Тема 2. Моята нова придобивка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Тема 2. Моята нова придобивка
Честито на колегите с новите автомобили.
В най-скоро време е46-ците ще бъдат доста по-многобройни от е36-ците. Моята емблема е от 99г. и е като нова. Поне при мен не е сменявана.
В най-скоро време е46-ците ще бъдат доста по-многобройни от е36-ците. Моята емблема е от 99г. и е като нова. Поне при мен не е сменявана.

- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
И аз мисля, че не видът на емблемата е най-важното
Поздравления на колегите и от мен, дано новите ни коли наистина се окажат читави 

- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Поздравления на колегите!
И моята емблема е перфектна.Според мен колите с олюпени емблеми са били катастрофирали и са им били сложени емблеми ментета и за това са се олюпили
И моята емблема е перфектна.Според мен колите с олюпени емблеми са били катастрофирали и са им били сложени емблеми ментета и за това са се олюпили

- MaRsMaN
- Потребител
-
- Кара: BMW 530i,BMW 320i Touring
Поздравления на колегите! 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Stefan_666 написа:Поздравления на колегите!
Правилно мислиш

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Значи мойта е удряна 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
UBAH5 написа:Значи мойта е удряна
Или открадната!

- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
vavilon написа:UBAH5 написа:Значи мойта е удряна
Или открадната!
И това е вярно

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Stefan_666 написа:Поздравления на колегите!
В грешка сте колеги.
Оригиналните емблеми често се люпят и то, от веднъж /масово през зимата/
Не е 1 случая

Здравейте колеги, горд собственик съм от днес на БМВ 320 дизел 2002 файслифт. Немога да и се нарадвам още, но днес като я покарах повече време и усетих една нестабилност в предницата и волана и доста се притесних. На какво би могло да се дължи това?
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
gocho_ написа:Stefan_666 написа:Поздравления на колегите!
В грешка сте колеги.
Оригиналните емблеми често се люпят и то, от веднъж /масово през зимата/
Не е 1 случая
Днес се олюпи и мойта, а беше като чисто нова! След автомивка се олюпи.

- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Да се похваля и аз.
Вярно ,че минаха 2-3 месеца,но след закупуването не изпитвах удоволствие от новата ми придобивка-докато не смених консумативите ,махането на пеперудките и чистенето на дебитомера.
Вече се отпуши да върви и мога да се похваля ,че вече наистина имам нова придобивка.
След близо 2 месеца търсене попаднах на този екземпляр: 330D ,M57N ,6 степенна ръчна скоросна кутия ,204 коня има и мулти волан.Общо взето това тъсих аз.
Ето и няколко снимки:

Вярно ,че минаха 2-3 месеца,но след закупуването не изпитвах удоволствие от новата ми придобивка-докато не смених консумативите ,махането на пеперудките и чистенето на дебитомера.
Вече се отпуши да върви и мога да се похваля ,че вече наистина имам нова придобивка.
След близо 2 месеца търсене попаднах на този екземпляр: 330D ,M57N ,6 степенна ръчна скоросна кутия ,204 коня има и мулти волан.Общо взето това тъсих аз.
Ето и няколко снимки:

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
принципно при екстремна промяна на температурата се случват такива неща... примерно колата ти е била едно -5 градуса и ти я запукаш с 50 градуса водоструйка директно. Може и боята да си свалиш на места ако е некачествено боядисано/подготвено за боядисване хахаха. На мен ми се случи на едно берлинго много отдавна.
Ако не вярвате, може да пиете две-три чаши ледена кока кола, след това веднага две-три чаши врял чай и си погледнете зъбите после...
А това за емблемата, че щом се лющи е менте или сменяна са несериозни работи. Зависи от това по-горе, както и от климата, характерната влажност на средата, съхранение на автомобила и т.н. И то главно от това къде и как е живял предния собственик
Който има апартамент на морето или какъвто и да е имот, знае какво се случва с всички метални части, които ги брули соления морския вятър. Климатици, дръжки на балконски врати и т.н. За една две години се случва същото, каквото примерно за 10 години в София... какво повече да говорим. Даже за последно се сещам прахово боядисан сенник, за две години стана на юфка боята - отдолу всичко корозия. Кво говорим примерно бмв-то ти да седи в такива условия - 10 години
5 емблеми ще олюпиш.
Ако не вярвате, може да пиете две-три чаши ледена кока кола, след това веднага две-три чаши врял чай и си погледнете зъбите после...
А това за емблемата, че щом се лющи е менте или сменяна са несериозни работи. Зависи от това по-горе, както и от климата, характерната влажност на средата, съхранение на автомобила и т.н. И то главно от това къде и как е живял предния собственик

Който има апартамент на морето или какъвто и да е имот, знае какво се случва с всички метални части, които ги брули соления морския вятър. Климатици, дръжки на балконски врати и т.н. За една две години се случва същото, каквото примерно за 10 години в София... какво повече да говорим. Даже за последно се сещам прахово боядисан сенник, за две години стана на юфка боята - отдолу всичко корозия. Кво говорим примерно бмв-то ти да седи в такива условия - 10 години

- kuturak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330D
- Детайли за колата: E46 330D
Я и аз да се включа в офтопика
, че днес пред очите ми се отлюпи парче от емблемата, докато джътках с пароструйката 
Тя си имаше някакви малки наранявания, които изглеждаха да са от хвръкнали камъчета и явно като се зачекне веднъж, става лесно със силната струя да тръгнат по-големи люспи.
---
Колега, много готска 330ка.

Тя си имаше някакви малки наранявания, които изглеждаха да са от хвръкнали камъчета и явно като се зачекне веднъж, става лесно със силната струя да тръгнат по-големи люспи.
---
Колега, много готска 330ка.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
boXeer написа:.....
Искам и аз!
Пу-пу да не й е уроки на красавицата

Si non confectus, non reficiat.