помагайте- от някъде влиза вода
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Току що събрах вратата, беше се разлепило 15 сантима при колоната, която ме изненада, че е Focal. Нагрях с пистолета и прилепи като от завода, отгоре хартиено тиксо за всеки случай и това ще му е.
Снимков матриал:
Тази щипка при колоната я смених с една от по горните с уплътнение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Снимков матриал:
Тази щипка при колоната я смених с една от по горните с уплътнение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Re: помагайте- от някъде влиза вода
За Focal - едва ли е заводски, особено с този crossover 
По-скоро е сменен от някой преди теб колега.
А тези дни и аз забелязах тази вода в пасажерската стелка - продухах под капака (имаше гняс и там), както и отворих кората на вратата и след обработка с ръце залепих на ново тази изолация (на две места доста сериозно се беше отлепила). Ще проверя вътре и в жабката за всеки случай, както и евентуално дали има някаква тапа отдолу, която да е запушена и дано се оправи
П.С.: До тези тапи ако се наложи, лесно ли се достига? Защото ми се струва, че е бая разглобяване да се махне мокета...

По-скоро е сменен от някой преди теб колега.
А тези дни и аз забелязах тази вода в пасажерската стелка - продухах под капака (имаше гняс и там), както и отворих кората на вратата и след обработка с ръце залепих на ново тази изолация (на две места доста сериозно се беше отлепила). Ще проверя вътре и в жабката за всеки случай, както и евентуално дали има някаква тапа отдолу, която да е запушена и дано се оправи

П.С.: До тези тапи ако се наложи, лесно ли се достига? Защото ми се струва, че е бая разглобяване да се махне мокета...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Цялата лява половина беше обилна напоена. Оказа се разлепена изолация на задна лява врата, от където се беше намокрило дори и от пред. В момента съхне лепилото, после ще се тества...
Sent from my Samsung Galaxy S5
Sent from my Samsung Galaxy S5
- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
Колеги снощи установих, че влиза вода в купето от дясната врата... и тъй като вече бях чел на какво може да се дължи сутринта разглобих кората и с изненада установих, че изолацията на врата е здрава.. Взех една бутилка напълних я с вода и почнах да наливам, но от никъде не пропускаше

Ето и снимки на врата и мокрото място..
Доста мокро беше в самия ъгъл
да имате идея къде да търся теча ?

Ето и снимки на врата и мокрото място..
Доста мокро беше в самия ъгъл

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

От там трябва да е от изолацията на вратата.

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Колега, това на поста ти снимка на врата ли е или снимка на вратата? Ако е снимка на вратата защо си свалил изолацията, щом мислиш, че е здрава? Залепи я хубаво с болкит и карай, ако пак има теч търси други причини, макар че са много редки.
- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
NikVanov написа:Колега, това на поста ти снимка на врата ли е или снимка на вратата? Ако е снимка на вратата защо си свалил изолацията, щом мислиш, че е здрава? Залепи я хубаво с болкит и карай, ако пак има теч търси други причини, макар че са много редки.
Колега, извинявай ама не ми стана ясно къде съм казал, че съм си разлепил изолацията ?

Колкото до теча - УСТАНОВЕН И ОТСТРАНЕН! Благодаря на всички, който се включиха!
П.С.: Да това е са снимки на моята кола.

torettos написа:NikVanov написа:Колега, това на поста ти снимка на врата ли е или снимка на вратата? Ако е снимка на вратата защо си свалил изолацията, щом мислиш, че е здрава? Залепи я хубаво с болкит и карай, ако пак има теч търси други причини, макар че са много редки.
Колега, извинявай ама не ми стана ясно къде съм казал, че съм си разлепил изолацията ?![]()
Колкото до теча - УСТАНОВЕН И ОТСТРАНЕН! Благодаря на всички, който се включиха!
П.С.: Да това е са снимки на моята кола.
Е кажи поне от там ли беше ...

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Аз май съм следващия
тези дни ще я сваля 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Теча от вратата го оправих, ама се появи нов - горе от колонката от шоферската страна. Струва ми се че просълзява и мокри от там където сенника се захваща за купето с 2 видии. Видях че двама колеги по-напред в темата са имали същия проблем, но никой не е споделил решил ли го е и как?
п.с. тоя лаф с мечото гОмнО направо ме съсипа!

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
chris_barnes написа:Теча от вратата го оправих, ама се появи нов - горе от колонката от шоферската страна. Струва ми се че просълзява и мокри от там където сенника се захваща за купето с 2 видии. Видях че двама колеги по-напред в темата са имали същия проблем, но никой не е споделил решил ли го е и как?![]()
За мечото гомно, в Дарукар му виката така.

По тената. Шибидах имаш ли? Ако да, провери си отводнителните канали/отвори.

- chris_barnes
- ентусиаст
-
За съжаление нямам шибидах...единственото което ми хрумва е да се е отлепило предното стъкло някъде и да влиза от там? Вечерта вчера пак гледах, влагата започва точно от там, където влизат видиите за сенника.

- chris_barnes
- ентусиаст
-
Явно никой не си е решил проблема с теча от тавана...или никой не иска да сподели къде се корени той 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
chris_barnes написа:Явно никой не си е решил проблема с теча от тавана...или никой не иска да сподели къде се корени той
Ама да взема аз да ти намеря един градиснки маркуч и да ти поливам таван, а ти да гледаш при разглобен сеник кво се случва, а?

- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Много полезна тема!
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!