въпосче за дискове?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: въпосче за дискове?

Мнение от pazokolarov » 12 Фев 2010, 13:47

Мързела е диагноза, колега, не е прогноза. Предимно по хората се наблюдава.
Просто много ме дарзнят мързеливи консуматои с голямо самочуствие, което от своя страна няма никакво покритие. Обикновенно ТЕ се чувстват винаги лично засегнати и започват безмислени опити да доказват колко са велики след подобен пост.
Има и други подфоруми, от които може да се прочете нещо:
viewforum.php?f=10
viewforum.php?f=11
Изображение
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 12 Фев 2010, 14:41

....колега, не виждам НИКАКЪВ смисъл в линковете, които публикуваш. колкото до изказванията ти- не виждам смисъл да коментирам. тук сме да говорим - отново подчертавам- за дискове, а не за това кой какъв е и защо е.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Фев 2010, 16:46

Двойно перфорирани дискове продават повечето фирми с такава насоченост като Цимерман,Брембо,АП Рейсинг,СтопТек т.н.
Можеш да ги намериш в магазини които се занимават с продажбата на тунинг компоненти като Проспийд, МКар Тунинг,Максдрайв и други подобни.....

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 12 Фев 2010, 17:24

Благодаря! толкова ли беше трудно?! да го ****
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Фев 2010, 22:34

MICHO7 написа:ей прос си ...

Колега изключително неколегиално отношение!
Крисо с нищо не те е провокирал за да заслужи такъв отговор. Не приемай нещата толкова лично, тук сме за да си помагаме, а не да се заяждаме.
Подобен език във форума е недопустим. Ако се чувстваш засегнат може да изясниш нещата на ЛС или по по-цивилизован начин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 09 Май 2010, 23:58

martin_g60 написа:Има аз си я взех от Хеед '91-можеш да ползваш и отстъпката на клуба ако си член и излизаше около 25-30лв с куриера,понеже съм от Плевен-EBC Brake Fluid RACE BF-307.Продава се в разфасовки от литър.Реших да си сложа нея защото накладките са ми също EBC Green Stuff,перформанс версия за коли до 200кс и ги дават като най-добри в комбинация със спортни дискове на Zimmermann каквито са моите(Formula Z)

Колеги да ви питам, понеже случайно видях че предният ми десен мъркуч се е закъсал нещо, или по-точн обвивката на мъркуча, колата спира нормално но ще трябва да го сменя май, за да съм сигурен!
Та да ви питам ако някой си има на идея, какви мъркучи се слагат, трябва да се сменят всичките ли? :driving:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Май 2010, 10:13

Разисквахме го в тема тук в Е46 подраздела-или спортни или обикновенни.Не е задължително да се сменят всички маркучи ако са здрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 18 Апр 2013, 17:35

Насочил съм се към дискове и накладки EBC, цените в Хеед Ауто са най-добри на БГ пазара от това което видях. Въпроса ми е някой поръчвал ли е от тях, тъй като един ми вкара филма, че веднъж поръчал и не бил доволен, но въпростния им е конкурент и предполагам затова го каза. Конкретните модели са дискове Ultimax и накладки GreenStuff. Може да споделите и впечетления, ако някой е карал с такива. Четох и за Zimmermann дисковете, но сякаш имаше доста отрицателни мнения за криви дискове, за бързо свършващи, а го има и другото мнение - че най-добре каквито дисковете такива и накладките УЖ ... незнам и аз доколко е вярно.

П.п. Комплекта е за е39 528, но пиша тук, тъй като в е39 раздела никой не ме отрази, явно не ги карат много много :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 18 Апр 2013, 17:58

EBC са много добра марка!Рядко има ментета и затова вероятността да останеш доволен е много голяма.В UK разбирачите само с такива карат! :yes:
p.s.Greenstuff имат 3 нива на твърдост
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 19 Апр 2013, 16:54

Благодаря за мнението и все пак очаквам, ако има някой който е пазарувал конкретната марка от Хеед ауто да сподели впечетления

Предишна

Назад към E46