Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте маняци,
решил съм да влизам в клуба на БМВ и съм си харесал едно комби 320 дизел е Сливен, а именно: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Какво ще кажете колата?
Другото което ме интересува къде в Сливен мога да я кача на компютър, защото няма представителство на БМВ и какво да гледам специално за този модел.
И приемам всякакви коментари и съвети
Мерси
решил съм да влизам в клуба на БМВ и съм си харесал едно комби 320 дизел е Сливен, а именно: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Какво ще кажете колата?
Другото което ме интересува къде в Сливен мога да я кача на компютър, защото няма представителство на БМВ и какво да гледам специално за този модел.

Мерси
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
RaHzElChO написа:Благодаря на отзовалите се! Няма нужда така да ме нападате, аз ако бях сигурен, че това е колата, щях да съм я купил.Целта ми по-скоро е да събера мнения, да проследя по какво съдите за конкретните модели и аз сам ще си направя изводите. Ясно беше, че това с черникалката е пълна боза и някой се е правил на рейсър със стикерчетата. Нещо друго, което ми направи впечатление, твърдяха, че има печка, но аз никъде не видях стикер Webasto под капака.
Относно ксенона, може би е слаган допълнително, тк се вижда че вътре има врътка за височината на светене, а при фабричните ксенони става автоматично.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Drum написа:Колега, според мен правиш основната грешка да смяташ разходите само и единствено на това, което се вижда с просто око. Опитай да добиеш малко повече информация за тази кола, накарай да я запалят и да снимат едно кратко филмче, да чуеш поне този мотор работи ли и да ти снимат таблото да видиш в следствие на удара дали не са светнали разните му датчици. Щото само един датчик ти е 200 лв, а причината поради която свети не се знае на колко ще излезе. Отделно като се направи една диагностика, не с езнае какво ще излезе, така като гледам колата е преди фейса, сиреч повече от 10 годишна е и дори и да нямаше удар, не се знае в какво състояние е била![]()
Хубаво е да си представяш, че ще подкараш една 3-ка за 5 бона, ама добре мисли овреме до колко е реалистично да стъпи само на толкова.
Въпроса колега е, че тук почват от 6,5-7 геврека такива коли. При това тези дето са на долната граница по всяка вероятност също не са перфектни. Така че на мен ми се струва, че в най-лошия случай ще ми стъпи на долната граница тук с цялото пребарване.
В момента се чака да се напълни автовоза, което обаче май ще се проточи във времето

ociata написа:Въпроса колега е, че тук почват от 6,5-7 геврека такива коли. При това тези дето са на долната граница по всяка вероятност също не са перфектни. Така че на мен ми се струва, че в най-лошия случай ще ми стъпи на долната граница тук с цялото пребарване.
В момента се чака да се напълни автовоза, което обаче май ще се проточи във времетоКъм момента има поръчани 5 от 9 коли... ако не се разколебая докато се напълни автовоза ще пиша какво се е случило
Сигурно си прав, но когато колата е тук, поне можеш да я закачиш на компютър, да и огледат ходовата част и евентуално дали купето не е криво и тогава да си прецениш дали да я купуваш или не. В твоя случай затваряш очите и к'вото се падне. Не знам за 1000 - 2000 лв струва ли си риска, ти си преценяваш. Аз лично не съм хазартен тип и тази игра не бих я играл.
Пожелавам ти много късмет, щото в този случай всичко опира само до него

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Grandoman написа:Здравейте маняци,
Какво ще кажете колата?
Мерси
Незнам продавача има ли идея какво е "екстра",но тази кола няма нито една

Овтън ясно,и да има драскотини трудно ще се видят.Малко ме притеснява цената,а е 2004 година,да гола от към всичко,ама

Какво да гледаш еми :
*окачване
*гледай дали всички кори под мотора и автомобила са си там,
*спирачки и т.н
*по двигател - като я палиш и гасиш не трябва дори да потрепне - здрави тампони ,има ли разтрисане - на отиване или за смяна вече а не са евтини особено .Оригиналните са 2х100лв без труда
* абе цялостна диагностика е най-добре

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Grandoman написа:Здравейте маняци,
решил съм ...
Мерси
За мен цената си е нормална . Гледай много внимателно това,което ти каза колегата по-горе, пробвай всичко дали работи, но най-вече отиди с някой ,който наистина разбира от БМВ и по -точно дизел на БМВ, че да си по-спокоен. Има доста колеги тук във форума от Сливен, които биха се отзовали /така си мисля де

Успех!

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Aко не те притеснява, че откъм екстри е гола като пушка - ти посочиха какво да гледаш откъм механика.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- firetux
- Потребител
-
- Кара: ше AS71
Еми няма много екстри да, но и цената е добра. Прави впечатление липсващата решетка отляво на бронята, поизтрития лост и сменения му маншон. Иначе волана е странно запазен. Джантите са като мойте 16" "non originale"
и оптиката отпред е сменена с бяла. Абе трябва да се гледа на живо...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги за тази какво ще кажете, на първо четене ми се вижда удар отпред и леко "нереални" км!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
И пак нула екстри.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Archangel написа:И пак нула екстри.
Как да няма..има си сцепен вУлан и инстрОменти в багажника

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Да бе, вие понеже карате все коли с всички екстри, та давате акъл. Не стига, че искате кола за некви си хиледи лева, ми и пълна с екстри трябва да е.
На българина и Ферари да му дадеш, пак ще мрънка.
По-добре здрава кола с по-малко екстри, от колкото да е бъкана с екстри и да ти угасне 5 минути след като си я купил. Екстрите се слагат допълнително.
Ама явно на много им харесва обратното и за това през 5 минути излизат теми от рода "счупи ми се тва", "не ми работи онова".
"Не ми работи турбото и колата трака, ама пък имам екстри, знаете ли как пръскат пръскалките на фаровете а?"
По-добре здрава кола с по-малко екстри, от колкото да е бъкана с екстри и да ти угасне 5 минути след като си я купил. Екстрите се слагат допълнително.
Ама явно на много им харесва обратното и за това през 5 минути излизат теми от рода "счупи ми се тва", "не ми работи онова".
"Не ми работи турбото и колата трака, ама пък имам екстри, знаете ли как пръскат пръскалките на фаровете а?"

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Nukem написа:Колеги за тази какво ще кажете, на първо четене ми се вижда удар отпред и леко "нереални" км!
колега за какъв удар говориш?
за капака дето има един пръст от бронята ли?

- Archangel
- старши ентусиаст
-
makaveli316 написа:Да бе, вие понеже карате все коли с всички екстри, та давате акъл. Не стига, че искате кола за некви си хиледи лева, ми и пълна с екстри трябва да е.
Не си в позиция да коментираш кой какво кара, така че по-спокойно го давай. Хората си изразяват мнението.
Парите, предвид екстрите на тая 18ка са и доста. А че трябва да е здрава откъм механична част и купе е ясно, мисля че дори лаиците го разбират.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И цвета не са го догодили на бронята и нещо странно ми се вижда захваната, почти съм сигурен че ако отида да я гледам ще видя някое побългарено изпълнение с видийки!
п.с: за феислифтово купе цената ми се вижда повече от добра, ако се и спазари 1к надолу ще е супер!
И на мене ми се иска нещо такова, ама трябва да гледаме възможностите си!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
п.с: за феислифтово купе цената ми се вижда повече от добра, ако се и спазари 1к надолу ще е супер!
И на мене ми се иска нещо такова, ама трябва да гледаме възможностите си!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Последна промяна Nukem на 29 Юни 2011, 14:24, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!