Сливен, събуди се!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Сливен, събуди се!
какво стана с доброто старо време когато на летището се събирахме хиляди
Последна промяна DANIEL на 27 Мар 2005, 18:40, променена общо 1 път
- rtzankov
- Ценко изложбения
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
DANIEL написа:мерси за забележката ще си взема поука
мани то има неколко души тука дето само с тва се занимават
- b2
- старши ентусиаст
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
аз през повечето време съм в София, ама когато съм в Сливен винаги се чудя с кой да покарам и да споделя еуфорията ама все сам обикалям посред нощите.
С тебе трябва да се разберем някой ден да си направим шоуто, просто колата ти е уникална за мен и искам да видя колко повече върви 325цата .А за летището те тия "лади-бегачки" нещо не са ми интересни, а другите рейсъри с голфовете и орлетата гледат много лошо и са адски недружелюбни
С тебе трябва да се разберем някой ден да си направим шоуто, просто колата ти е уникална за мен и искам да видя колко повече върви 325цата .А за летището те тия "лади-бегачки" нещо не са ми интересни, а другите рейсъри с голфовете и орлетата гледат много лошо и са адски недружелюбни
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Споко
Ами момчета нали знаете, че след инцидента с Кадета, полицайте малко почнаха да гледат на кръв и да се правят.
b2 пък тя неговата кола ако е уникална то незнам за моята какво да кажеш. МУХАУХАУХАУХАУХ
Базикам се.
b2 аз нали съм ти обещал, че като се съберем някои вечер двамата в Сливен и ще покараме двамата, на Дани ще видим дали да се обадим, ако е послушен и кара с нас винаги.
Пък и сега като се прибереш в София обади се, да те поразведа на снега малко.
b2 пък тя неговата кола ако е уникална то незнам за моята какво да кажеш. МУХАУХАУХАУХАУХ
Базикам се.
b2 аз нали съм ти обещал, че като се съберем някои вечер двамата в Сливен и ще покараме двамата, на Дани ще видим дали да се обадим, ако е послушен и кара с нас винаги.
Пък и сега като се прибереш в София обади се, да те поразведа на снега малко.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
b2 написа:аз през повечето време съм в София, ама когато съм в Сливен винаги се чудя с кой да покарам и да споделя еуфорията ама все сам обикалям посред нощите.
Ела при софийските орлета Е някои бмв ентусиасти се престрашиха не хапем без да питаме
- b2
- старши ентусиаст
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Re: Споко
Ванка, твойта кола е леко, така да я нарека, "масовка" в сравнение с неговата нали се сещаш иначе пак си е готина нали знаеш Аз съм в София тука тая седмица и съм готов
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
13 мнения
• Страница 1 от 1