Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Колеги някой да е гледала тази кола
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11300875204865337&f1=details
Изглежда добре на пръв поглед.
Някой знае ли колко пари ще ме одрусат в Дару кар за цялостна диагностика на колата.
Другият вариант е да ми препоръчате някой сервиз който разбират от БМВ.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11300875204865337&f1=details
Изглежда добре на пръв поглед.
Някой знае ли колко пари ще ме одрусат в Дару кар за цялостна диагностика на колата.
Другият вариант е да ми препоръчате някой сервиз който разбират от БМВ.
- mslmisko
- кандидат ентусиаст
-
колеги, някой да е гледал тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
316ка не е ли прекалено слабичко за комби 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Слаба е за този които не е карал кола под 150 коня. Иначе и супер а и салона е страхотен.
Koуеги някой дали я е гледал тая? Изглежда доста добре и имам хора които могат да отидат да я погледнат...
Също така ме интересува някой който има такава 330-ка да ми каже нещо за нея....имах 120д и не искам да се качвам на по бавна колица. Има ли ряз колата? как е като разход? бях пробвал една 320 и въобще не бях доволен от нея....също така много ли поднася как са и системите за сигурност, защото ми прави впечатление че катастрофите в които е замесено БМВ са повечето Е46....
Също така ме интересува някой който има такава 330-ка да ми каже нещо за нея....имах 120д и не искам да се качвам на по бавна колица. Има ли ряз колата? как е като разход? бях пробвал една 320 и въобще не бях доволен от нея....също така много ли поднася как са и системите за сигурност, защото ми прави впечатление че катастрофите в които е замесено БМВ са повечето Е46....
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW120 написа:...също така много ли поднася как са и системите за сигурност, защото ми прави впечатление че катастрофите в които е замесено БМВ са повечето Е46....
направо ше припадна

не си взимай гадни са и много поднася и се катастрофира

ти нямаше ли да си вземаш Мр3-ка

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
BMW120
Тази я има няколко пъти назад в темата. Някой колега я беше гледал ама само отвън. Факт е че стои няколко месеца вече и цената падна с 1000 / 2000 лв.
Ряз - въпрос на навик
аз слязох от 320д / 136 коня и тази ми е като самолет, на трета прибира корема доста порядъчно навътре, поради което имам забрана да изпреварвам на 3-та, когато някои хора от женски пол се возят
Така или иначе с всеки вървеж се свиква (с някои по-бавно
)
Разход: 9.5 градско; 6.5 извън, ако не я мъчиш постоянно на 6-та (6-та общо взето само на магистрала), така ми горя 7.1 половин година, докато разбера, че проблема е в задкормилното
За поднасянето не ми е поднасяла, ама аз и не я пъна на дрифт или други гъзарийки. Като системи за сигурност едва ли има драстична разлика с твоето 120д. Аз лично катастрофа с Е46 не съм виждал.
Ако ходиш да я проверяваш тази въпросната, моля да споделиш мнение после, че ми е много любопитно в какво състояние е !

Тази я има няколко пъти назад в темата. Някой колега я беше гледал ама само отвън. Факт е че стои няколко месеца вече и цената падна с 1000 / 2000 лв.
Ряз - въпрос на навик

Разход: 9.5 градско; 6.5 извън, ако не я мъчиш постоянно на 6-та (6-та общо взето само на магистрала), така ми горя 7.1 половин година, докато разбера, че проблема е в задкормилното

За поднасянето не ми е поднасяла, ама аз и не я пъна на дрифт или други гъзарийки. Като системи за сигурност едва ли има драстична разлика с твоето 120д. Аз лично катастрофа с Е46 не съм виждал.
Ако ходиш да я проверяваш тази въпросната, моля да споделиш мнение после, че ми е много любопитно в какво състояние е !
Don't се занимавай с глупости... Едва ли ще погледна кола с лъжливо описание
М-паркет
100% реални километрА 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
uCnaHeTcA написа:Don't се занимавай с глупости... Едва ли ще погледна кола с лъжливо описаниеМ-паркет
100% реални километрА
Ще ме убиете вече

