Подгрев огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Че каква далавера има, никаква. Просто ти трябват огледала с подгрев, няколко метра кабел, букси, поялник, тинол, сваляне кората на вратите, сваляне на огледалата и тяхното разглобяване, прекарване на кабел и запояване, прекарване през голямата букса на вратата на кабела, събиране, монтаж на отделно ключе и това е. 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Мерси за инфотоNikiNikolov написа:Че каква далавера има, никаква. Просто ти трябват огледала с подгрев, няколко метра кабел, букси, поялник, тинол, сваляне кората на вратите, сваляне на огледалата и тяхното разглобяване, прекарване на кабел и запояване, прекарване през голямата букса на вратата на кабела, събиране, монтаж на отделно ключе и това е.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Може да се включи където искаш и както искаш. Реотаните са направини от "кантал", онез за печките с навитите реотани, стават и тези които продават за резервни части за скара
. Необходимо е само желание да направиш нещо, не само да се ръсят пари насам-натам за всякви чудесии и простотии, които доста често срещам из форума. Подгрев става също и с със съпротивления-високо мощни
. Айде стига съм давал акъл, че някой ще ми вземе хляба
.

- ivo752
- младши ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Може да се включи където искаш и както искаш. Реотаните са направини от "кантал", онез за печките с навитите реотани, стават и тези които продават за резервни части за скара. Необходимо е само желание да направиш нещо, не само да се ръсят пари насам-натам за всякви чудесии и простотии, които доста често срещам из форума. Подгрев става също и с със съпротивления-високо мощни
. Айде стига съм давал акъл, че някой ще ми вземе хляба
.

Абе пичове и при мене е като при колегата преди мен. Извадила се е едната клема и не мога да махна огледалото. Много яко го напъвах и не иска да излезе, страх ме е да не се счупи!!! Кажете има ли неква хватка при свалянето на тези стъкла, на старата ми е36-ца ставаше много лесно - дърпаш леко и то се откача от 4-те щипки. Тука как става?????
- ivo752
- младши ентусиаст
-
Абе май е въпрос на късмет да излезе цяло
при мен едното стана лесно обаче другото
бая се запъна и накрая се отказах
да не го спраскам.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
- tedier
- Потребител
-
- Кара: 316I 1999 E46
- Мечтае да кара: всяка М5
Благодаря на Пламен! Това е начина - отдолу да бръкнеш,аз пробвах с магнитна карта(дето се ползват за влизане в сгради или за отчитане на работното време -мойта е малко по-дебела от дебитните карти ,но иначе еднаква по размер и по-твърда съответно) ,но пак не е лесно и през цялото време си ме беше страх:-) иначе се държи огледалото на 4 точки по двата диагонала. За съжаление установих че нямам кабели за огледалото иначе поне стъклата са с нагреватели и едната кутия отзад не може да ми се махне -залепена е :-(
Аз вас да ви пипна ще ви отрежа ръчичките, нещастници крадливи.NikiNikolov написа:Ако нямате подгрев на огледалата, и Ви трябват огледала с подгрев, около 2 часа време да чакате ако помагате и сте в джаза. Супер лесно става, като знаеш какво правиш.Вече оборудвах една Е36 с такива, колега е супер доволен.
@NikiNikolov Сори, но много крадливи дечица се навъдиха в родината ни.
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4