Радио-проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Re: Радио-проблем
Може да не е за тук питането ми
, но не открих нищо с търсачката
Имам следното питане ако някой може да помогне, че днес се опитвам, но нещо не се справям с елементарното
Колата е с оригинално радио-CD БМВ Бизнес и днес пускам радиото и на екранчето не ми се изписват имената на станциите
, а показва часовник
най-вероятно детето е натиснало някое копче
и аз нещо не мога да си върна старата настройка на радиото и да ми изписва имена 

Имам следното питане ако някой може да помогне, че днес се опитвам, но нещо не се справям с елементарното

Колата е с оригинално радио-CD БМВ Бизнес и днес пускам радиото и на екранчето не ми се изписват имената на станциите

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
BMW_1914 написа:Може да не е за тук питането ми, но не открих нищо с търсачката
Имам следното питане ако някой може да помогне, че днес се опитвам, но нещо не се справям с елементарното![]()
Колата е с оригинално радио-CD БМВ Бизнес и днес пускам радиото и на екранчето не ми се изписват имената на станциите, а показва часовник
най-вероятно детето е натиснало някое копче
и аз нещо не мога да си върна старата настройка на радиото и да ми изписва имена
Като си пуснеш радиото натисни копчето долу в ляво на което има изобразен часовник. Под надписа BMW.

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Като си пуснеш радиото натисни копчето долу в ляво на което има изобразен часовник. Под надписа BMW.[/quote]
Благодаря колега
знаех ,че е нещо елементарно
, но явно не съм го налучкал копчето 
Благодаря колега

знаех ,че е нещо елементарно

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
За мое съжаление и при мен започнаха смущенията при радиото но след пускане на фаровете.Имам ксенон слаган допълнително но не мисля,че е от него.Някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил.
новият ми номер: 0877787835
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Ще използвам темата за един въпрос.
Днес като запалих колата в големия студ, забелязах, че квадратчетата (пикселите) на дисплея, даже и иконките на радиото са много така....видими.
По принцип ми показва часът нали и дисплея е оранжав/червен и не се забелязват пикселите, освен тези на часовника.
Това случвало ли се е на някой?
Днес като запалих колата в големия студ, забелязах, че квадратчетата (пикселите) на дисплея, даже и иконките на радиото са много така....видими.
По принцип ми показва часът нали и дисплея е оранжав/червен и не се забелязват пикселите, освен тези на часовника.
Това случвало ли се е на някой?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
То тая тема така и така стана миш-маш, та да питам и аз...
С оригинално радио СД съм, Бизнес, имам усилвател и туба... и когато е натиснато копчето, тва с трите букви
, все ги забравям
за да се изписва станцията... прекъсва много гадно, на някви секунди... явно когато търси сигнал или квото там прави... Когато не е активирано изписването всичко е ОК... Някой да има идея за какво става въпрос, или да ходя в Тояга да гледат... Може би е от усилвателя нещо...
А иначе понякога и аз без никви видими причини имам смущения в някои радиа... мислех, че може да е антената, но явно не е... Като чеи като се скапе времето са по-чести...
С оригинално радио СД съм, Бизнес, имам усилвател и туба... и когато е натиснато копчето, тва с трите букви

А иначе понякога и аз без никви видими причини имам смущения в някои радиа... мислех, че може да е антената, но явно не е... Като чеи като се скапе времето са по-чести...
Да раздвижим темата...
преди няколко дена една преспа сняг му счупи стъклото.
Взех втора ръка ориг. + монтиране в М******
Ефекта след смяната е следния:
Новото стъкло грее само по средата - както е на снимките в предните постове.
100% Гаранция предното не беше така - наблюдавал съм, пробвал съм, сигурен съм !
Единият въпрос - стъкларя или този, който ми продаде стъклото като цяло има вина ? /не че ще тръгна да го оправям/
Второ:
След смяната се получи и при мене проблема с радиата. Имам подземен гараж, слушам 90% радио нова
Преди в целия гараж свиреше чисто /само на места ако е включен рдс се губеше/
Сега ако е включен рдс шуми много, ако е включен нагревателя на задното стъкло и Хоризонт не може да хване.
Та къде да търся телето ?
преди няколко дена една преспа сняг му счупи стъклото.
Взех втора ръка ориг. + монтиране в М******
Ефекта след смяната е следния:
Новото стъкло грее само по средата - както е на снимките в предните постове.
100% Гаранция предното не беше така - наблюдавал съм, пробвал съм, сигурен съм !
Единият въпрос - стъкларя или този, който ми продаде стъклото като цяло има вина ? /не че ще тръгна да го оправям/
Второ:
След смяната се получи и при мене проблема с радиата. Имам подземен гараж, слушам 90% радио нова
Преди в целия гараж свиреше чисто /само на места ако е включен рдс се губеше/
Сега ако е включен рдс шуми много, ако е включен нагревателя на задното стъкло и Хоризонт не може да хване.
Та къде да търся телето ?
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3