Подгрев огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Явно има бум по магазините за огледала. За всичко си има чалъм, така де. Сега малко подробности: след като свалите огледалото сваляте задвижването т.е. моторчетата - 4 винта, от там намирате кафяв кабел и някъде по него по усмотрение му, добявате още една жичка около 10-15 см. за минуса на огледалото, иначе с 1 кабел няма да работи. После прекарвате 2-ри кабел за плюса към огледалото, т.е. от огледалото до вътре в купето на подходящо място. Събирате огледало, врата и останалото.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
slitter написа:Абе хора, при мене пак не става, много яко напъвам и не излиза - хем отдолу, както сте напиосали, че става! Ще се спраска, ако напъна още малко!!! Няма ли някой, на който да му дам 10лв и да го свали на негова отговорност и да ми закачи скапаната букса, която си личи как виси отдолу?
и аз в събота си играх да го извадя ама се огъва сериозно и се отказах да го счупя иначе пробвах от единия край после от другия ама не излиза ,ч е исках и аз да видя какво има отдолу, а между другото реотанчето е на кафеникавата лиинийка дето пречупва образа като включа подгряването на задното стъкло и огледалата трябва да се подгреят .... нека някой сподели как точно става това вадене по подробно
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- vikis82
- Потребител
-
- Кара: e 36 318i
- Мечтае да кара: e 46 330 xd
а
Възможно ли е да се оправят тези реутанчета на задния прозорец не ми подгрява и ходих на майстор замери ми тоците от към колонката и се оказа че си ходи ток и той каза че са прецакани реутанчетата и трябва ново стъкло направо....Няма ли начин да се оправят
цяло стъкло за едни реутанчета не ми се сменя

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Реотаните на задния прозорец се ремонтират с едно нещо, което незнам как се казва и се продава в Практикер, ама е около 20-30 лв., течно е.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: да
vikis82 написа:Да казваха ми за това то е нещо като лепило но не държи.До няколко дни се отчупвало там където е лепено.........
NikiNikolov написа:Реотаните на задния прозорец се ремонтират с едно нещо, което незнам как се казва и се продава в Практикер, ама е около 20-30 лв., течно е.
Малко по-подробна иформация някой дали има? Предполагам, че е елктропроводима смола и нещо от сорта. Надявам се че съм рзбрал правилно - става дума за прекъснати писти на реотанчетата на задното стъкло, нали?
Поне как се казва този продукт?
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Вкарваме бмв-та тоталки и изпадат постоянно стъкла за огледала с мъртва зона и подгрев за е34,е36,е39,е46,ако на някой му трябва свиркайте,цените са добри:0898332829
/// 6>4

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Re: а
vikis82 написа:Възможно ли е да се оправят тези реутанчета на задния прозорец не ми подгрява и ходих на майстор замери ми тоците от към колонката и се оказа че си ходи ток и той каза че са прецакани реутанчетата и трябва ново стъкло направо....Няма ли начин да се оправятцяло стъкло за едни реутанчета не ми се сменя
Колега, ако се вижда къде е прекъснат реотана защо не идеш при някой жичкаджия да опита да го парне със калай?
- spower
- старши ентусиаст
-
няма да стане с калая най-много да спука стъклото и да си реши проблема с ново стъкло с реотанчета, що не пробваш със парченце станиьол да сложиш на прекъснатото и с прозрачно тиксо да го закрепиш, така че да контактува в/у прекъснатото място 

- spower
- старши ентусиаст
-
няма да стане с калая най-много да спука стъклото и да си реши проблема с ново стъкло с реотанчета, що не пробваш със парченце станиьол да сложиш на прекъснатото и с прозрачно тиксо да го закрепиш, така че да контактува в/у прекъснатото място 

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
при мен има подгрев на огледалата и на пръскалките,и се пускат с подгревите на задното стъкло,мойта е преди фейса
от свинята лебед не става...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Много прашна тая тема :)
Здравейте, колеги. Имам подгрев на лявото огледало, но на дясното нямам кабел. Разглобих дясната врата за да вида дали случайно не е предвиден кабел за подгряване на огледалото, но по законите на Мърфи нямаше
. Нямаше и на букста на вратата. Въпроса ми е. Може ли да се пуснат кабели до кабелите на другото огледало и да се вържат? За се ползва функцията на температурният датчик. Има ли вероятност нещо да не сработи поради натоварване породено от работата на двете огледала ? Ако има по-лесен начин да се върже това пусто огледало?

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Re: Подгрев огледала
Колеги ... забелязъл съм, че когато е мн мокро на вън .. се запотяват огледалата ... и след 5мин примерно ... не са запотени ... след малко пак запотени ... после пак не са и т.н. ... това се случва сега покрай дъждовете ( а си е време за сняг) ... да не би и те да греят само при под 3 градуса ??? Или ... как да си обесна този процес ... ? Ако нямат подгрев защо се оправят, а ако имат защо се запотяват ???
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4