Миризма на пушек в колата след смяна на мека връзка?!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Re: Миризма на пушек в колата след смяна на мека връзка?!

Мнение от gocho_ » 06 Фев 2010, 14:30

gocho_ написа:50х200мм.
Иначе аз Сложих 60х150мм. (такава свястна намерих) и няма никакви проблеми :yes:
gocho_ написа:
dimodi написа:Някой от колегите знае ли размерите на меката връзка на 320д, че трябва да я сменям, а навсякъде намирам различна информация? :roll:

колеги , пак я сменях ....
Махах катализаторите и видях ,че е опушена (1 точка от меката в-ка) и пропуска :shock: ...
... това било станали защото задния катализатор бил затлачен.
Тоя път моя човек ми избра меката в-ка (метално гофре с 1 оплетка отгоре) - и каза ,че тая най-много карала.

А! някой разправяше тука ,че след махане на катализаторите - заварили му голяма тръба и звука бил много як *(осезаемо се чувало свистенето на турбината)
При мене 1-вия катализатор го изкормиха (и пак неговото гърне сложиха) ,а втория (задния) го замениха с гърне (заглушител)... Сега чувам турбината само на ниските 1200 -1800 оборота. Я кажете как се получава най-добре звука !?
А! и още нещо .... нека който е махал катализатори ... да ми пише колко пари им е взел след това :) Е46 320д 136кс
:duel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: M6

Re: Миризма на пушек в колата след смяна на мека връзка?!

Мнение от bochogogogo » 03 Май 2015, 22:48

Колеги след смяната на меката връзка вибрацийте в крайното гърне са ужасни...2 Дена се мъча да центровам тази генерация без успех.Крайното гърне имам чувството че ще хвръкне някъде...като разхлабя болтовете на снадката се успокоява но става хлабава връзката...Някакви идеи?

Предишна

Назад към E46