Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Според непрофесионалното ми за е36 око, да, не са М-кови и задната броня, и прагът.
И още нещо, което може би знаете, но все пак... Когато нещо не е снимано/написано/съобщено, то има защо да е така... Няма нищо случайно... Особено що се отнася до автокъщи
Далеко съм, иначе с удоволствие бих дошъл.
Успех
И още нещо, което може би знаете, но все пак... Когато нещо не е снимано/написано/съобщено, то има защо да е така... Няма нищо случайно... Особено що се отнася до автокъщи

Далеко съм, иначе с удоволствие бих дошъл.
Успех

- Sorrow
- кандидат ентусиаст
-
Някой гледал ли е тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Един приятел търси нещо подобно, а това определено грабва вниманието. Преди малко ходихме да я гледаме, но хората си бяха тръгали. Поне визуално няма фрапиращи забележки (камъчета по предния капак и тук-там одраскано), интериора също е супер запазен. Мен ме притеснява само прекалено ниската цена, но все пак малко мнения не биха били излишни
.
Един приятел търси нещо подобно, а това определено грабва вниманието. Преди малко ходихме да я гледаме, но хората си бяха тръгали. Поне визуално няма фрапиращи забележки (камъчета по предния капак и тук-там одраскано), интериора също е супер запазен. Мен ме притеснява само прекалено ниската цена, но все пак малко мнения не биха били излишни

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Sorrow написа:Някой гледал ли е тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Един приятел търси нещо подобно, а това определено грабва вниманието. Преди малко ходихме да я гледаме, но хората си бяха тръгали. Поне визуално няма фрапиращи забележки (камъчета по предния капак и тук-там одраскано), интериора също е супер запазен. Мен ме притеснява само прекалено ниската цена, но все пак малко мнения не биха били излишни.
==========================
без да съм я вижал на живо, колата ми изглежда добре

но е добре все пак една диганостика да и се направи

- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Този парктроник нещо...
,при мен датчиците са вдлъбнати в бронята,потърси някоя с м-пакет в мобиле.де да видиш как са.Иначе изглежда добре и цената я бива.

Вчера тъкмо на новодошла кола й слагаха табелата, та се метнах да й хвърля едно око, защото на пръв поглед ми грабна окото.
Та беше 330хд - 204кс.
Всичко изглеждаше супер добре до момента, когато трябваше да я изгася.
Та при загасване изхлопва около 4 пъти ритмично едно глухо, докато загасва двигателя. Все едно с дървена греда удряш по земята. Звук няма как да се обясни, ама предполагам това е някаква болка, която ще я познаете. После при запалване се заслушах много внимателно и може би пак се чуваше, ама точно може би, защото ако се чува е едвам доловимо, ама при загасване е много ясно отчетлив, равномерен звук.
Прочетох тук там във форума, много често се споменават думата "тампони на двигателя", ама аз искам все пак да си задам конкретно тук въпроса и ако има мнение ще бъда благодарен.
п.п. И още един въпрос, който съще не намерих - колата е с малката (до колкото чета така я наричате) навигация с монохромния дисплей. Ако се бодне голямата 16:9 нави става ли без заигравания или си е филм?
Поздрави.
Та беше 330хд - 204кс.
Та при загасване изхлопва около 4 пъти ритмично едно глухо, докато загасва двигателя. Все едно с дървена греда удряш по земята. Звук няма как да се обясни, ама предполагам това е някаква болка, която ще я познаете. После при запалване се заслушах много внимателно и може би пак се чуваше, ама точно може би, защото ако се чува е едвам доловимо, ама при загасване е много ясно отчетлив, равномерен звук.
Прочетох тук там във форума, много често се споменават думата "тампони на двигателя", ама аз искам все пак да си задам конкретно тук въпроса и ако има мнение ще бъда благодарен.
п.п. И още един въпрос, който съще не намерих - колата е с малката (до колкото чета така я наричате) навигация с монохромния дисплей. Ако се бодне голямата 16:9 нави става ли без заигравания или си е филм?
Поздрави.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
JTD написа:
Поздрави.
Има си малко заиграване

