Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Искам да ви попитам, колко ще струва евентуална промяна на цвета на колата и джантите(мисля, че специално за джантите може с нек'ъв спрей
), за да изглежда е така - http://www.picbg.net/img.php?file=55bfb45873ff187b.jpg - Тази снимка е направена с фотошоп, иначе джантите бяха различни и бяха бели, а цвета на колата сиво-син, нещо такова ддз
. Колата е взета от БМВ шоурума във форума
. Много ми хареса и като и променихме цвета излглеждаше перфектна 

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ами такава боя да изкараш ще трябва да се изръсиш, но пък ще е страшно ефектно. Така да отразява е култово, мисля че се казва Gloss този тип боя.
Аз трябва да пребоядисвам преден и заден капак, моята е сива класичска, и при едни познати които боядисват много добре, след това пекат детаилите, абе както си е по книгите обаче взимат скъпо. За двата капака ще ми искат около 500лв което мисля е много, но за сега не съм намерил друго.
Аз трябва да пребоядисвам преден и заден капак, моята е сива класичска, и при едни познати които боядисват много добре, след това пекат детаилите, абе както си е по книгите обаче взимат скъпо. За двата капака ще ми искат около 500лв което мисля е много, но за сега не съм намерил друго.
Лол, то ако само за капаци ти вземат 500лв. Аз по-добре да си купя нова кола, отколкото да я боядисат 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ако искаш качествено боядисване си трябват кинти и условия щото иначе по-добре не я пипай изобщо
тюниХ без пари и със спрейчета не става

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
K_Ilkov написа:Ако искаш качествено боядисване си трябват кинти и условия щото иначе по-добре не я пипай изобщо

Качествена боя на Е46 е между 3 и 6 хиляди.
Като при 3000 е съмнително качествена.
Джанти с хубаво боядисване и подготовки преди това - 150-200лв. на джанта, зависи колко са големи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Така е колега. Аз примерно ще пребоядисвам понеже предишния собственик е минал по тунка лайсна и не е бил изсушен детаила добре след като е бил почистен. Избърза ли са и са покрили с боя. Влагата остава от долу и тьй като неможе да мине през метала започва да бута на горе през боята. Това резултира в малки балончета които започват да се люпат. За да няма такъв момент трябва първо да се свали некачествените неща от детаила, да се почисти, изсуши. После се боядисва и се изпича в пещ.
Тази броня на първата снимка М3 броня ли се води??? Защото само на М3 съм ги виждал и ориганала на е46 тази броня(втората снимка) ли е??? Колко горе долу може да струва М3 бронята, за да се сложи в е46-цата(БЕЗ МОНТАЖИ И ТАКИВА, САМО БРОНЯТА)???
http://prikachi.com/images.php?images/262/2432262s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/264/2432264s.jpg
Много ме кефи тази броня на първата снимка, но рядко съм виждал Е46-ци с такава броня...
Много ме кефи тази броня на първата снимка, но рядко съм виждал Е46-ци с такава броня...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
nbs написа:Тази броня на първата снимка М3 броня ли се води??? Защото само на М3 коли съм ги виждал и ориганала на е46 тази броня(втората снимка) ли е??? Колко горе долу може да струва М3 бронята, за да се сложи в е46-цата???
И двете не са М брони. Оригинална М броня май е 4 цифрена сума, стъклопластова 200-300-400 според зависи откъде. Погледни в подраздел продава и оригинални има и стъклопакет.
Тва ти е М бронята.

Последна промяна xpl0d на 17 Авг 2010, 21:48, променена общо 1 път

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Бронята на първата снимка май е някоя от М-тех броните, а втората си е стандартната броня на Е46 преди фейслифта.
Si non confectus, non reficiat.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
снимка 1: м-тех 2 слага се и на преди и на след фейс
снимка 2: стандартна преди фейслифт (до някой си месец 2001-ва)
за цени потърси из продава
снимка 2: стандартна преди фейслифт (до някой си месец 2001-ва)
за цени потърси из продава

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Ок, значи трябва да попрочета за фейслифта. Така, къде мога да намеря пълна информация за фейслифта, написана подробно (коя година започват да го правят, какво му променят и т.н.). Интериор, отпред, отзад, острани, отгоре
... каквото му е променено искам да го знам. Има ли такава тема или някой тук ще ми помогне? 
Ето това пак ли е след фейслифта???

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна nbs на 18 Авг 2010, 11:14, променена общо 2 пъти
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
nbs написа:Ок, значи трябва да попрочета за фейслифта. Така, къде мога да намеря пълна информация за фейслифта, написана подробно (коя година започват да го правят, какво му променят и т.н.). Интериор, отпред, отзад, острани, отгоре... каквото му е променено искам да го знам. Има ли такава тема или някой тук ще ми помогне?
Хептен ги омеша. Тва е 39-ка.

Да, но няма ли ги и такива 3-ки??? Айде да не пиша повече, че се излагам
... Дайте ми тема, ако има има тук във форума с всичко за фейслифта
. Може и в друг сайт, ако тук няма, но желателно е да бъде на български, пък ако има и снимки още по добре 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Използвай търсачката, има теми за конвертиране на пре-фейс към фейс с описани всички части.
Фейслифта започва от септември 2001г., в повечето модели се слагат по-големи двигатели, специфични под-модели Е46 се изтеглят от пазара и се заменят с нови, например 323 се изтегля и започва производство на 325, 328 се замества от 330 и така.
На външен вид нормалния фейслифт изглежда така:

Мтех 2 пакета на фейслифт изглежда така(Без карбоновите сплитери на Марто, те са Club Sport май и са допълнителни):

Maрто да не се сърдиш, че ти ползвам колата за пример(тя си е за пример така или иначе де)
Отзад бронята Мтех2 прилича много на тази на Е39, пак има черен сплитер по средата, просто е по-обла.
Разликите преди фейс и след(без М-пакетите) са най-общо на външен вид:
Нови брони, прагове, фаровете са "усмихнати"(преди фейса са "тъжни"
), различни предни калници, нови стопове с различни позиции на светлините - мигачи, стопове, за мъгла. Това са най-общо плюс двигателите, за които вече обясних. На български информация няма да намериш детайлна, така че това е най-общо.
Фейслифта започва от септември 2001г., в повечето модели се слагат по-големи двигатели, специфични под-модели Е46 се изтеглят от пазара и се заменят с нови, например 323 се изтегля и започва производство на 325, 328 се замества от 330 и така.
На външен вид нормалния фейслифт изглежда така:
Мтех 2 пакета на фейслифт изглежда така(Без карбоновите сплитери на Марто, те са Club Sport май и са допълнителни):
Maрто да не се сърдиш, че ти ползвам колата за пример(тя си е за пример така или иначе де)

Отзад бронята Мтех2 прилича много на тази на Е39, пак има черен сплитер по средата, просто е по-обла.
Разликите преди фейс и след(без М-пакетите) са най-общо на външен вид:
Нови брони, прагове, фаровете са "усмихнати"(преди фейса са "тъжни"

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,