Нали не очакваш всеки да знае какво е М-перкет? То 80% от потребителите не знаят, ти искаш един "прост търговец" на коли да знае. Видял човека че на джантите и волана пише "М" и си вика я "М пакет"

А за километрите... само ще кажа че един приятел дето се занимава с коли и живее в Италия преди седмица си взе същата (без шибидах, с обикновен салон кожа, малката навигация) на 120 и нещо хиляди километра.
А да и километрите може да се порверът на 90% дали са реални.
Колата вярно я има от няколко месеца, но това не означава че е лоша! Това че тука всеки пита за некви 330ки пълни с екстри не означава че някой си е купил

- Sorrow
- кандидат ентусиаст
-
BMW120 написа:Koуеги някой дали я е гледал тая? Изглежда доста добре и имам хора които могат да отидат да я погледнат...
И аз бях хвърлил око на тази когато търсих 330-ка. В крайна сметка взех 320 и не съжалявам. Разбира се не може да се сравнява с 330, но пък плащаш по-малко първоначална цена, данъци, каско, гражданска и разхода ти е по-нисък (макар и пренебрежимо). По-скоро трябва да се съобразиш с нуждите си. Покарай една и веднага ще разбереш дали е твоята кола.
Иначе току-що се връщам от доста дълго пътешествие из Алпите и тествах колата във всякакви условия. На невероятно остри завои при доста над разрешената скорост не поднася и сантиметър, което беше огромна изненада за мен. Имаше само един ден в който се изля як порой и въпреки това отново си позволих малко по-отпуснато каране на моменти. Отново беше бетон. Гумите са Michelin Pilot Alpin на 3 години и без много много грайфер. Като взех колата мислех да ги сменям, но сега съм на мнение, че ще ги запазя даже и за следващото лято. Не съм пробвал с изключени системи, тъй като още й свиквам и не ми се рискува.
Колкото до М-пакета... бях яко навит на такъв, но честно казано след няколко месеца каране тотално се разубедих. Колата изглежда много добре, особено купе, нооооо не знам как е при другите колеги, обаче аз и без него задирам на невероятни места, особено като съм с пасажер. Не знам дали само визуално ми се струва, че колата става по-ниска или наистина праговете и предната броня са с поне сантиметър-два надолу (може и да греша). При мен най-епично беше преди месец като ходих до Доспат. Първо се сблъсках с някакво "околовръстно" на Велинград, което ми разказа играта, а после и една 14км-ова отсечка Доспат - Сърница, която я взех за час и половина. Ако бях с М-пакет щеше да си остане там. В София също имам проблеми понякога... абе изобщо поне аз предпочитам на този етап да не го мисля. Интересно ми е и зимата как се справят колегите, особено като станат коловози...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Bavarcho написа:uCnaHeTcA написа:Don't се занимавай с глупости... Едва ли ще погледна кола с лъжливо описаниеМ-паркет
100% реални километрА
Ще ме убиете вече![]()
Нали не очакваш всеки да знае какво е М-перкет? То 80% от потребителите не знаят, ти искаш един "прост търговец" на коли да знае. Видял човека че на джантите и волана пише "М" и си вика я "М пакет"![]()
А за километрите... само ще кажа че един приятел дето се занимава с коли и живее в Италия преди седмица си взе същата (без шибидах, с обикновен салон кожа, малката навигация) на 120 и нещо хиляди километра.
А да и километрите може да се порверът на 90% дали са реални.
Колата вярно я има от няколко месеца, но това не означава че е лоша! Това че тука всеки пита за некви 330ки пълни с екстри не означава че някой си е купилТакава кола може да я продадеш за три дни, може и за три месеца, все пак 15+хил. лв. са много сериозна сума! И да цената падна с около 1000лв. (ето защо и се е заседяла първоначално, прекалено надута цена, а сега я смъква така очевадно и доста хора се дърпат... доста лоша стратегия е да надуеш цената седмица и после да почнеш да сваляш)
това са наивни бръщолевения .. км не са реални личи си и по салона а и ако са реални цената ще е доста нагоре и няма изобщо да стигне до БГ тука се внасят 99% кошари на възможно най ниската цена (а такива са с пробези дето в БГ няма да ги видиш но в мобиле.де изобилства от тях )че да има по голяма печалба от тях ,поизлъскат се км се връщат яко и така става униката за който говориш и който съществува ама не и така на достъпна цена в автокъща ..
едит: един бърз предлед в мобиле.де показва че подобна кола почва от около 12 евра .. което е с едни 5 евра отгоре на тази .. та статистически е невъзможно тя да отговаря на описанието .. докарване и печалба не ги включвам а и те са едни 3к лв
Благодаря за съветите коуеги.
Илков, не само М3 човек, интересува ме всяко БМВ и 1-ци и 3-ки и 5-ци и Х5 и Х3...квото ми харесва отивам и го гледам....иначе мога да се изпикая на коментара ти.
Илков, не само М3 човек, интересува ме всяко БМВ и 1-ци и 3-ки и 5-ци и Х5 и Х3...квото ми харесва отивам и го гледам....иначе мога да се изпикая на коментара ти.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
BMW120 написа:Благодаря за съветите коуеги.
Направо си за "БАНановата република" с поседния коментар.И буквално си изказал глупости по-нагоре,поднасяли,катастрофи - ако пуснем youtube катастрофи с ферарита,ламбо и т.н колкото искаш.Тва ,че някой не може да кара няма нищо общо с катастрофи,видял си 2 в новините предизвикани от тинейджъри пре последния месец.Както и да е.
За коя как поднася няма да коментирам,ама хем питаш хем храниш след това -

