РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Ужасс
Дано бързо да се оправи, и за напред повече да си опича акъла! Жалко и за компакта - разбрах че нищо не става от него - изгорял е изцяло 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аз лично го познавам орлин и много му се кефя как с огромно желание си прави колата ебаси ужаса
дано по бързо се оправи и пак да е сред нас

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Голям късмет, като гледам дирите, май бордюра го спасява ритвайки колата назад и удара отива във калника. Не знам в 5 дали е било мокро но в 7:30 не беше, застигнах баварката на Дунав мост качена на платформа и пътуваща към края..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава 

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава
Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!
И аз съм съгласен с теб колега и наистина дано се оправи по бързо колегата ОРЛИНYorka написа:Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава
Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?

- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Още някой да ме цитира? Не мога да разбера защо е този враждебен тон. Ако се научите да четете мненията, а не само да ги гледате ще разберете, че всъщност моето мнение не се различава по нищо от вашите
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели

Ае тука само за полигон ли си говорим...
Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава...
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин

П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
deemov написа:Има ли все още сбирки в понеделник
20.00 на '' ВАС '' , до Пантеона
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
n.kostadinov написа:колеги айде стига форума не е място за лични разправии кой,кого и как бил разбрал нека запазим добрия тон

що така бе колеги?
не бих ви посъветвал да се разберете на лс.защото спора е глупав и е по добре изобщо да го няма.
сами разбирате,че постовете вече съм ги изтрил заради нецензурните изрази

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
uCnaHeTcA написа:Ае тука само за полигон ли си говорим...Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава...
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин![]()
Вече е по-добре, скоро го изписват

Скъпа Evangeline, в моите и на колегата M///Sport думи нямаше никаква враждебност, извини ме, ако така ти е прозвучало. Просто направих лека забележка, предполага се, все пак, че мнението на дама би трябвало да изразява повечко съжаление към Орлин

А относно полигона - кой е навит да вземе мене и Burov на въпросната сбирка (ако се измисли нещо де), че сега сме с резервната Жулиета, да не разваляме визията на групата

Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!