До пловдивската група в София от днес.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
До пловдивската група в София от днес.
Момчета, адски съжалявам, че не е имало кой да ви посрещне подобаващо. Явно е станало голямо неразбирателство. Аз нямаше да ходя на сбирката съвместно с Ауди клуба но ако знаех, че ще идвате щях да дойда лично на входа на София и да ви ескортирам до Еко-то.
Разбрах благодарение на Ати, че сте тук и се видяхме за малко на Божурище и се извинявам, че не можахме да си кажем довиждане но с МадВанката ви загубихме някъде из тълпата.
Имате думата ми, че при следващото ваше посещение в София аз лично ще ви чакам на входа на София ....
Ако е хубаво времето в някоя от следващите недели ще дойда на пловдивската сбирка и се надявам с мен да бъде и ударния наказателен БМВ отбор от София
Разбрах благодарение на Ати, че сте тук и се видяхме за малко на Божурище и се извинявам, че не можахме да си кажем довиждане но с МадВанката ви загубихме някъде из тълпата.
Имате думата ми, че при следващото ваше посещение в София аз лично ще ви чакам на входа на София ....
Ако е хубаво времето в някоя от следващите недели ще дойда на пловдивската сбирка и се надявам с мен да бъде и ударния наказателен БМВ отбор от София
- Dimitar
- старши ентусиаст
Няма проблем никакъв. Ние не сме се загубили в София , кофтито беше, че около 3 часа пихме бира сами , ама карай - следващия път
ПП. Пък тоя Ати много работи веее - и в неделя даже .
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
Dimitar написа:Няма проблем никакъв. Ние не сме се загубили в София , кофтито беше, че около 3 часа пихме бира сами , ама карай - следващия път
приемете и моите извинения, но аз не чета форума от известно време и въобще не бях разбрал, че ще идвате, пък и бях извън София в задръстване на магистралата в следствие на преобърнал се ТИР.
звъннет следващия път едно телефонче, да не си пиете сами бирата
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Re: До пловдивската група в София от днес.
!!Asen_X написа:.............
Еми айди дйеееееееее................. Изчака ми се чакането вече Поради финансови причини не мога да дойда до София аз, но то и в профила си ми го пише- беден студентин.... Айде идвайте, поканата вече е отправена най-официално от Пловдив БМВ Тийм-а ...
А за времето - побързайте , че студовете идват.....
4 мнения
• Страница 1 от 1