Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Та да си дойда на думата ... Доста добра изглежда и да речем че мотора е читав но изчетох няколко теми относно този тип двигатели и съм наясно че повечето от вас не го харесват . Харесват ми 6-ците повечено не съм попадал на такава обява : седан , фейс с този тип ДВГ и т.н. от типа на тази в показания линк . А купе не ми се кара . Искам да ви помоля за вашето мнение защото съм неук за доста неща относно любимата ни марка. С оглед на снимките от пръв поглед какво можете да ми кажете/посъветвате? Благодаря за вниманието ! Поздрави!
Здрасти колега,колата е купена вече и от една седмица е в с. Краище,община Белица ако знаеш къде се намира.Обаче нищо не знам за нея понеже със собственика малко не се разбираме

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
jenkarche написа:MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :
Та да си дойда на думата ... Доста добра изглежда и да речем че мотора е читав но изчетох няколко теми относно този тип двигатели и съм наясно че повечето от вас не го харесват . Харесват ми 6-ците повечено не съм попадал на такава обява : седан , фейс с този тип ДВГ и т.н. от типа на тази в показания линк . А купе не ми се кара . Искам да ви помоля за вашето мнение защото съм неук за доста неща относно любимата ни марка. С оглед на снимките от пръв поглед какво можете да ми кажете/посъветвате? Благодаря за вниманието ! Поздрави!
Здрасти колега,колата е купена вече и от една седмица е в с. Краище,община Белица ако знаеш къде се намира.Обаче нищо не знам за нея понеже със собственика малко не се разбираме
Поне на визуално автомобила изглеждаше отлично.
Ще дрифтира из Пирина...

vvasilev1 написа:jenkarche написа:MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :
Ще дрифтира из Пирина...
Аз не мога да разбера как има толкова копченца на централната конзола, пък няма едни прости задни ел. стъкла.
Трябва да се провери по ВИН какво казва, за да няма изненади.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Bo0h написа: дайте мнения за тази, благодаря предварително!
На снимките колата изглежда перфектно .. ама 11к евро? И ако трябва да се докара едва ли ще е безплатно.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bo0h написа:...
супер е, купувай докато не са те изпреварили...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- OkObOkO
- Потребител
-
- Кара: 1.9 TDI
- Мечтае да кара: 335d
Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330i-schiebedach-leder-19-zoll-senden/181798626.html?lang=de&pageNumber=11&__lp=37&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&zipcode=8&negativeFeatures=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!
Ако парите ги береш от дървото, това е твоята кола

- MindControl
- Потребител
-
- Кара: 320i '02
- Мечтае да кара: F30 & F35 ;)
JTD написа:vvasilev1 написа:jenkarche написа:MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :
Ще дрифтира из Пирина...
Аз не мога да разбера как има толкова копченца на централната конзола, пък няма едни прости задни ел. стъкла.
Трябва да се провери по ВИН какво казва, за да няма изненади.
Чесно казано ,колкото по малко копченца толкова по добре ... баш задни ел. не ми трябваха

Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
MindControl написа:.................. Аз да почвам да мисля за някой друг екземплярМоля колегите за съдействие ако видите нещо което наистина си струва от 7к до 9к дайте предложения
Ще ми е нужна помощ наистина ! Поздрави !
А пък и ако кажеш какво търсиш

Седан, комби, купе...бензин ,дизел...

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330i-schiebedach-leder-19-zoll-senden/181798626.html?lang=de&pageNumber=11&__lp=37&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&zipcode=8&negativeFeatures=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!
пристрастен съм към цвета,
но колата не е на тия километри според мен съдейки по волана и седалката
липсва и М волана, не е ибаш със много екстри
безумие е да се дадат толко пари за е46 сега
за тия пари само ако е М3

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- MindControl
- Потребител
-
- Кара: 320i '02
- Мечтае да кара: F30 & F35 ;)
Hito написа:MindControl написа:.................. Аз да почвам да мисля за някой друг екземплярМоля колегите за съдействие ако видите нещо което наистина си струва от 7к до 9к дайте предложения
Ще ми е нужна помощ наистина ! Поздрави !
А пък и ако кажеш какво търсиш

Седан, комби, купе...бензин ,дизел...

Да извинете не се уточних : Идеал ми е Седан Бензин 6 цилиндров 150к.с. или като този който изпуснах - 143к.с. . Малко съм против дизелите защото си мисля че в Бг е трудно да намериш читав . В крайна сметка съм навит и на 2.0д 150к.с. . За това написах наистина да си струва колата а не само да четем !!!Уникат!!! ... и такива подобни !

Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
320и 150кс няма как да е фейс, а и не си заслужава като разход/вървеж
не, че е лош, но разходите по него са същите като при по-големите 6-ци, а не е много динамичен
318 143 кс е капризен
320д само ако въртиш километри и си наясно с дизелите какво им се случва
моя съвет е да търсиш по-голям шестак 323, 325
320 170 кс също става
не, че е лош, но разходите по него са същите като при по-големите 6-ци, а не е много динамичен
318 143 кс е капризен
320д само ако въртиш километри и си наясно с дизелите какво им се случва
моя съвет е да търсиш по-голям шестак 323, 325
320 170 кс също става

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
dido0o``` написа:На снимките колата изглежда перфектно .. ама 11к евро? И ако трябва да се докара едва ли ще е безплатно.
11 490 евро без VAT тоест без начислен ДДС е! И транспорта с автовоз - 500 евро и ТЮВ и временни номера и тук Каско и ГО и тинтириминти и тя стъпа на 30 000 лв. още на първия месец от купуването и.
Егати 330-ката Е46 за 30 хиляди лева.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
по-добре да му дам мойта за 20
и с останалите 10 да почерпи
даже е същия цвят
и с останалите 10 да почерпи

даже е същия цвят

...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ако имам 11 500 евро налични за баварка - веднага я грабвам тази - http://www.mobile.bg/11371974302519292
И тази оферта вече трепе всички оферти за до 25 000 лв. http://www.mobile.bg/11327152337187089
И тази оферта вече трепе всички оферти за до 25 000 лв. http://www.mobile.bg/11327152337187089
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"