Радио-проблем

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re: Радио-проблем

Мнение от Next » 12 Дек 2010, 14:34

Май найстина има реотани за красота :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 18 Сеп 2011, 15:43

Може да не е за тук питането ми :roll: , но не открих нищо с търсачката
Имам следното питане ако някой може да помогне, че днес се опитвам, но нещо не се справям с елементарното :mhihi:
Колата е с оригинално радио-CD БМВ Бизнес и днес пускам радиото и на екранчето не ми се изписват имената на станциите :dunno: , а показва часовник :roll: най-вероятно детето е натиснало някое копче :winky: и аз нещо не мога да си върна старата настройка на радиото и да ми изписва имена :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 18 Сеп 2011, 22:27

BMW_1914 написа:Може да не е за тук питането ми :roll: , но не открих нищо с търсачката
Имам следното питане ако някой може да помогне, че днес се опитвам, но нещо не се справям с елементарното :mhihi:
Колата е с оригинално радио-CD БМВ Бизнес и днес пускам радиото и на екранчето не ми се изписват имената на станциите :dunno: , а показва часовник :roll: най-вероятно детето е натиснало някое копче :winky: и аз нещо не мога да си върна старата настройка на радиото и да ми изписва имена :mhihi:

Като си пуснеш радиото натисни копчето долу в ляво на което има изобразен часовник. Под надписа BMW.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 20 Сеп 2011, 21:28

Като си пуснеш радиото натисни копчето долу в ляво на което има изобразен часовник. Под надписа BMW.[/quote]

Благодаря колега :bchug:
знаех ,че е нещо елементарно ;) , но явно не съм го налучкал копчето :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Мнение от marto853. » 29 Яну 2012, 12:22

За мое съжаление и при мен започнаха смущенията при радиото но след пускане на фаровете.Имам ксенон слаган допълнително но не мисля,че е от него.Някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил.
новият ми номер: 0877787835

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 07 Фев 2012, 10:54

Ще използвам темата за един въпрос.
Днес като запалих колата в големия студ, забелязах, че квадратчетата (пикселите) на дисплея, даже и иконките на радиото са много така....видими.
По принцип ми показва часът нали и дисплея е оранжав/червен и не се забелязват пикселите, освен тези на часовника.
Това случвало ли се е на някой?
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Фев 2012, 20:04

То тая тема така и така стана миш-маш, та да питам и аз...
С оригинално радио СД съм, Бизнес, имам усилвател и туба... и когато е натиснато копчето, тва с трите букви :mhihi: , все ги забравям :lol: за да се изписва станцията... прекъсва много гадно, на някви секунди... явно когато търси сигнал или квото там прави... Когато не е активирано изписването всичко е ОК... Някой да има идея за какво става въпрос, или да ходя в Тояга да гледат... Може би е от усилвателя нещо...
А иначе понякога и аз без никви видими причини имам смущения в някои радиа... мислех, че може да е антената, но явно не е... Като чеи като се скапе времето са по-чести...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 29 Фев 2012, 20:49

Да раздвижим темата...
преди няколко дена една преспа сняг му счупи стъклото.
Взех втора ръка ориг. + монтиране в М******

Ефекта след смяната е следния:
Новото стъкло грее само по средата - както е на снимките в предните постове.
100% Гаранция предното не беше така - наблюдавал съм, пробвал съм, сигурен съм !
Единият въпрос - стъкларя или този, който ми продаде стъклото като цяло има вина ? /не че ще тръгна да го оправям/

Второ:
След смяната се получи и при мене проблема с радиата. Имам подземен гараж, слушам 90% радио нова
Преди в целия гараж свиреше чисто /само на места ако е включен рдс се губеше/
Сега ако е включен рдс шуми много, ако е включен нагревателя на задното стъкло и Хоризонт не може да хване.

Та къде да търся телето ?

Предишна

Назад към E46