Бачково вместо сбирката в неделя 24-и
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Бачково вместо сбирката в неделя 24-и
вместо сбирката да направим едно яко ядене на бачково а?
с Митето решихме в 11.30 на Феисес в неделя и от там ще ходим
с Митето решихме в 11.30 на Феисес в неделя и от там ще ходим
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
- Dimitar
- старши ентусиаст
Пак се събрахме супер много БМВ ентусиасти . Тоя клуб изживява един невероятен прогрес - на какво ли се дължи това . А иначе на Бачково беше доста интересно - видяхме и доста исторически забележителности и някак си така ми се повдигна националния дух . А имаше и сбирка на Порше клуба - и въпреки, че са доста по-рядко срещани автомобили от БМВ се бяха събрали в пъти повече отколкото нас на най-добрите ни сбирки.
А иначе следващата неделя си мисля да организираме едно пътешествие до Луната - та дано да предизвикаме някакъв интерес - ама много ма съмнява, щото знам че ще сме пак само аз и жокера .
А иначе следващата неделя си мисля да организираме едно пътешествие до Луната - та дано да предизвикаме някакъв интерес - ама много ма съмнява, щото знам че ще сме пак само аз и жокера .
Dimitar написа:Пак се събрахме супер много БМВ ентусиасти
Митак да ма извиняваш ама в това ли се крие BMW-ентусиазма?
Dimitar написа:Тоя клуб изживява един невероятен прогрес - на какво ли се дължи това.
От пловдивските ентусиасти , които идват на неделните сбирки няма нито един официален член на клуба .
Dimitar написа:А имаше и сбирка на Порше клуба - и въпреки, че са доста по-рядко срещани автомобили от БМВ се бяха събрали в пъти повече отколкото нас на най-добрите ни сбирки.
И ромите са по-малко от българите , но са много по задружни .
PS:В краина сметка всичко опира до финансови възможности когато става въпрос за такива мероприятия.
- krika
- ...и то хидравличен :)
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз по голяма нужда
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Dimitar
- старши ентусиаст
Sparco съгласен съм със всички изброени от теб неща. Извинявай пич ако нещо съм те засегнал. Проблема обаче е съвсем друг - давам за пример предишното мероприятие - ходенето до Триград - като пуснахме темата 100 човека казаха че ще дойдат, то небеше първо отлагане за другата седмица, после пък часа сменихме само и само да могат да дойдат повече хора - и накрая какво - само аз и жокера. Същото стана и сега с Бачково - в по-малък мащаб, ама пак отидахме само аз и Иво. Та така - много е тъпо цяла седмица да разправя някой как щял да дойде и какви простотии щял да прави и после тихомълком да се скатае.
А ако ти предпочиташ да си изразяваш ентусиазма върху елхата у вас - аз нямам нищо против. Аз предпочитам да се срещам със другите фенове.
Не на последно място - нещата неопират само до пари - бяхме двама човека с две коли - можеше да качим още поне 6-7 човека и да си ги возим цял ден ей така за кеф. А нали ще си пиеш кафето в Пловдив или на Бачково - от финасова гледна точка е все тая - пък да не ви разправям сега как тая разходка ни излезна безплатна, щото много ще ви е яд .
Ами това - пак извинявай ако съм те засегнал нещо - тая неделя на Фейсис-а ще те почерпя пък дано да ти мине
А ако ти предпочиташ да си изразяваш ентусиазма върху елхата у вас - аз нямам нищо против. Аз предпочитам да се срещам със другите фенове.
Не на последно място - нещата неопират само до пари - бяхме двама човека с две коли - можеше да качим още поне 6-7 човека и да си ги возим цял ден ей така за кеф. А нали ще си пиеш кафето в Пловдив или на Бачково - от финасова гледна точка е все тая - пък да не ви разправям сега как тая разходка ни излезна безплатна, щото много ще ви е яд .
Ами това - пак извинявай ако съм те засегнал нещо - тая неделя на Фейсис-а ще те почерпя пък дано да ти мине
14 мнения
• Страница 1 от 1