Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E4243AT

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от jenkarche » 24 Юли 2013, 16:27

MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Та да си дойда на думата ... Доста добра изглежда и да речем че мотора е читав но изчетох няколко теми относно този тип двигатели и съм наясно че повечето от вас не го харесват . Харесват ми 6-ците повече :) но не съм попадал на такава обява : седан , фейс с този тип ДВГ и т.н. от типа на тази в показания линк . А купе не ми се кара . Искам да ви помоля за вашето мнение защото съм неук за доста неща относно любимата ни марка. С оглед на снимките от пръв поглед какво можете да ми кажете/посъветвате? Благодаря за вниманието ! Поздрави!

Здрасти колега,колата е купена вече и от една седмица е в с. Краище,община Белица ако знаеш къде се намира.Обаче нищо не знам за нея понеже със собственика малко не се разбираме :D

Потребител
Аватар

Мнение от Bo0h » 24 Юли 2013, 21:02

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 24 Юли 2013, 21:08

jenkarche написа:
MindControl написа:Здравейте Колеги ! От известно време съм решен да си купя Е46 . Навил съм се на едно и искам да ви го покажа в този линк :

Та да си дойда на думата ... Доста добра изглежда и да речем че мотора е читав но изчетох няколко теми относно този тип двигатели и съм наясно че повечето от вас не го харесват . Харесват ми 6-ците повече :) но не съм попадал на такава обява : седан , фейс с този тип ДВГ и т.н. от типа на тази в показания линк . А купе не ми се кара . Искам да ви помоля за вашето мнение защото съм неук за доста неща относно любимата ни марка. С оглед на снимките от пръв поглед какво можете да ми кажете/посъветвате? Благодаря за вниманието ! Поздрави!

Здрасти колега,колата е купена вече и от една седмица е в с. Краище,община Белица ако знаеш къде се намира.Обаче нищо не знам за нея понеже със собственика малко не се разбираме :D

Поне на визуално автомобила изглеждаше отлично.
Ще дрифтира из Пирина... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 24 Юли 2013, 21:44

vvasilev1 написа:
jenkarche написа:

Аз не мога да разбера как има толкова копченца на централната конзола, пък няма едни прости задни ел. стъкла.
Трябва да се провери по ВИН какво казва, за да няма изненади. :lol:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 24 Юли 2013, 22:05

Bo0h написа: дайте мнения за тази, благодаря предварително!

На снимките колата изглежда перфектно .. ама 11к евро? И ако трябва да се докара едва ли ще е безплатно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Юли 2013, 22:12

Bo0h написа:...

супер е, купувай докато не са те изпреварили... :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: 1.9 TDI
Мечтае да кара: 335d

Мнение от OkObOkO » 24 Юли 2013, 23:56

Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330i-schiebedach-leder-19-zoll-senden/181798626.html?lang=de&pageNumber=11&__lp=37&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&zipcode=8&negativeFeatures=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!

Ако парите ги береш от дървото, това е твоята кола :paranoid:

Потребител
Аватар
Кара: 320i '02
Мечтае да кара: F30 & F35 ;)

Мнение от MindControl » 25 Юли 2013, 1:23

JTD написа:
vvasilev1 написа:
jenkarche написа:

Аз не мога да разбера как има толкова копченца на централната конзола, пък няма едни прости задни ел. стъкла.
Трябва да се провери по ВИН какво казва, за да няма изненади. :lol:

Чесно казано ,колкото по малко копченца толкова по добре ... баш задни ел. не ми трябваха :D ... ии бях навит доста на машината но шанс кво да се прави такъв ми късмета ... Освен колегата jenkarche ако иска да сподели къде точно е локацията на автомобила :twisted: ... Всичко в кръга на шегата разбира се :yes: С радост да я кара новия и притежател ! Аз да почвам да мисля за някой друг екземпляр :) Моля колегите за съдействие ако видите нещо което наистина си струва от 7к до 9к дайте предложения :) Ще ми е нужна помощ наистина ! Поздрави !
Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 25 Юли 2013, 6:45

MindControl написа:.................. Аз да почвам да мисля за някой друг екземпляр :) Моля колегите за съдействие ако видите нещо което наистина си струва от 7к до 9к дайте предложения :) Ще ми е нужна помощ наистина ! Поздрави !

А пък и ако кажеш какво търсиш :roll:
Седан, комби, купе...бензин ,дизел... :dunno:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Юли 2013, 9:55

Bo0h написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330i-schiebedach-leder-19-zoll-senden/181798626.html?lang=de&pageNumber=11&__lp=37&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&zipcode=8&negativeFeatures=EXPORT дайте мнения за тази, благодаря предварително!

пристрастен съм към цвета,
но колата не е на тия километри според мен съдейки по волана и седалката
липсва и М волана, не е ибаш със много екстри
безумие е да се дадат толко пари за е46 сега
за тия пари само ако е М3
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: 320i '02
Мечтае да кара: F30 & F35 ;)

Мнение от MindControl » 25 Юли 2013, 10:53

Hito написа:
MindControl написа:.................. Аз да почвам да мисля за някой друг екземпляр :) Моля колегите за съдействие ако видите нещо което наистина си струва от 7к до 9к дайте предложения :) Ще ми е нужна помощ наистина ! Поздрави !

А пък и ако кажеш какво търсиш :roll:
Седан, комби, купе...бензин ,дизел... :dunno:[/quot

Да извинете не се уточних : Идеал ми е Седан Бензин 6 цилиндров 150к.с. или като този който изпуснах - 143к.с. . Малко съм против дизелите защото си мисля че в Бг е трудно да намериш читав . В крайна сметка съм навит и на 2.0д 150к.с. . За това написах наистина да си струва колата а не само да четем !!!Уникат!!! ... и такива подобни ! :shock: Иска ми се да е след Фейслифта :yes:
Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Юли 2013, 11:43

320и 150кс няма как да е фейс, а и не си заслужава като разход/вървеж
не, че е лош, но разходите по него са същите като при по-големите 6-ци, а не е много динамичен
318 143 кс е капризен
320д само ако въртиш километри и си наясно с дизелите какво им се случва

моя съвет е да търсиш по-голям шестак 323, 325
320 170 кс също става
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Юли 2013, 12:59

dido0o``` написа:На снимките колата изглежда перфектно .. ама 11к евро? И ако трябва да се докара едва ли ще е безплатно.

11 490 евро без VAT тоест без начислен ДДС е! И транспорта с автовоз - 500 евро и ТЮВ и временни номера и тук Каско и ГО и тинтириминти и тя стъпа на 30 000 лв. още на първия месец от купуването и.
Егати 330-ката Е46 за 30 хиляди лева.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Юли 2013, 13:16

по-добре да му дам мойта за 20
и с останалите 10 да почерпи :mhihi:
даже е същия цвят :mrgreen:
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Юли 2013, 14:08

Ако имам 11 500 евро налични за баварка - веднага я грабвам тази - http://www.mobile.bg/11371974302519292
И тази оферта вече трепе всички оферти за до 25 000 лв. http://www.mobile.bg/11327152337187089
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към E46