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
JTD написа:Вчера тъкмо на новодошла кола й слагаха табелата, та се метнах да й хвърля едно око, защото на пръв поглед ми грабна окото.
Та беше 330хд - 204кс.
Поздрави.
Тампоните на двигателя,най-лесно се познатават при гасене,и това което описваш е това,ако решиш мога да ти покажа на живо,моите са меко казано заминали

То това да ти е проблема

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bobiminkov
- Потребител
-
- Кара: 320d 150кс.
колеги здравеите и благодаря предварително за вниманието. решил сам да се здобия с бмв 320д и се спрях на този екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ама ми се струва на мноко километри но реални че другите по горубляне са на по 120000хл.км и не ми се вразват нещтата и лично мое мнение са много нередовни коли и даржа да си я закупия от човек изказваите мнение и вие като по-вещи и парите добри ли са струва ли си и тн.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Купихме на приятел преди няколко месеца е46 320 2.2i на 250 000км за 13 500лв, в "моята придобивка" съм пуснал снимки може да я видиш, беше вътре в уникално състояние/ сравнявам с моята е36-ца на 180к реални
/, вътре е точно като тази която си дал ти на обявата, момчето и врътна вече 10к и е супер и аз я покарах 500км и мога да ти кажа че 200к км въобще не трябва да те впечатляват, ходиш гледаш пазарите се и я отнасяш!
П.С: тази дизеловата на обявата на която те притесняват 200к, е сигурно на поне 350к км!

П.С: тази дизеловата на обявата на която те притесняват 200к, е сигурно на поне 350к км!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Днес обикалях още да разглеждам и изникна един въпрос.
Във Фиат групата освен ключовете към колата вървят и едни картончета с тъй наречените кодове.
Примерно, за да обучиш нов ключ към колата през диагностиката ти трябват въпросните кодове за отключване на имобилайзера.
Също има и карта с код за оригиналната музика да речем и т.н.
При БМВ как вървят нещата точно?
Виждам най-много два "нормални" ключа и един като пластмасов.
Нещо друго освен това трябва ли да се търси?
Във Фиат групата освен ключовете към колата вървят и едни картончета с тъй наречените кодове.
Примерно, за да обучиш нов ключ към колата през диагностиката ти трябват въпросните кодове за отключване на имобилайзера.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
JTD написа:Днес обикалях още да разглеждам и изникна един въпрос.
Относно ключовете:трябва да са два "нормални" един един който е без копчета за алармата и един който е отливка-тоест 4.
- watchman
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d Touring
Здравейте, от скоро съм регистриран във форума и чета доста. Спрял съм се на това. Можете ли да ме посъветвате, като отида на място да гледам, на какво да наблегна?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
На удар.
На въртян километраж.
На проблеми с бега на пасажера (или друг).
На евентуални проблеми с климатика (включително и таралежа).
На оглед на ходовата част.
На диагностика.
Ако всичко е наред - радвай и се на конкретната
На въртян километраж.
На проблеми с бега на пасажера (или друг).
На евентуални проблеми с климатика (включително и таралежа).
На оглед на ходовата част.
На диагностика.
Ако всичко е наред - радвай и се на конкретната

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
На въртян километраж, недей набляга... просто умножи по 3 или 4 данните на настоящия и ще си горе-долу близо до реалните стойности...
Дизел!...Комби!!...100к км!!!.... Тея съвсем са взели хората за мезе. Ама то нормално, във Варна читавите автосалони са 2-3 и тоя не е от тях.

Дизел!...Комби!!...100к км!!!.... Тея съвсем са взели хората за мезе. Ама то нормално, във Варна читавите автосалони са 2-3 и тоя не е от тях.