помагайте- от някъде влиза вода
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320CD
- Мечтае да кара: Някакво много дърто бмв
- Детайли за колата: Много бърза, ама не чак толкова.
Re: помагайте- от някъде влиза вода
Не знам...и аз съм се чудил но отговор не намирам.Наистина много тъпо измислено.не като за БМВ
- AlexR
- Потребител
-
- Кара: e46 328Ci
Здравейте колеги и аз протекох,
в краката на пасажера става аквариум, тече от под жабката и съм много притеснен! Проверих отоците под филтера и отоците на калниците всичко е ок. БМВ-то е купе с шибидах някои знае ли каде са отоците на шибидаха и дали може да е от тях?

И аз имам влага под шофьорската стелка, но незнам дали е от вратата, подкалника ми е счупен възможно ли е от него да е. На снимката се вижда, че каналчето на лайсната на прага си е суха от където ви се стича на вас попримцип като идва от вратата водата. Поръчал съм и подкалник, да отварям ли вратата за преглед, хич не ми се иска да разглабям кората! Пътувах на дълго и не можах да разбера дали е като карам или като стои да я вали колата, защото видях на другия ден като се качвах, че стелката е влажна...
Като цъкнете на снимката се завърта незнам защо така става през телефона като качвам.
Като цъкнете на снимката се завърта незнам защо така става през телефона като качвам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Направо я отваряй и подлепи шумоизолацията. Виж си и уплътненията на щипките на кората.
Ами ок ама мислите ли , че не е от спукания подкалник има ли пт къде да се пълни там?

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Vinchenzo написа:Ами ок ама мислите ли , че не е от спукания подкалник има ли пт къде да се пълни там?
Смятам, че не е възможно. Оправи си изолацята и няма да имаш проблеми.
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Така, нека и аз да се включа. Проблема при мен беше следният. Свалих кората на вратата и на двете защото имах и от двете страни вода, та махнах кората и това уплатнение което е залепено на вратата се беше отлепило, викам си аз не може да е от това. Затворих вратата и почнах да наливам вода и какво да видя, от уплатнението на стъклото понеже то си пропуска до някаква степен защото няма такива които не пропускат, та от там по стъклото капе върху изолацията и понеже са е разлепила от нея капе по кората, и по неже кората като се затвори вратата се пада над пластмасовият праг и от там в краката. И РЕШЕНИЕТО -- взех битум в туба защото ако е силикон после ако се наложи няма махане на изолацията а битома при нагряване са маха и на ново я залепих с доста дебел слои битум, и така вече година няма капка в краката дано да си остане така. Дано сам бил полезен.
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Точно в това е проблема.За невярващите колеги нека четат и да знаят,че проблема е единствено от изолацията.Моята пак се е отлепила и тези дни стана аквариум в колата но сега като затопли времето ще я правя както трябва.
- vladimishev
- Потребител
-
Re: здравеи
карел написа:провери дали не капе от уплатнението на прозореца, ако не е от там почвай да разглfбяваш и да търсиш.
колега и аз имах саштия проблем влизашеми жода от прозореца оливаше ми под кората, беше разлепена изолацията на вратата залепиь я и няма проблем
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Re: здравеи

vladimishev написа:карел написа:провери дали не капе от уплатнението на прозореца, ако не е от там почвай да разглfбяваш и да търсиш.
колега и аз имах саштия проблем влизашеми жода от прозореца оливаше ми под кората, беше разлепена изолацията на вратата залепиь я и няма проблем
Ясен е проблема и при мене пичове. Отводнителните канали отпред при коша са толкова големи, че трудно биха се запушили. Всички колеги излезнахте прави!!!
Ето и снимки под кората на шофьорската врата, водата се измъква от там и хоп вътре! Искам да кажа и аз - недоизмислено!

Ето и снимки под кората на шофьорската врата, водата се измъква от там и хоп вътре! Искам да кажа и аз - недоизмислено!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Абе БМВ...нищо не му е измислено
Взимайте монтажна лента от практикер.дна сива е като тиксо но по дебела и много яко лепи.Залепвате и повече вода няма да има

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
или черен силикон за двигатели,около 4-5 лева е тубичката и лепи много яко

Аз имам и пистолет за топъл въздух , но мисля с черен силикон, че това старото незнам колко ще задържи, което си е на вратата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Въпросът е дали с този силикон след това ще може да се свали ако се наложи....