BMW Navigation - BG Map
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '03 330ci
n.nikoloff написа:Здравейте.
С риск да стана досаден ще кажа, че след като попрочетох мненията реших да ви питам директно, за да не объркам нещо.
Споредalexsch написа:отиваш на settings и гледаш горе в дясно има едни цифри от вида:
SW 3-1/63
първата цифра е поколението на навигацията която имаш:
1 - МКІ
2 - МКІІ
3- МКІІІ
4 - МКІV
втората цифра (която най-вероятно е 1) показва дали имаш пълни цеветова на дисплея (каквото и да означава това)
третата цифра, след наклонената черта, показва версията на софтуера, който е инсталиран.
става ясно, че в моя случай SW 4-1/71 означава поколение 4 - MKIV и версия на софтуера - 71 (или като там се води)
Та спрямо тези данни кой диск да си дръпна и дали е по-добре да гоня някакъв ъпдейт или не....
Абе в чужди води съм, така че ако не ви затруднява - моля помогнете.
Благодаря.
Твоята версия е 27.1 от 6/2006. Нова верия има смисъл да слагаш само ако имаш двуслойното DVD 2008-2. Но същата карта на БГ я има и на CD. Други подобрения няма да намериш, а и винаги си остава риска(макар и минимален) че може да прецакаш навигацията при ъпдейта. Моят съвет е, че не си заслужава, но ако все пак си решил ето и линк за най-новата версия v31:
http://btjunkie.org/torrent/V31-BMW-Navigation-Software-Update-03-2008-rar/4495f37ca505e3797788d3be1772a814ee5e1bb3cc9d
- n.nikoloff
- Потребител
-
Благодаря! А може ли линк към тази карта, която ще ми свърши работа за тази (моята) версия, за да не правя рискови упражнения.
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
n.nikoloff написа:Благодаря! А може ли линк към тази карта, която ще ми свърши работа за тази (моята) версия, за да не правя рискови упражнения.
Ползвай линка в началото на темата, записва се на CD. Аз съм с тази карта, тя е най пълната до момента макар да не може да се сравнява Garmin картите
- n.nikoloff
- Потребител
-
- n.nikoloff
- Потребител
-
- n.nikoloff
- Потребител
-
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
n.nikoloff написа:А ако намеря начин да проговори и на български.... ама то казват нямало пълно щастие...![]()
![]()
На български няма до проговори

Аз понеже съм отворен направих следното
свалих последниа линк около 100Мб слойих го в ЦД на навигацията и малката ми навигациа остана дисплея на станцията която беше и тва е ни напред ни назад , до тук ок. Обаче се изнервих спрях колата загасих я запалих я майката и разказах обаче дисплея нищо , извадих буксата на отзад и си е.а мамата, сега имам радио/цд/тайп
под него сетинг , външна температура и последно монитор оф
е тва ни телефон ни навигациа ниииищо (иначе има разлика) направил съм май някакъв частичен ъпдейт май.
а сега накъде някой некви идеи.
свалих последниа линк около 100Мб слойих го в ЦД на навигацията и малката ми навигациа остана дисплея на станцията която беше и тва е ни напред ни назад , до тук ок. Обаче се изнервих спрях колата загасих я запалих я майката и разказах обаче дисплея нищо , извадих буксата на отзад и си е.а мамата, сега имам радио/цд/тайп
под него сетинг , външна температура и последно монитор оф
е тва ни телефон ни навигациа ниииищо (иначе има разлика) направил съм май някакъв частичен ъпдейт май.
а сега накъде някой некви идеи.
Понеже 100% някой ще го направи аз си реших проблема изтеглих V27 само тази намерих от гореспоменатия линк поставих го каза ми че ъпдейтва да не барам нищо 4.01 на 5.01 ОК след 5 секунди каза да махна диска и да пушна бутона направих го . ок обаче аз съм си аз заврях пак V31 и до тука нема вадене . Извадих го по този метод
от колегата:
и после пак V27само , че стриктно както казва навигацията чакай вади диска пушни бутона чакай рестарт и готово .
работи ъпдейта 5.01
това е който се прецака няма страшно колкото пъти мушнеш нещо и зацепи върви.
от колегата:
skp написа:Bavarec*** написа:Записах го вкарах го и ся немога да го извада помагаите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж това дали ще ти свърщи работа.
http://www.x5world.com/articles/all-bmw ... drive.html
и после пак V27само , че стриктно както казва навигацията чакай вади диска пушни бутона чакай рестарт и готово .
работи ъпдейта 5.01
това е който се прецака няма страшно колкото пъти мушнеш нещо и зацепи върви.
- desislav_ts
- Потребител
-
Версия на Навигацията
Колеги може ли да ми помогнете?
Имам X5 медел март/2008г
Как да разбера коя е версията на навигационната система
къде е това меню SETINGS ???
Имам X5 медел март/2008г
Как да разбера коя е версията на навигационната система
къде е това меню SETINGS ???
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте,искам да попитам откъде да си сваля по нова версия за МК3.Свалих една от един руски сайт,инструкцийте ги следвах както си пише,но нищо не стана.Изписва ми ,че няма сд и ми изкарва диска.Благодаря Ви предварително.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Metallium написа:Да, може ли моля някой да го качи някъде, понеже ми дава невалиден линк.
Бих желал да го пробвам на Е-60, тъй като на Е46 нямам навигация.
Мерси!
пробвал съм на е60-не става.