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Alexi написа: тука се внасят 99% кошари на възможно най ниската цена
едит: един бърз предлед в мобиле.де показва че подобна кола почва от около 12 евра .. което е с едни 5 евра отгоре на тази .. та статистически е невъзможно тя да отговаря на описанието .. докарване и печалба не ги включвам а и те са едни 3к лв

Аз точно за това съм любопитен тоз перфектен екземпляр за 8к евро, колко точно е перфектен

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexi написа:Bavarcho написа:....
това са наивни бръщолевения .. км не са реални личи си и по салона а и ако са реални цената ще е доста нагоре и няма изобщо да стигне до БГ тука се внасят 99% кошари на възможно най ниската цена (а такива са с пробези дето в БГ няма да ги видиш но в мобиле.де изобилства от тях )че да има по голяма печалба от тях ,поизлъскат се км се връщат яко и така става униката за който говориш и който съществува ама не и така на достъпна цена в автокъща ..
Ми като гледам салона... знам ли, има собственици и собственици! Едните си поддържат колата другите просто карат скъпа кола и не им трябва да я поддържат в топ състояние.
А и тоя волан е доста податлив на изтъркване.
Престанете да давате мобиле.де като пример!!! Ти да си купил кола или да познаваш купил си кола от там?
Като е толкова лесно що всеки купува от автокъщите и хората дето внасят коли?
Що не отиде някой да си купи кола или да внесе няколко кошари да ги продаде с печалба (айде да не са на загуба поне

Т'ва са некви неща от преди четири пет години когато коли се продаваха на килограм и автовози идваха всеки ден! Сега е различно всеки гледа да вземе по-доброто понеже търсенето е по-малко, а предлагането не е много по-малко от преди. Ако колата ти не е добра има следваща и следваща и следваща...
Сега ще ти кажа... за да купиш там кола и да тръгнеш да я продаваш, едно че трябва да познаваш хора там и да знаеш език (а да, и да имаш фирма иначе е незаконно), се взимат по три - четири коли в пакет. И тоя пакет не може да го "развалиш" и да кажеш искам трите по-хубави. Защото в него винаги ти си харесал да кажем тези три но за да имаш добра цена (по-ниска от реалната) взимаш още две по-стари и учукани (принципно съотношението е обратно!)
И какво значи "излъскани"? Естествено че колите минават автомивка, ти като тръгнеш да си продаваш колата мръсна ли ще я оставиш. Нали като дойде клиент и иска да види хубаво измтата кола като от магазина. И да това е един от факторите доста хора да предпочитат новия пред стария внос, защото новия внос за измити перфектно, а колите от тук повечето си ги продават мърляви.
п.с. Как ги сметна тея 3к печалба и транспорт

В други времена живееш още