вървене E46 330d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
Re: вървене E46 330d
Dimitroff написа:Между 6 и 7 ми харчки 20ката(ръчка) след фейса...слагам 2 литра за 30-ка...8-9 (говоря за РЪЧКА!)
За автомат 20-ка преди фейса в София - 9.5-11 (много арчат тея автомати, бее)
Искаш да кажеш че това е градски разход в София ли

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Аха...обаче:
Стефан Караджа, през циганската махала...по колелото за летището...Гара Искър (8:00 илизам - няма задръствания - 8:20 съм стигнал)
Тръгвам си от офиса около 15:45-16:15 ... по Искърско шосе...само направо, през Слатина... до Стефан Караджа....маршрут и време мечти
Друг е въпроса, че миналата седмица и тази седмица....обикалям доста и разхода е около 8...център, Люлин...център, Цариградско...
Карам я леко
Стефан Караджа, през циганската махала...по колелото за летището...Гара Искър (8:00 илизам - няма задръствания - 8:20 съм стигнал)
Тръгвам си от офиса около 15:45-16:15 ... по Искърско шосе...само направо, през Слатина... до Стефан Караджа....маршрут и време мечти

Друг е въпроса, че миналата седмица и тази седмица....обикалям доста и разхода е около 8...център, Люлин...център, Цариградско...
Карам я леко

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
neonman написа:xerial написа:Неоне , ти какво си представяш под " върти гуми , задница" ? Пушаци бърноут а![]()
![]()
![]()
Факт е че като и дам газ на 3та с ~ 70 и задницата играе и ми светва АСЦ , пък твойте коли били всички читави и вървели
Ми на мен на 3-та посмъртно не ми свети АСЦ на 3-та с 231 кс , начи твоита тряя мноооого да вари![]()
П.С ... да ги премерим ако искаш , мое пък да съм по-слаб от 184 , щом ми е трудно да въртя гуми на на 2-ра , де да знам.......![]()
Слез на земята малко
Колега ние сме на земята и колегата много правилно ти обясни какво има впредвид от вьртене на гуми на 3та

второ може с моята да ги строиме не е проблем след някои месец сьм си в БГ и на някоя от сбирките може да се тестваме

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Гледам че темата отдавна е .... та да ви попитам нещо. Как върви Е46 330и кабрио 02г. стептроник , в сравнение с 530д ръчка, че днес пробвах ама нещо куца ми се стори.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
LUCIFER'S написа:Гледам че темата отдавна е .... та да ви попитам нещо. Как върви Е46 330и кабрио 02г. стептроник , в сравнение с 530д ръчка, че днес пробвах ама нещо куца ми се стори.
колега кое си пробвал че не те разбрах

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
narcosan написа:LUCIFER'S написа:Гледам че темата отдавна е .... та да ви попитам нещо. Как върви Е46 330и кабрио 02г. стептроник , в сравнение с 530д ръчка, че днес пробвах ама нещо куца ми се стори.
колега кое си пробвал че не те разбрах![]()
![]()
а иначе 330и бензин е страхотен за каране и според мен от мои лични наблюдения вьрви доста и според мен повече от 530д
![]()
![]()
получи се обратното обаче...

Би трябвало кабриото да е малко по тежко от нормална 3-ка, но пак траябва да е по добре от 530-ка печка. Да не е по скоро субективно усещането.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колегата Луцифер е свикнал на тубо коне...и когато 30-ката разгъва мощността плавно...не го кефи явно 

предполагам 530 не е съвсем стандартна?
преди време Махо си търсеше някой за замерване, удобен случай да се пробваш (като изключим километрите)
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
Dimitroff написа:Колегата Луцифер е свикнал на тубо коне...и когато 30-ката разгъва мощността плавно...не го кефи явно
Друго си е да те "ритне" отзад една турбинка , не мога да го обясня ама .... някак по-кеф е

а бе не е само това
дизела започна да ми харесва заради големият въртящ момент още в ниските обороти
карал съм 5г и бензинов мотор с 150 к.с. и горе долу мога да направя разликата
нищо, че скоростите са къси и не стават за много други неща
въпроса е, че винаги имаш на разположение достатъчно мощност и това дори създава някакво излюзорно усещане, че караш мощна кола
дизела започна да ми харесва заради големият въртящ момент още в ниските обороти
карал съм 5г и бензинов мотор с 150 к.с. и горе долу мога да направя разликата
нищо, че скоростите са къси и не стават за много други неща

въпроса е, че винаги имаш на разположение достатъчно мощност и това дори създава някакво излюзорно усещане, че караш мощна кола

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
narcosan написа:LUCIFER'S написа:Гледам че темата отдавна е .... та да ви попитам нещо. Как върви Е46 330и кабрио 02г. стептроник , в сравнение с 530д ръчка, че днес пробвах ама нещо куца ми се стори.
колега кое си пробвал че не те разбрах![]()
![]()
а иначе 330и бензин е страхотен за каране и според мен от мои лични наблюдения вьрви доста и според мен повече от 530д
![]()
![]()
зависи с кое 530 д го сравнява .....184, 193, 218, 235 кс.....има доста разлика м/у тях

А кое му е страхотното на 330и не знам , тва до 4000об го няма ама хич

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
neonman написа:А кое му е страхотното на 330и не знам , тва до 4000об го няма ама хич![]()
....МНОООГО по приятен е 3.0Д за каране според мен
valdesbg написа:Dimitroff написа:Колегата Луцифер е свикнал на тубо коне...и когато 30-ката разгъва мощността плавно...не го кефи явно
Друго си е да те "ритне" отзад една турбинка , не мога да го обясня ама .... някак по-кеф е

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4