BMW Navigation - BG Map
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: BMW Navigation - BG Map
колега този линк не работи
-Миличка, трябва да ти призная нещо - аз съм женен!
Ох, така ме изплаши - помислих, че са ти откраднали "BMW"-то...
Ох, така ме изплаши - помислих, че са ти откраднали "BMW"-то...
Здравейте колеги,
Повечето линкове тук не работят ако някой може да ми продостави временен линк да го сваля след това ще го кача на моя сървър и там ще си седи и линка няма да изчезне.
Скоро ще си ъпдейтна версията на mk4 и ще кача всичко нужно за сменяне на splash screen въпроса е сега да посъбера софтуера ,защото съм нов (:
Поздрави
Повечето линкове тук не работят ако някой може да ми продостави временен линк да го сваля след това ще го кача на моя сървър и там ще си седи и линка няма да изчезне.
Скоро ще си ъпдейтна версията на mk4 и ще кача всичко нужно за сменяне на splash screen въпроса е сега да посъбера софтуера ,защото съм нов (:
Поздрави
Целувай сега ръка ,защото после ще целуваш ГЪЗ
"Вуйчо ми"
"Вуйчо ми"
Хич не съм на ти с комп.Преди малко писах ама незнам дали го изпратих.Колеги много ми трябва нави за бмв 530хд 2006 година е колата,4е ме 4ака път до германия и там много обикаляне а нямам диск,много моля някои ако знае от каде да си дръпна карти за европа и как точно да ги иснталирам на двд или на сд много ще съм благодарен.
Колегите от Е39 са много силни в тази област
ето темата viewtopic.php?f=35&t=144196
ето темата viewtopic.php?f=35&t=144196
Здравейте, дано да не съм банален но пробвах и вече хабя 2 диска и немога да ги накарам да тръгнат.Колата ми е оборудвана с тези модули. Кой трябвя да е според вас фаила с картата включваща България и с update на компютъра?Как мога да си свържа телефон??? И последен въпрос как да си пусна ТВ.???
Благодаря на всички за вниманието!!!
Благодаря на всички за вниманието!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
0886/40 20 11 - обади се да ти ъпдейтна софта, да ти дам 1 диск с карта и...да видим изобщо дали имаш ТВ тунер (задължителен ти е за телевизията) 

Колеги тази тема може би не е подходяща за следният проблем но реших да се обърна към вас
.... Имам BMW X5 e53 със навигация MK3.Проблема е че когато сложа записания от моя приятел диск с навигация тръгва...задавам адрес но НЕ ИСКА ДА МЕ ВОДИ ЗАЩО КЪДЕ Е ДОПУСНАТА ГРЕШКА ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН АКО МИ ПОМОГНЕТЕ
От разград съм