Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 320 ci 01; e30 318

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от Kirilov88 » 08 Мар 2013, 12:02

Колеги как преценихте, че заради надраното капаче на пепелника е на 300 к? Все пак е пластмаса и всякак може да се надере. И моето капаче е така надрано и като я закачих колата си показа 190 к. Това според мен не е чист критерий. :) Поздрави.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 08 Мар 2013, 14:06

Нещо за тази? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2biic3

Дали не е въртяна, съмнява ме изчезналия М-ков педал на почиващия крак? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 08 Мар 2013, 14:22

HackeD написа:Нещо за тази? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2biic3

Aбе тоя мит с М педала - силно ме съмнява...след като го твърдите - пуснете официално от къде е това инфо ( а не аз знам ),че тука се нагледах на глупости - как не била пълен М пакет заради един смотан педал и най-вероятно обръщана,а колата по ВИН е от Германия :banghead: или Италия и т.н
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 08 Мар 2013, 14:37

Kirilov88 написа:Колеги как преценихте, че заради надраното капаче на пепелника е на 300 к? Все пак е пластмаса и всякак може да се надере. И моето капаче е така надрано и като я закачих колата си показа 190 к. Това според мен не е чист критерий. :) Поздрави.

Аз като я "закачих" мойта ми показва 141 000км. Дали е вярно според теб? :banghead:

Иначе за капачето, ако кара жена с маникюр, може и колата да е на 10 000 км и пак да е надрано. Това капаче не е критерии. Ще го сменя и ще си кажеш, ей че запазена кола, сигурно не е на 300к+ км. :yes:

Потребител
Аватар
Кара: e46 320 ci 01; e30 318

Мнение от Kirilov88 » 08 Мар 2013, 15:49

cHaunepucTa написа:
Kirilov88 написа:Колеги как преценихте, че заради надраното капаче на пепелника е на 300 к? Все пак е пластмаса и всякак може да се надере. И моето капаче е така надрано и като я закачих колата си показа 190 к. Това според мен не е чист критерий. :) Поздрави.

Аз като я "закачих" мойта ми показва 141 000км. Дали е вярно според теб? :banghead:

Иначе за капачето, ако кара жена с маникюр, може и колата да е на 10 000 км и пак да е надрано. Това капаче не е критерии. Ще го сменя и ще си кажеш, ей че запазена кола, сигурно не е на 300к+ км. :yes:

Именно някои неща по интериора само могат да подскажат, но не бива така лекомислено да даваме мнения за километри само по снимки! :yes:
Този форум много ми помогна да си избера моята кола, но според мен понякога нещата се пресилват и не винаги се дават уместни коментари за всички автомобили. Което може понякога да навреди на купувача или на продавача. Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330XD

Мнение от totiboy » 08 Мар 2013, 15:56

Като цяло идеята ми бе хора които имат кожени салони или наблюдения да споделят мнения за протритата облегалка тъй като от всички снимки тя е най показателна според мен. Може и да греша.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 08 Мар 2013, 17:43

HackeD написа:Нещо за тази? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2biic3

Въртяна е най-вероятно,погледни ръчките на предните седалки.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 08 Мар 2013, 18:01

Bareck написа:

Въртяна е най-вероятно,погледни ръчките на предните седалки.

Защо трябва да се гадае за основни неща (дирекция и фабрично оборудване), за които може да се вдигне телефона и да се разбере?
Човека си е дал телефон и каза, че е англичанка. Един кратък разговор, вместо гадаене тук

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 08 Мар 2013, 18:31

totiboy написа:Като цяло идеята ми бе хора които имат кожени салони или наблюдения да споделят мнения за протритата облегалка тъй като от всички снимки тя е най показателна според мен. Може и да греша.

Грешиш и то сериозно.
Интериора и шофьорската седалка по никакъв начин ,НЕ са показателни,нито волана нито скоростния лост,нито педалите ..нека да спрем с излишните и безсмислени коментари върху километри и цени - само гадаем,както е написал колегата - има телефон - звъниш и разбираш :yes:
Какво имам предвид със салона и т.н - има разлика от 100 000 главно извън градско и 100 000 главно градско :idea: има разлика от начин на сядане,от поведение на шофьора и много други фактори - това не са показателни детайли има други.(колкото и да се опитват да ни убеждават колеги,чиито око е само там)
Отделно дали е надрано табло,протрита кожа - това е относително - аз лично внимавам много ,не за друго а просто ме дразни когато се надраска интериор.Но се случва,дали ще е ключ,дали ще е дете ,багаж - случва се.Всичко е въпрос на отношение към колата.
Протриването на волана - също - има хора чийто ръце са сухи на други се изпотяват повече - факт,износването е различно,има такива чийто ръце и 10 подлакътника да имат,ръката им седи на скоростния лост - еми и за 20 к км ще се износи,има такива и на 200к ще има само леко износване.
Ако има деруги детайли,които не зависят до толкова от шофьорския фактор - тогава може да се сподели мнения ,но така по снимки НЯМА шанс на 100%.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 08 Мар 2013, 18:36

Тази 330ка един приятел я гледа преди около месец даже мисля, че още не беше публикувана в мобилето..
Като са я закачили е показала нещо за абс-а до колкото си спомням и нещо с бега ( вероятно кантарчето ), по ходова част била добре, каза че е минавал нарочно през дупки и не е тропала, но не я взе, защото човека не се съгласи на бартер за един мерц и пари, а приятеля ми нямаше от къде да извади 15к. Но все си мисля, че с пазарлък 1к може да падне от цената ако не и малко повече :yes:

п.с. забравих да кажа, че човека си му е казал, че е въртяна :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Мар 2013, 18:52

То и по телефона е казал, че е въртяна :yes:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 08 Мар 2013, 20:07

Мерси много на всички за отговорите не звъннах, просто защото не е тумнало веднага да взимам нещо и реших да питам. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330XD

Мнение от totiboy » 08 Мар 2013, 21:59

Gqbriel в обявата няма такива снимки и съм ги снимал на място, не ми е нужно да въртя телефони. Искам мнения поради факта, че не съм имал кола с кожа до момента и не мога да си правя изводи от това което видях понеже не съм наясно. Мненията които получавам тук са доста разнопосочни така че .....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 08 Мар 2013, 22:39

totiboy написа:Gqbriel в обявата няма такива снимки и съм ги снимал на място, не ми е нужно да въртя телефони. Искам мнения поради факта, че не съм имал кола с кожа до момента и не мога да си правя изводи от това което видях понеже не съм наясно. Мненията които получавам тук са доста разнопосочни така че .....

Явно не си прочел какво имам предвид...кожата има специфична поддръжка и внимание - това имах предвид

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 08 Мар 2013, 22:43

Колеги, дайте малко по-сериозно и стига с този детински чат. Копченцето, протъркано от маникюра, капачето, протъркано.....колко пъти е пърдяно на седалка и тем подобни глупости....Спрете се с излишния спам и разсъждавайте като големи хора преди да напишете нещо и да си търкате клавиатурите. Давайте конкретни подробности и недостатъци за автомобила, а не празни приказки.

ПредишнаСледваща

Назад към E46