквайте продължение!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
вече си имам други гуменки и може да направим продължение ама дайте да се саберем повечко коли хем ще е по-весело хем няма да се оплаквам само аз че сам останал само на теловете![]()
![]()
В неделя да си на Опет тогава, без извинения, че ще ти дърпаме ушанките

- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmw maniqk ivo bmw написа:Елате някой път в софия ве пичове на еко-то.![]()
ако всички сте като "too cool"
не мерси

взех да гледам с други очи на софиянци

след като прочетох 2-3 поста с негативно отношение спрямо хората живеещи извън столицата

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
оо ас виждам всичко (почти) не се сърди големи братко ас по принцип не съм канил никого но всекои е добре дошъл ! калоян ми звъна че бил по работа в нашия краи и ме помоли да проверя нещо за хотелче и ас мо казах да заповяда у дома винаги е добре дошъл както и вие комитиA_DUNCHEV написа:Magi написа:Искам да благодаря на всички за гостоприемството, и най-вече на Младен и Пепи! Карта беше разбиващ, сори на всички които бавих
В тази тема едвали Младен и Пепито ще разберат,че им благодарите.Ама да бяха поканили и нас,макар че Вие го направихте,ама не е удобно да се натресем без да знаят домакините.

а за сбирката си нямах и никва идвея че ще се съберем толкова много хора и ще се получи такъв купон
поздрави на всички и несе сърдете нямам нищо против никои от вас

- Andronoff
- триногата
-
И аз както винаги бях карък! Не стига дето пропуснах цялата среща в Любимец, не стига дето изтървах най-интересното в Царево, ами сега точно трябваше да ми се развали колата и да се съобразявам с хората, дето се прибирах с тях! Пак изпуснах веселбата
Дайба късмета си дайба аз...

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ами да ти дам акълAndronoff написа:И аз както винаги бях карък! Не стига дето пропуснах цялата среща в Любимец, не стига дето изтървах най-интересното в Царево, ами сега точно трябваше да ми се развали колата и да се съобразявам с хората, дето се прибирах с тях! Пак изпуснах веселбатаДайба късмета си дайба аз...

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
stambo_81dg написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Елате някой път в софия ве пичове на еко-то.![]()
не мерси![]()
след като прочетох 2-3 поста с негативно отношение спрямо хората живеещи извън столицата
Споко не сме всички като "too cool"

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 12 Авг 2007, 21:03, променена общо 2 пъти

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmw maniqk ivo bmw написа:stambo_81dg написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Елате някой път в софия ве пичове на еко-то.![]()
не мерси![]()
Споко не сме всички като "too cool"![]()
![]()
ок
абе и аз така си мисля
останал съм с добри впечатления от софиянци
ама тои ги развали оня ден