Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Моля за помощ собственици на 328 на газ
Демирев написа:K_Ilkov написа: така никой не може да ти каже ако е запазена и те кефи метанеца защо не
Не знам дали ме кефи метанеца. Не съм карал на газ. ....
Поне 180/200 коня и да не иска гориво над 15 лв./100 км. градско с 4 врати. ...
питам само

тия бутилки сигурно са 300 кила пълни. От там тия 193 коня

Всичко това си е мое мнение и не държа да е 100% вярно за всеки
като цяло колата не изглежда зле, но тия км ме притесняват 10 г кола 328 при това с газ - силно се съмнявам, че някой си е направил труда за да я търкаля по 12к км на година.
иначе цената е съвсем прилична според мен, че даже клони към ниска

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
e46 CD :confused:
скоро ще купувам е46
и гледах много такива от '99 до '01 година и забелязах, че всичките са с кастофон без CD... мисълта ми е дали имат CD скрито някъде из вратичките, които се натискат за да се отворят... в момента имам опел астра '98 (продава се
) и тя си има заводско CD а е много по - нисък клас от БМВ и ми се струва мн странно БМВ-то да няма CD

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: e46 CD :confused:
Simkata написа:скоро ще купувам е46и гледах много такива от '99 до '01 година и забелязах, че всичките са с кастофон без CD... мисълта ми е дали имат CD скрито някъде из вратичките, които се натискат за да се отворят... в момента имам опел астра '98 (продава се
) и тя си има заводско CD а е много по - нисък клас от БМВ и ми се струва мн странно БМВ-то да няма CD
Не всички са с касетофон, всичко е до това какво си е поръчал немеца и какво са не/правили след това собствениците... Точно този касетофон, който си показал, мисля че е с чейнджър, че ми се струва, че виждам MODE бутончето... Естествено не е задължително да го има чейнджъра

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
а може ли да се вземе оригинално CD ново или 2ра употреба и да се сложи ? не6о програмира ли се или ? :Д
Simkata написа:а може ли да се вземе оригинално CD ново или 2ра употреба и да се сложи ? не6о програмира ли се или ? :Д
По принцип се взима 2ра ръка запазено

П.С. Но да знаеш, че оригинални CD-та, четящи МР3-ки излизат мнооого рядко и то на доста висока цена

а добре тогава има ли проблем ако си купя да кажеме PIONEER или SONY CD плеър? възможно ли е да възникне някъв проблем с колата :Д ина4е ако може купувам си някакав як CD плеър в 4ерно и сам готов :Д скоро 6те имам път през софия и съм решил от бомиауто да си взимам колата те доставят от германия (засега само 6те видя каво е положението 6тото астрата трябва да я прдам, но до 6 месеца се надявам да имам ве4е е46
http://www.bomiauto.com/bg/

http://www.bomiauto.com/bg/
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Здравейте, момчета
Иам намерение на купувам ето това купе
viewtopic.php?f=46&t=203856
Има проблем с ругулатора на климатика. След кат като изчетох темите тук, стигнах до извода че е така наречния "таралаеж", за около 170 лева.... Свети няква лампа за ер бег, няям идея кво е, датчик...
иначе колата супер много ме грабна и честно казано с тия джантоци, мъркането на двигателя, черните джамове и усещанота от шофирането....ще я взимам.. утре.. ако някой има нещо да каже, впечатления ако я е гледал....

viewtopic.php?f=46&t=203856
Има проблем с ругулатора на климатика. След кат като изчетох темите тук, стигнах до извода че е така наречния "таралаеж", за около 170 лева.... Свети няква лампа за ер бег, няям идея кво е, датчик...
иначе колата супер много ме грабна и честно казано с тия джантоци, мъркането на двигателя, черните джамове и усещанота от шофирането....ще я взимам.. утре.. ако някой има нещо да каже, впечатления ако я е гледал....
Apassionata написа:Здравейте, момчета![]()
![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=203856
За ейър бега, вероятно датчика на пасажерската седалка е заминал... Успех

- ne4k0o
- Потребител
-
- Кара: pejo 200 i pe6
- Мечтае да кара: BMW E46 323 CI
- Детайли за колата: mnogo varvi malko gori - samo voda :D
виж дали щифта на ампулата е както трябва щото може да е блъскана и затова да свети
Здравейте фенове,
отдавна ги гледам тия Е46 и се чудя дали да си купя. В последно време дори обмислям вариант за нова кола - примерно дачията сандеро много ме кефи а е на същата цена както една Е46-ца купе. Според вас кой е по удачния избор ?
Мерси
отдавна ги гледам тия Е46 и се чудя дали да си купя. В последно време дори обмислям вариант за нова кола - примерно дачията сандеро много ме кефи а е на същата цена както една Е46-ца купе. Според вас кой е по удачния избор ?
Мерси
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
djonkata написа:Здравейте фенове,
Мерси
Тогава никога няма да знаеш как е да се кара БМВ. Повярвай ми, много ми е зле че карам стара кола.

Хубаво е да си купи човек нова кола. Но струва ли си за първата година да изгубиш 20-30% от стойноста на колата. Говорим за неатрактивен автомобил от ниската класа с контроверсен произход (какво точно е от Рено, какво е останало от оригиналната Дачиа

Аз бих ти казал, карай какво те кефи. Ако те кефи нова Дачиа супер. Ако те кефи Бимата още похубаво.
Последна промяна Luki Junior на 02 Авг 2010, 22:15, променена общо 1 път
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Колегата Ntalanov беше пуснал този клип http://ams.bg/?act=content&rec=8791
и можеш да видиш как "професионално" се прави Дачията.
Успех с новата покупка!!!
от тази тема
viewtopic.php?f=4&t=210142&hilit=%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%8F
и можеш да видиш как "професионално" се прави Дачията.
Успех с новата покупка!!!
от тази тема
viewtopic.php?f=4&t=210142&hilit=%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%8F
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
djonkata написа:Здравейте фенове,
Мерси
Едва ли очакваш да чуеш нещо в полза на Дачия

1. Дачия никога няма да достигне качеството и поведението на БМВ дори и от 90-те години
2. С новата кола ще имаш същите и дори по високи р-ди първоначално, а колата е на светлинни години от е46
3. Едва ли ще се чупи по-малко
4. Повози се в евтина нова кола и след това в нещо като БМВ Мерц или Ауди на 10г (ако и тогава се двоумиш скачай на Дачия

Успех! и ще чакаме да се похвалиш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Дачия? Бате бегай... Как не те е срам даже да избираш между БМВ и.....дачия....пфф