Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 - за всички модели
И за по-малко ще намериш ...пич Е60ки има в Германия на тия пари...
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Sherman написа:И за по-малко ще намериш ...пич Е60ки има в Германия на тия пари...
Стига бе, ти направо ме уби ... E60

Проблемът ми е че не познавам хора в Германия, а в mobile.de ми писна от touring-и. Ще взема да проуча по - сериозно въпросът с Германия. Някой от форума занимава ли се с внос/докарване и подобни неща?
Благодаря, Sherman.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
E60 за толкова пари ще е толкова постна..., че просто няма на къде!
За 20к Е46цата трябва да е и с М пакет, колега.
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Dimitroff написа:E60 за толкова пари ще е толкова постна..., че просто няма на къде!
Да ти кажа и аз това гледам от няколко дни насам. В общи линии, за мен въпросът приключи. Предпочитам Е46 на макс пред E60/90 ама "постно".
Сега остава сериозният рисърч

Благодаря и двама ви!
Е постна постна...колко па да постна ...влезте и вижте как са им цените ... има даже и за по 9000евро... проста са вече 6-7 годишни коли. Продава се една 530и за 10900 евро ... има и една 525и за 9990 евро ... с пазарлъка сигурно ще падне на 9300-9400 евро.Дизелаци има доста около 10к ...
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Sherman написа:Е постна постна...колко па да постна ...влезте и вижте как са им цените ... има даже и за по 9000евро... проста са вече 6-7 годишни коли. Продава се една 530и за 10900 евро ... има и една 525и за 9990 евро ... с пазарлъка сигурно ще падне на 9300-9400 евро.Дизелаци има доста около 10к ...
А ти колега какво караш и за колко?Гледам си вещ за цени и пазарлъци...
Данъчен ли си или какво? Имам един Нисан 200сх ...едно Ауди А4 1.8Т ... и едно Пунто. Сега ще взимам няква кола ... и се оглеждам за 330 Е46 ... от ония ден реших да метна око и на Е60.Друг въпрос? Та какво значение има какво карам ?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Не бре колега какъв данъчен
Казвам като си толкова навътре с нещата(цъкаш с мишката по сайтове за коли),
сигурно караш някое Е93(всички екстри) за 20,990 с пазарлъка
,ама ти отговори на очакванията ми.
Успех за 330-та

Казвам като си толкова навътре с нещата(цъкаш с мишката по сайтове за коли),
сигурно караш някое Е93(всички екстри) за 20,990 с пазарлъка

Успех за 330-та

Дори не знам какво е Е93 ... може би кабриото... не се кефя на кабрио ...съжалявам за очакванията ти. хехе Та не ми стана ясно ... трябва да карам е93 с много екстри за да напиша как са цените на пазара за е46 и е60? Еми не мислиш ли, че като човек, който няма е93 ...а се интересува от е46 и е60... може би съм по-запознат от този, който кара Е93 ... и не се интересува от по-евтини коли?Има логика няква да е така нали? А за Е46... аз лично намерих 320д комби с 16:9 навигация ...в отлично състояние ...ръчка 6 скорости ...2004г ....за 13000лв ... беше обявена за 14200 или нещо такова.Не я взех защото не бях решил още какво искам ... иначе нямаше м-пакет ... нямаше кожа.,. но другите екстри си бяха на мястото. Предлагаха ми 330д 204 коня идеално подържана за 18к. 330и има за по 7000 евро ... за около 9-10к започват фейслифт 2003 6 скорости.Според мен задължително 30ката трябва да е със 6 скорости ... при 5те скорости 5та е късичка за този мотор.
здравейте на всички радвам се че вече сам един от вас защото макар и да съм нов сред вас не съм толкова нов с притежанието на един изклучителен автомобил които се казва бмв:)...така от много голяма важност е за мен да ми се отговори на един вапрос които не е никак сложен а смята че ще ми отговорите искрено...искам да ми каже някой кратко и ясно какво мисли за е46 2003г. 3.0хд 204к.с, сполочлива ли е колата просто искам някакви отзиви за колата заслужава ли си като цяло..това е което ме интересува благодаря предварително:)
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Sherman написа:Дори не знам какво е Е93 ... може би кабриото... не се кефя на кабрио ...съжалявам за очакванията ти. хехе Та не ми стана ясно ... трябва да карам е93 с много екстри за да напиша как са цените на пазара за е46 и е60? Еми не мислиш ли, че като човек, който няма е93 ...а се интересува от е46 и е60... може би съм по-запознат от този, който кара Е93 ... и не се интересува от по-евтини коли?Има логика няква да е така нали? А за Е46... аз лично намерих 320д комби с 16:9 навигация ...в отлично състояние ...ръчка 6 скорости ...2004г ....за 13000лв ... беше обявена за 14200 или нещо такова.Не я взех защото не бях решил още какво искам ... иначе нямаше м-пакет ... нямаше кожа.,. но другите екстри си бяха на мястото. Предлагаха ми 330д 204 коня идеално подържана за 18к. 330и има за по 7000 евро ... за около 9-10к започват фейслифт 2003 6 скорости.Според мен задължително 30ката трябва да е със 6 скорости ... при 5те скорости 5та е късичка за този мотор.
Е добре де , ти чете , чете за 330и и не разбра, че двете кутии са еднакви.
Едната само има 6та с предавателно число 0.8

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
jacks написа:здравейте на всички радвам се че вече сам един от вас защото макар и да съм нов сред вас не съм толкова нов с притежанието на един изклучителен автомобил които се казва бмв:)...така от много голяма важност е за мен да ми се отговори на един вапрос които не е никак сложен а смята че ще ми отговорите искрено...искам да ми каже някой кратко и ясно какво мисли за е46 2003г. 3.0хд 204к.с, сполочлива ли е колата просто искам някакви отзиви за колата заслужава ли си като цяло..това е което ме интересува благодаря предварително:)
Най-напред: Честито! Това е правилния модел с правилния мотор! Ако има и екстри повечко - перфектния избор за мен!
kriso85 написа: Е добре де , ти чете , чете за 330и и не разбра, че двете кутии са еднакви.
Еми точно бе батенце ... точно заради тая 6та, дето я няма едната кутия хаха ... малка ли е тая разлика за теб? И ти показах, че не са съвсем еднакви ... има малки разлики.Намери темата и чети ...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Sherman написа:kriso85 написа: Е добре де , ти чете , чете за 330и и не разбра, че двете кутии са еднакви.
Еми точно бе батенце ... точно заради тая 6та, дето я няма едната кутия хаха ... малка ли е тая разлика за теб? И ти показах, че не са съвсем еднакви ... има малки разлики.Намери темата и чети ...
Видях го твоя линк, но в една тема (за диффове) аз намерих един друг линк за американските модели и там разликата беше само в 4-та предавка (при това 0.02)... а официално инфо аз не съм намерил за тези предавателни числа.
Иначе доколкото имам наблюдения (главно върху 320д с 5 и 6 скорости) разликата е осезаема единствено в разхода.
На мен лично ми е адски неудобно в кола със 6-степенна ръчка... малко в повече ми идва превключването (особено извънградско , не магистрала) , но при 330и сигурно си заслужава поне от гледна точка на разхода на гориво
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

а бе хубаво е да има 6-та скорост (аз съм с 5)
при дълго каране на магистрала ще се усети разлика
иначе градско и скорости под 140-150 едва ли, а разхода мисля, че ще е еднакъв
при дълго каране на магистрала ще се усети разлика
иначе градско и скорости под 140-150 едва ли, а разхода мисля, че ще е еднакъв