BMW Navigation - BG Map
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
© написа:така е като оригиналните навигации са пълно дърво .. за карти, за тв ... за всичко
и последната седмица , нета и бил бавен

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
magiosnik^ написа:Мерси Колега ,.. аз съм с малката навигация и всичко си работи ,.. досега обикалях Варна!!!
и как е колега варна, щото аз имам една от другата тема за навигация и е мн зле. има само най-големите булеварди и нищо друго

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- V-max
-
-
bisserv написа:Имам карта за Гърция 2008 :-) на ДВД
хубаво де , пописахме лични ама нищо не стана....

- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
привет
bisserv написа:Е вече го имашАко някой друг иска мога да кача картата на някой сървър, но е доста големичка 4.6 GB Това е версия за еднослойно DVD. Имам и версия за двуслойно - около 7.5 GB
И аз го искам , качи го моля те някъде. Примерно в Замундата.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
Re: привет
RadioDJ написа:bisserv написа:Е вече го имашАко някой друг иска мога да кача картата на някой сървър, но е доста големичка 4.6 GB Това е версия за еднослойно DVD. Имам и версия за двуслойно - около 7.5 GB
И аз го искам , качи го моля те някъде. Примерно в Замундата.
Мога да ви дам картата, но някой ако може да я качи или да каже как се качва в Арената примерно.
Поклон
Момчета нямам думи да изразя благодарностите си, бях много скептичен, но за около 30 мин благодарение на вас се сдобих с навигация. Не повярвах на очите си като диска тръгна. Имах оригиналния диск '07 но него го използвам само за европа. Най смешното е че преди седмица мой колега ме убеждаваше да си купя оригиналния диск '08 за който той се изръси 600лв. и пак няма наполовината от улиците на това CD. В понеделник ще го спукам от базици. Моето BMW е Х5 '06 и диска тръгна на секундата.
Оше веднаж благодаря много
Може ли да се намери от някаде още по актуално CD от това?
Оше веднаж благодаря много

Може ли да се намери от някаде още по актуално CD от това?
- n.nikoloff
- Потребител
-
Здравейте.
С риск да стана досаден ще кажа, че след като попрочетох мненията реших да ви питам директно, за да не объркам нещо.
Според
става ясно, че в моя случай SW 4-1/71 означава поколение 4 - MKIV и версия на софтуера - 71 (или като там се води)
Та спрямо тези данни кой диск да си дръпна и дали е по-добре да гоня някакъв ъпдейт или не....
Абе в чужди води съм, така че ако не ви затруднява - моля помогнете.
Благодаря.
С риск да стана досаден ще кажа, че след като попрочетох мненията реших да ви питам директно, за да не объркам нещо.
Според
alexsch написа:отиваш на settings и гледаш горе в дясно има едни цифри от вида:
SW 3-1/63
първата цифра е поколението на навигацията която имаш:
1 - МКІ
2 - МКІІ
3- МКІІІ
4 - МКІV
втората цифра (която най-вероятно е 1) показва дали имаш пълни цеветова на дисплея (каквото и да означава това)
третата цифра, след наклонената черта, показва версията на софтуера, който е инсталиран.
става ясно, че в моя случай SW 4-1/71 означава поколение 4 - MKIV и версия на софтуера - 71 (или като там се води)
Та спрямо тези данни кой диск да си дръпна и дали е по-добре да гоня някакъв ъпдейт или не....
Абе в чужди води съм, така че ако не ви затруднява - моля помогнете.
Благодаря.