Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Половината от екстрите в описанието ги няма тази кола...на мен ми се вижда твърде постна за тази цена, колега...иначе по въпроса ти - не мога да ти помогна, защото съм много бос с бензинките...но пак ти казвам - много висока цена за един автомат само...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Кво половината - то 2/3 от това дето е попълнено го няма... а и не ми харасва как на загряла кола светят разни лампички по таблото...
Последна промяна Zagy на 22 Юли 2010, 22:00, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
DSC+T - заминало;
Възможни гърмяни бегове или прецакани датчици на някоя от седалките;
Температурен датчик - заминал.
И това само от таблото.
Отделно, че 2/3 от тия екстри дето са писани ги няма въобще.
Отделно, че да е на реални километри ме съмнява.
А двигателят е толкова, колко е написан поне.
2.2l, 168hp.
Не бих се занимавал с тая кола, а и цената и е много висока за толкова постен екземпляр и то преди фейса.
Възможни гърмяни бегове или прецакани датчици на някоя от седалките;
Температурен датчик - заминал.
И това само от таблото.
Отделно, че 2/3 от тия екстри дето са писани ги няма въобще.
Отделно, че да е на реални километри ме съмнява.
А двигателят е толкова, колко е написан поне.
2.2l, 168hp.
Не бих се занимавал с тая кола, а и цената и е много висока за толкова постен екземпляр и то преди фейса.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Нереална обява според мен. Или някой си прави таш*к или е абсолютно дезориентиран или се има за ебаси и тариката та се надява някой балък да клъвне. Не се занимавай с тази обява. За тези пари мисля 28-ца можеш да си намериш.

- ivpetgo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d
Здравейте колеги! Решил съм да си купя 320-ка Д 136к.с макар да знам, че 150 е по-добрия вариант. В събота ще ходя да го гледам в Габрово, та искам да попитам ако има някой от този район да помогне с избора на сервиз в Габрово на който може да се разчита. Освен това може да помогнете като кажете кои са слаби места, на които трябва да обърна внимание при огледа. Благодаря на всички отзивчиви колеги!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ivpetgo написа:Здравейте колеги! Решил съм да си купя 320-ка Д 136к.с макар да знам, че 150 е по-добрия вариант. В събота ще ходя да го гледам в Габрово, та искам да попитам ако има някой от този район да помогне с избора на сервиз в Габрово на който може да се разчита. Освен това може да помогнете като кажете кои са слаби места, на които трябва да обърна внимание при огледа. Благодаря на всички отзивчиви колеги!
Поне по две-три страници от началото и края на настоящата тема да беше прочел. Ясно, новак си, сега си се регистрирал, ама все пак...
Чети сега тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=103130, а другия път - търсачката.

Nukem написа:Колеги ще ходим да гледаме тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Въпросът ми е от коя година се слага този двигател 170 коня защото тази е 2001 и ми се вижда малко рано?Питам защото не съм запознат много с е46 и се надявам да помогнете:)!
Ако колата беше от ръка, напълно обслужена да се качиш и да я подкараш - става. Ама на нов внос, дето нищо не е барано, ще ти стъпи на 15 - 16 хил, докато седнеш спокойно в нея. И да тези датчици дето светят не е добре.
Общо взето този дето продава е на приципа: всяка сутрин се събужда по един балък

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мерси колеги за съветите, говорих с приятелчето което искаше да я гледа и го убедих, че това не е неговата кола определено, просто на момчето му търсим читава е46-ца вече два месеца и удряме на камък, май ще се ходи до Германия накрая!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Моля за помощ собственици на 328 на газ
Заслужава ли си покупката за 10 000 лв. на тъмно зелен 328 седан 2000г. с метанов инжекцион?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Моля за помощ собственици на 328 на газ
Демирев написа:Заслужава ли си покупката за 10 000 лв. на тъмно зелен 328 седан 2000г. с метанов инжекцион?
Много изчерпателен въпрос колега дай малко повече инфо за колата иначе за е 46 има и за 6000 лв и за 12000 пак зелени и пак 2000г като метановия инжекцион е над 2000 лв защото е за 6-так.

- Демирев
- ентусиаст
-
oci написа:Демирев написа:Заслужава ли си покупката за 10 000 лв. на тъмно зелен 328 седан 2000г. с метанов инжекцион?
Много изчерпателен въпрос колега дай малко повече инфо за колата иначе за е 46 има и за 6000 лв и за 12000 пак зелени и пак 2000г като метановия инжекцион е над 2000 лв защото е за 6-так.
ASR...дигит.климатроник...пълен кожен салон..изцяло кожени седалки сива кожа и друго всичко от стандартните екстри..бели стопове..оранжеви мигачи.
нов внос
Дай ми връзка с този който продава Е46 328 седан за 6000 лв. с лява дирекция - веднага го вземам!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Не съм казал, че се прадава за 6 хиляди такава кола точно, но за да искаш отговор на такъв въпрос трябва да дадеш по точна информация както го направи вече иначе коли всякакви и цени всякакви при теб тънкия момент е че е с метанов инжекцион ама други хора ще кажат още повече от форума БМВ на ГАЗ и то пък на метан, но всеки според нуждите караш повече вместо ти да слагаш метана и да ти излезе още по скъпо по добре ако техническото и състояние е добро я вземи щом си с нагаласата да я караш на метан тази е твоята кола.
Много рядко ще видиш такова бмв да е с климатик почти всички са с климатроник.
Най-добре една диагностика на електронния блок на двигателя и окачването и ако всичко е наред няма за какво да се притесняваш цената е добра въпреки, че в кризата можеш тази кола с тия екстри да я намериш на цени както ти писах вече.
За пример един приятел от Дупница вчера докара от Италия 330д - 2000г за 8000 лв с ляв волан.
Това е мое мнение.
Успех
Много рядко ще видиш такова бмв да е с климатик почти всички са с климатроник.
Най-добре една диагностика на електронния блок на двигателя и окачването и ако всичко е наред няма за какво да се притесняваш цената е добра въпреки, че в кризата можеш тази кола с тия екстри да я намериш на цени както ти писах вече.
За пример един приятел от Дупница вчера докара от Италия 330д - 2000г за 8000 лв с ляв волан.
Това е мое мнение.
Успех
- Демирев
- ентусиаст
-
oci написа:За пример един приятел от Дупница вчера докара от Италия 330д - 2000г за 8000 лв с ляв волан.
2 или 4 врати?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
oci написа:За пример един приятел от Дупница вчера докара от Италия 330д - 2000г за 8000 лв с ляв волан.
на 120 хил. км нали

а за автора - така никой не може да ти каже ако е запазена и те кефи метанеца защо не
читава е46 - ца 328 според мен трудно може да се на мери по-евтино, но пак всичко зависи от състоянието на конкретния екземпляр
най-лесно е да си свериш часовника с мобиле.де

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Демирев
- ентусиаст
-
K_Ilkov написа: така никой не може да ти каже ако е запазена и те кефи метанеца защо не
Не знам дали ме кефи метанеца. Не съм карал на газ. 7 г. само немски турбо-дизел интрк. по 110 коня.
Вече търся нещо далеч по-мощно. Поне 180/200 коня и да не иска гориво над 15 лв./100 км. градско с 4 врати.