Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 - за всички модели
Абе относно тва късане там на задния мост за 320-ките нищо не се казва
По-рядко ли им се случва подобно нещо или си прайм грешни изводи?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
xpl0d написа:Абе относно тва късане там на задния мост за 320-ките нищо не се казваПо-рядко ли им се случва подобно нещо или си прайм грешни изводи?
По-рядко е в сравнение с по-мощните, но статистиката която гледахме тука във форума е от Е46фанатикс, а там такова жувотно като 316/318/320 не карат почти....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Здравейте,
до преди 2 месеца карах VW,но за добро минах към BMW.В този ред на мисли съм изчел целия форум на VW и искам да Ви предоставя един линк на колегата "dobrin" за "Съвети при закупуване на дизелов автомобил":
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=52018
Инфото е много полезно и се надявам да Ви хареса.
до преди 2 месеца карах VW,но за добро минах към BMW.В този ред на мисли съм изчел целия форум на VW и искам да Ви предоставя един линк на колегата "dobrin" за "Съвети при закупуване на дизелов автомобил":
- kriso85
- старши ентусиаст
-
karim написа:Здравейте,
Това инфо го имаме и тука

Друг е въпросът, че нещата не стоят по този начин и въпросът е на късмет или лаптоп

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
dimitrooov ... някоя тотализирана 330 може и да намериш за 10 000 (нали ако говориме в левове) или да изчакаш още 1г
А я ми кажете какво мислите за 318 бензинките след 2001 ... с 143 мулета дето ги пускат (фейс)... некви оплаквания ... или и техните недостатъци ще почнат ама след 2г ...
И доста погледах ... защо повечето са с АСЦ а не както трябва да са си с ДСЦ ... нали то влиза края на 2001г (това се отнася и за 320 нов фейс)?
А я ми кажете какво мислите за 318 бензинките след 2001 ... с 143 мулета дето ги пускат (фейс)... некви оплаквания ... или и техните недостатъци ще почнат ама след 2г ...

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Нещо не си ме разбрал, колега
Аз също имам в предвид, че за 10к (в левове) няма да намери читава 330ка...то май никаква 330ка няма да намери, какво остава за читава!

Аз също имам в предвид, че за 10к (в левове) няма да намери читава 330ка...то май никаква 330ка няма да намери, какво остава за читава!
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Dimitroff написа:Нещо не си ме разбрал, колега![]()
Ти май нещо не си ме разбрал .. казах dimitrooov, а не Dimitroff

Мн се извинявам не мога да открия конкретна тема за е46 320тд компакт. Искам да разбера какво обслужване ме очаква. надежден ли е. Благодаря предварително
- kriso85
- старши ентусиаст
-
alex307 написа:Мн се извинявам не мога да открия конкретна тема за е46 320тд компакт. Искам да разбера какво обслужване ме очаква. надежден ли е. Благодаря предварително
Колега търси теми за 320д след 2001 година (320д фейс-лифт). Компакта и тези 320д използват еднакъв двигател 150к.с.
С две думи , аз като не толкова запознат с тези коли ще кажа - върви доста добре, харчи доста малко, има 1-2 слаби места (турбо, пеперудки), но ако си я гледаш с хубави части е един прекрасен автомобил

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
ThE BeAsT написа:Dimitroff написа:Нещо не си ме разбрал, колега![]()
Ти май нещо не си ме разбрал .. казах dimitrooov, а не DimitroffДа не сме офтопик, кажи по-моя въпрос нещо ако си запознат или някой който има опит с този двигател. Поздрави!
Драсни едно лично на Archangel - той е с такава.
Si non confectus, non reficiat.
Мили другарчета открай време си търся е46 330и/д та бих искал съвет за това екземплярче ( http://www.cars.bg/u90697 ) и струва ли си котенцето парите или да ги боря в цената здраво. А ако не е тази .. търсенето продължава докато не се намери избранницата . мерси предварително и моля за вашето мнение .
- kriso85
- старши ентусиаст
-
RR_91 написа:Мили другарчета открай време си търся е46 330и/д та бих искал съвет за това екземплярче ( http://www.cars.bg/u90697 ) и струва ли си котенцето парите или да ги боря в цената здраво. А ако не е тази .. търсенето продължава докато не се намери избранницата . мерси предварително и моля за вашето мнение .
Сега след падането на акциза, малко цените на такива автомобили са доста "интересни". Принципно не е висока цената на тази кола, но аз бих търсил новия фейс и с малко повече екстри - освен кожата(запазена поне според снимките) тая кола си е доста постна.
Жълта оптика, възможно най-смотания волан (при това гумен и изтрит), грозни неоргинални джанти и т.н.
Ако ти допада на предпочитанията и двигателят е ОК технически според мен си заслужава. И с още няколко хилядарки ще стане доста яка машина

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
RR_91 написа:Мили другарчета открай време си търся е46 330и/д та бих искал съвет за това екземплярче ( http://www.cars.bg/u90697 ) и струва ли си котенцето парите или да ги боря в цената здраво. А ако не е тази .. търсенето продължава докато не се намери избранницата . мерси предварително и моля за вашето мнение .
Малко ще се разгранича от мнението на колегата, освен в часта за джантите. Тази комбинация черен металик + бежов кожен салон е най-доброто съчетание интериор/екстериор! Колата си има МФВ, ПДЦ, телефон, ел.седалки и ел. огледала с памет и подгряване, автомат+стептроник, предполагам има и блутут. Малко неща ще търсиш за ъпгрейд на интериора. Ако двигателя е в ред, минавай една пълна проверка, смъкни 1000 лева и действай!
за мен автоматика при 330 бензин е сериозен минус
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
© написа:за мен автоматика при 330 бензин е сериозен минус
+1
а за X -то да не говориме

комбинацията от автомат и xi си мисля че води със себе си литри по-висок разход + загуба на възможността за забавление

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...