BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 29 Авг 2007, 14:16

Soul_Fly написа:
A_DUNCHEV написа:
Soul_Fly написа:Здр. колеги, моля препоръчайте ми някои от Сливен които разбира от механика на ел. стъкла, че не издаржа вече.

Какъв е проблема,колега?

Проблема е че когато вдигам десния преден прозорец на около 3-4 сантиметра преди да се вдигне до краи горния ъгъл изкача от оплатнението, започва да скарца сякаш ще се счупи всеки момент. Имаше счупен плазгач, сменишме и двата, след което маистора вдигна рамене и вика от мене толкова. Та сега се чудя къде могат да го оправят?

Сега ще се обадя на SuperFly/Mитака/ да видим можем ли да помогнем.?
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Авг 2007, 14:21

Soul_Fly написа:Не, не сам. Ходех последно при Галин ама и тои не разништи пъзела

Ами ако искаш може да говорим с него дали може да я погледне и ако той не успее да се справи с проблема ще отидем при Ванко лагерчето ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 29 Авг 2007, 14:35

SuPeR_FLY написа:
Soul_Fly написа:Не, не сам. Ходех последно при Галин ама и тои не разништи пъзела

Ами ако искаш може да говорим с него дали може да я погледне и ако той не успее да се справи с проблема ще отидем при Ванко лагерчето ;)

ОК. кога ще можем да я сваршим тая работа?

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Авг 2007, 14:38

Soul_Fly написа:
SuPeR_FLY написа:

ОК. кога ще можем да я сваршим тая работа?

Тая вечер ще потърсим единия Ваньо и да се уговорим за утре към 10-11 :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 29 Авг 2007, 14:44

Няма проблем! Само кажи къде и кога ще се търсим :?:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Авг 2007, 14:46

0885880893 - Митко, звънни ми утре сутринта да се уговорим ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 29 Авг 2007, 14:49

SuPeR_FLY написа:0885880893 - Митко, звънни ми утре сутринта да се уговорим ;)

Супер. уте към 10 ще се чуем ;)
Мерси много за помоща :D

P.S. моя номер е 0887 597 579

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 29 Авг 2007, 19:57

Soul_Fly написа:

Уговорил съм утре към 10-11 да отидете със SuPeR_FLY при майстора.
Обади се утре на Митака и той ще те заведе и дано се оправи всичко. :yes: :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 29 Авг 2007, 20:15

A_DUNCHEV написа:
Soul_Fly написа:

Уговорил съм утре към 10-11 да отидете със SuPeR_FLY при майстора.
Обади се утре на Митака и той ще те заведе и дано се оправи всичко. :yes: :D

Дано! :mrgreen: Че да имаме повод да одарим по една студена :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

!

Мнение от VaLy0 » 29 Авг 2007, 21:49

При Ваньо дето прави аларми в К. Фичето ходи ли :?:[/quote]

ахахахаа този Ваньо гаранция давам че няма да свърши работа :no:
аз мога да я погледна и ще ти кажа кво не е наред,защото преди една седмица и на мойто му правих 4-рите стъкла даже сменях мотори шото бяха спекли :mhihi: , но лошото е че няма да има от къде да си купиш това което е счупено :confused:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Авг 2007, 22:46

момчета някои от вас ми бяха обещали нешо.имена не споменавам :( :( :( времето си върви и както е тръгнало май ще забравя за срещите в Сливен защото ще се почувствам пренебрегнат а тогава много ще ме заболи...а като това стане :( :( :( айде спирам до тук ...нука тия господа ми се обадят има безплатни начини за това и ако това не стане ще им блокирам абонатите в Скайпа-кълна се :!: :!: :!: :!: не обичам неприятни изненади да знаете :!: както си решите
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар

Re: !

Мнение от SuPeR_FLY » 29 Авг 2007, 23:35

VaLy0 написа:ахахахаа този Ваньо гаранция давам че няма да свърши работа :no:
аз мога да я погледна и ще ти кажа кво не е наред,защото преди една седмица и на мойто му правих 4-рите стъкла даже сменях мотори шото бяха спекли :mhihi: , но лошото е че няма да има от къде да си купиш това което е счупено :confused:

Нека да погледне колата, пък ако не стане ще го водя при Ванко лагерчето 8)

bmwfena написа:момчета някои от вас ми бяха обещали нешо.имена не споменавам :( :( :( времето си върви и както е тръгнало май ще забравя за срещите в Сливен защото ще се почувствам пренебрегнат а тогава много ще ме заболи...а като това стане :( :( :( айде спирам до тук ...нука тия господа ми се обадят има безплатни начини за това и ако това не стане ще им блокирам абонатите в Скайпа-кълна се :!: :!: :!: :!: не обичам неприятни изненади да знаете :!: както си решите

Незнам кой визираш, ама ако говориш за ралито Миро каза, че той ще организира всичко, защото се познава с тея от СМК, ама нищо незнаем повече, ни се обажда, ни се вижда. Дори незнаем ние дали ще ходим :dunno: :help:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Авг 2007, 23:41

SuPeR_FLY написа:

bmwfena написа:момчета някои от вас ми бяха обещали нешо.имена не споменавам :( :( :( времето си върви и както е тръгнало май ще забравя за срещите в Сливен защото ще се почувствам пренебрегнат а тогава много ще ме заболи...а като това стане :( :( :( айде спирам до тук ...нука тия господа ми се обадят има безплатни начини за това и ако това не стане ще им блокирам абонатите в Скайпа-кълна се :!: :!: :!: :!: не обичам неприятни изненади да знаете :!: както си решите

Незнам кой визираш, ама ако говориш за ралито Миро каза, че той ще организира всичко, защото се познава с тея от СМК, ама нищо незнаем повече, ни се обажда, ни се вижда. Дори незнаем ние дали ще ходим :dunno: :help:
ок.като и да е пък и в края на краищата никой не е задължен да прави каквито и да е организации тъй че ибал съм му мамата на ралито ще си намеря друго място къето да се разходя през уикенда....пък ще има Делиит--с сигурност :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Мнение от VaLy0 » 30 Авг 2007, 12:27

SuPeR_FLY написа:

Квото направите,по принцип няма нищо сложно,с брат ми сме направили 3 BMW-та от ламарини до коли в движение :) тъй че ако има нещо аз съм насреща!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 30 Авг 2007, 13:45

Колеги, днес се случи поредното нещастие! Сякаш проклятие е хварлено върху нас!!!
Днес докато с Митака отивахме да видим стъклото, на ъгъла на Сити-то завиваме на дясно и хоп искача един москвич зад една каруца и резултата си и....ло маиката :banghead: :banghead: :banghead:
Щетите не са много големи - огънат калник, счупени захваштачи на бронята, една две лаисни и счупен мигач и още някои дреболиики.

Трябва да се земат спешни мерки срещу това!!! Краино време е да отидем и някои поп да ни пораси,че както ми е трагнало не ми се живее!!!
Последна промяна Soul_Fly на 30 Авг 2007, 13:51, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия