ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Turbo_Ted написа:тоя четвъртък съм на ОМВ, ама все още без тупалката
аре ве аз така се надявах да ми изтупаш килима

Май е време и аз да се представя - главният герой от снимката на предната страница. Сърдечни благодарности на колегата с фотоапарата. Много ми помогна при цялата лудница, дето беше настъпила. Надявах се да се видим днес на OMV, но както и да е - друг път. Радвам се, че съм част от групата на BMW ентусиастите, които не седят само да се хвалят колко бързи и красиви са колите им, а са готови да помогнат по всяко време. Без съмнение и аз ще помагам с каквото мога.
Последна промяна s100ian на 03 Авг 2007, 14:50, променена общо 1 път
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Добре беше срещата вчера . Като за мой първи път ми хареса . Мерси за посрещането колеги. Другия четвъртък ще гледам пак да съм на линия.
А снощи се изнесох малко по рано защото към митницата заплашително отидоха 2-3 коли които познавам и си заслужаваше . Едната беше супрата която беше на ОМБ . Имаше интрига но дойдоха ченгета и развалиха всичко .
А снощи се изнесох малко по рано защото към митницата заплашително отидоха 2-3 коли които познавам и си заслужаваше . Едната беше супрата която беше на ОМБ . Имаше интрига но дойдоха ченгета и развалиха всичко .

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Agande написа:Добре беше срещата вчера . Като за мой първи път ми хареса . Мерси за посрещането колеги. Другия четвъртък ще гледам пак да съм на линия.
И без да кажеш да дойдем и ние да видим, ще го запомним