Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
uCnaHeTcA написа:Exesus написа:Колеги дайте едно мнение за тази обява и струва ли си: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
1) Колата не е "с всички възможни екстри"
2) Не е Индивидуал
Сам прави сметка...
И подгряването на седалките нещо е избягало

- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
uCnaHeTcA написа:Exesus написа:Колеги дайте едно мнение за тази обява и струва ли си: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
1) Колата не е "с всички възможни екстри"
2) Не е Индивидуал
Сам прави сметка...
Как да не е с всички възможни екстри,просто ние не можем да ги видим

Направо трудна работа да си намеря някое купе 330 дизел или бензин, дайте някоя читава оферта 

- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Exesus написа:Направо трудна работа да си намеря някое купе 330 дизел или бензин, дайте някоя читава оферта
Нали знаеш,че няма читаво и евтино,аз за моята платих 13000eu горе,смятай докарване,регистрация,каско,пълна поддръжка 3000лв+ и т.н.,не мисля,че ще намериш нещо свястно за 15000лв..
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
Exesus написа:Направо трудна работа да си намеря някое купе 330 дизел или бензин, дайте някоя читава оферта
Ела да ти продам моето

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jumjumski написа:Exesus написа:Направо трудна работа да си намеря някое купе 330 дизел или бензин, дайте някоя читава оферта
Нали знаеш,че няма читаво и евтино,аз за моята платих 13000eu горе,смятай докарване,регистрация,каско,пълна поддръжка 3000лв+ и т.н.,не мисля,че ще намериш нещо свястно за 15000лв..
тъй тъй читави има ама цената си е като за читави

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- stiki7
- Потребител
-
- Кара: ми се 330D M'' 04'
- Мечтае да кара: E46 330D M II 2004
А някой може ли да даде пример за "струващо" си Е46, дизел 2002-2004 ? 

Търся да купя: BMW E46 330D M Technic II 2003 - 2004
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Читавите са тия дето не са карани в Бг...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
makaveli316 написа:Читавите са тия дето не са карани в Бг...
В грешка си

stiki7 написа:А някой може ли да даде пример за "струващо" си Е46, дизел 2002-2004 ?
Може.
А ти може ли да кажеш преди това колко пари си приготвил за "струващо" си Е46 2003г ?
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
makaveli316 написа:Читавите са тия дето не са карани в Бг...
да ти кажа и италиянките не са много стока

даже тези от БГ от частни лица, са по поддържани

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Според мен едно бмв от Италия или от Германия е по-читаво от някое пак от там, само че карано и в Бг също.
Или процентите да попаднеш на по-добро са по-големи. Нали ги виждам тука некви дядки карат последни модели бмвта и сигурно и идея си нямат ква кола карат и това са коли които след години ще ги караме ние, тъйче....
Също опира и до късмет, може и нова кола да вземеш и да хвърлиш повече пари по нея от колкото някоя на 6-7.
Абе като гледам в Бг как карат и как повечето гледат да минат на тънко по какъвто и да е начин, не мисля че са по-добра стока. Тва лично мнение.
Или процентите да попаднеш на по-добро са по-големи. Нали ги виждам тука некви дядки карат последни модели бмвта и сигурно и идея си нямат ква кола карат и това са коли които след години ще ги караме ние, тъйче....
Също опира и до късмет, може и нова кола да вземеш и да хвърлиш повече пари по нея от колкото някоя на 6-7.
Абе като гледам в Бг как карат и как повечето гледат да минат на тънко по какъвто и да е начин, не мисля че са по-добра стока. Тва лично мнение.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Dimitroff написа:makaveli316 написа:Читавите са тия дето не са карани в Бг...
В грешка си
stiki7 написа:А някой може ли да даде пример за "струващо" си Е46, дизел 2002-2004 ?
Може.
А ти може ли да кажеш преди това колко пари си приготвил за "струващо" си Е46 2003г ?

Бях убеден,че ще си писал 2 реда по-надолу

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
makaveli316 написа:Според мен едно бмв от Италия или от Германия е по-читаво от някое пак от там, само че карано и в Бг също.
Голяма грешка... е в Германия е горе доло така. (там ги поддържат читаво).
Но за Италия... процента да намериш читава там отколкото в БГ е доста нисък.
В България има много читави коли, но малко се продават и то на реални цени а не на цените на новия внос.
Най-голям процент читави коли има в Швейцария.
п.с. Лични наблюдения, не ангажирам никой с тях

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Най-голям процент читави коли има в Швейцария.
=================================
Лично мое мнение, не ангажирам никой с него....
тук не съм съгласен с колегата.
Повечето коли от Австрия и Швейцария не са стока, може да са по добри от италиянките, но не може да се сравняват с коли внос от Германия и Холандия донякъде
говоря в процентно отношения
принципно навсякъде може да попаднеш на читави екземпляри
Австрия и Швейцария са неблагоприятни откъм климат и солите с които обезопасяват зимно време /имат доста ръжда по колите внос от там,релефа също е по планински в Швейцария и има доста изтормозени коли, а и техничеките прегледи и подръжка не е на нивото на тюфа в Германия.
казвам го от опит пътувам доста по Европа, а и това е мнението на доста джамбази.
За Италия вече там е друга бира
който не е бил, не знае какво е
жабарите не подържат и не пазят въобще
манталитета на Сиганите е такъв
абе хората са казали,че където се ядат спагети и се правят минети - коли не се купуват
=================================
Лично мое мнение, не ангажирам никой с него....

Повечето коли от Австрия и Швейцария не са стока, може да са по добри от италиянките, но не може да се сравняват с коли внос от Германия и Холандия донякъде

Австрия и Швейцария са неблагоприятни откъм климат и солите с които обезопасяват зимно време /имат доста ръжда по колите внос от там,релефа също е по планински в Швейцария и има доста изтормозени коли, а и техничеките прегледи и подръжка не е на нивото на тюфа в Германия.
казвам го от опит пътувам доста по Европа, а и това е мнението на доста джамбази.
За Италия вече там е друга бира

абе хората са казали,че където се ядат спагети и се правят минети - коли не се купуват

И колегата Jumjumski ти е писал и аз ти писах на ЛС, около 13 хил EURO се върти цената на СВЕСТЕН екземпляр 330. На 320 предполагам е 9-10 ЕВРО не лева.
На хората обаче някак не им се иска да вярват, че БМВ е скъпо удоволствие със скъпа поддръжка.
Сигурен съм, че и в Албания да отидеш да си купиш автомобил можеш да намериш свестен, стига да си платиш масрафа. Хора, БМВ за 5000 евро от където и да го докараш, то си остава БМВ за 5000 евро и ще береш ядове с него и ще псуваш и ще се чудиш "де'а аз БМВ ли купих или каруца" Когато плащаш за каруца получаваш каруца, тва е положението.
Айде хубав ден и дано не съм обидил никой, щото не тва е целта