някой с газ.инж. BSM ?!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: някой с газ.инж. BSM ?!?
не я слагах сам, монтажа ми го правиха при представителите на БСМ в Пловдив. От монтажа съм адски доволен, всичко е прибрано, зареждането е при капачката на резервоара, но още настройките не са много добре, явно момчетата още не са много в час. Утре ще ходя пак да го мъчиме и да говорим с шефа на БСМ за това, но дори и да не стане аз често ходя до София и ще го направим директно с БСМ. Като го направим ще пиша и за сервиза и за това как е станало 

не се залъгвайте.евтиното излиза скъпо(ама винаги). landi renzo е газовата баце. карам 318, 2000 и преди да я сложа,изчетох де що има по форумите. и въпреки, че я препоръчват за капризни двигатели,ебати финните настройки докато тръгне като на бензин и спре да свети чека. в brc и lovato, ми обясняваха за емулатори да лъжат компа че е на бензин и незнам си още какви простотии,докато в сервиза кадето ми я слагаха ми казаха че щом има емулатор да лъже,значи има нещо не в ред(защо да ми слага емулатор,като може да се настрои вискозитета на газта да е същия като на бензина.) който се интересува ,да пише .ще му дам адреса на сервиза ,да не им правиме излишна реклама
п.с излезе ми 1600 с екстрите(дюза за зареждане под капачката на резервоара,ботилка на мястото на резервната гума)абе ако не знаеш че е на газ,няма да предположиш

п.с излезе ми 1600 с екстрите(дюза за зареждане под капачката на резервоара,ботилка на мястото на резервната гума)абе ако не знаеш че е на газ,няма да предположиш

циганин и дизел,зимата-не работят!!!
- ojobojo
- Потребител
-
- Кара: Е46 / 320i
За е46- двоен ванус в BRC обявиха 2300лв.
- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Много скиптично съм настроен към газта ама като ви чета мнениата ще зема и аз да си сложа дано после не си блъскам главата 

eeee БРАТЛЕ,АЗ КАТО ГЛЕДАМ мненията на такива дето се чудят(защото бмв на газ не можело)ама защо,никой не знае. откакто сложих газов инжекцион много се кефа на такива дето напъват да се ръчкаме до морето и на половината път,търсят пеика да си изедът сандвичите
а,ние баце ядеме 4 пъти в макдоналдс от разликата в цената на горивото

циганин и дизел,зимата-не работят!!!
- petarcho83
- Потребител
-
- Кара: Е 46 320i
- Мечтае да кара: X6
в Пловдив?
AIR_MEN ако не е тайна каква марка дюзи ти поставиха "Matrix" или някакви други.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
SNICH_00 написа:... а,ние баце ядеме 4 пъти в макдоналдс от разликата в цената на горивото
еее баце вие сте УцеЛиЛи ебаси и престижното заведение, я у Макдоналдс от години не влизам, че са скъпчии

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
ojobojo написа:За е46- двоен ванус в BRC обявиха 2300лв.
не е много оферта нали :-)
аз затова почти двойно по-малко
да имаше проблеми в началото, но сега е пей сърце :-)
- AIR_MEN
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i 2000г.
pbg написа:AIR_MEN ако не е тайна каква марка дюзи ти поставиха "Matrix" или някакви други.
не съм с "Matrix", а с "Rail". Но и не съм се заглеждал с точност. 1,5 ома са, с бързи рейки за да върви както си му е реда. Доста от майсторите обаче не слагат бързи рейки и дюзи.
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325i
- Мечтае да кара: Балканче
- Детайли за колата: M54B25
Аз съм с 318 143к.с. с Бардолини с бавна раил рейка и съм доволен как върви едва доловима е разликата с бензин, изпарителя е ГМА01 че томасето бил до 150к.с. и да имам някъв запас. Единствено разхода мисля че може още да се смъкне при мен е 11.5 градско без да отчитам бензиновия който е докато загрее колата а на къси разстояния си оказва влияние, извинградско 8 и малко а по магистралата 10.(на автоматични настройки съм и сега трябва да разуча как стават ръчните да оптимизирам разхода ако е възможно)
п.с след повторна настройка разхода на газ градско е 10.5 а разликата във вървежа спрямо бензин е пак така трудно доловима, извънградско нямам наблюдения.
п.с след повторна настройка разхода на газ градско е 10.5 а разликата във вървежа спрямо бензин е пак така трудно доловима, извънградско нямам наблюдения.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2