Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
по принцип и иска6е 7500 ама му казах 4е имам само 6000 и тои се сагласи ако вси4ко и е наред мисла да я зимам каза 4е е и обслужена ама виара никумо
- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Преди 3-4 месеца си купих същата, с малко повече ексри и цената и беше 10 000 лева, аз я взех за 9 500 след пазарлък.
Тази кола ще да е с проблем, или е била сериозно размазана преди да дойде в БГ, аз не бих се занимавал с нея.

за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв 

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
RO$$KO написа:за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв
Абе човек осъзнай се малко. Не си намерил нито 1 косур по колата и собственика ти сваля 1 500 лв ? Закарай я задължително на сервиз и то при човек който му имаш доверие, а не просто да претупа колата и да каже ОК е. Замисли се добре преди да я взимаш!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
RO$$KO написа:за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв
Искам любезно да те помоля само за едно - не се опитвай да обясняваш на колегите, че са си взели коли за по 10к-12к+ , че са балами, а ти си ударил джакпота със кола за 6к...щото когато започнеш да пишеш често за проблемите за нея ... ще разбереш!
П.с. Засегнах се лично, защото съм взел втората си Е46ца за 15к + (трябва да съм голяма балама, да се...)

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Dimitroff написа:RO$$KO написа:за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв
Искам любезно да те помоля само за едно - не се опитвай да обясняваш на колегите, че са си взели коли за по 10к-12к+ , че са балами, а ти си ударил джакпота със кола за 6к...щото когато започнеш да пишеш често за проблемите за нея ... ще разбереш!
П.с. Засегнах се лично, защото съм взел втората си Е46ца за 15к + (трябва да съм голяма балама, да се...)
Колегата Димитрофф както винаги е прав

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Dimitroff написа:RO$$KO написа:за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв
Аз к'во да кажа?

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:Dimitroff написа:RO$$KO написа:за6то да не се занимавам то като я покарам и закарам в сервиз те хората 6те си кажат става ли или не ти може да си земе6 и за 15000лв
Аз к'во да кажа?
А аз ?

Всяка цена си има причина
Този дето продава за 15 к едва ли иска тези пари, щото си мисли че е пълно с балъци дето се чудят какво да си правят парите.
Тази дето ще я купиш за 6к пак ще стъпи на 10-12к, а ако отчетеш времето и нервите загубени по майстори 15к няма да ти стигнат
БМВ е всичко друго ама не и евтина кола, ако искаш да си купиш БМВ на цената на Опел очаквай въпросният екземпляр да бъде и с такова качеството.
Не мислете, че тези дето продават коли са балами и ще Ви продадат перфектно Е46 за 6к, като могат да му вземат 10к.
Айде успех !

Този дето продава за 15 к едва ли иска тези пари, щото си мисли че е пълно с балъци дето се чудят какво да си правят парите.
Тази дето ще я купиш за 6к пак ще стъпи на 10-12к, а ако отчетеш времето и нервите загубени по майстори 15к няма да ти стигнат

БМВ е всичко друго ама не и евтина кола, ако искаш да си купиш БМВ на цената на Опел очаквай въпросният екземпляр да бъде и с такова качеството.
Не мислете, че тези дето продават коли са балами и ще Ви продадат перфектно Е46 за 6к, като могат да му вземат 10к.
Айде успех !
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Drum написа:Всяка цена си има причина![]()
Тази дето ще я купиш за 6к пак ще стъпи на 10-12к, а ако отчетеш времето и нервите загубени по майстори 15к няма да ти стигнат![]()
Айде успех !

някъде четох по тоя повод - Нещо дето струва 2лв не може да го купиш за 50 стотинки и всичко да му е наред!
Успех!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Здравейте колеги
реших се следващата кола да бъде е46 - бях решил да бъде бензин 328, но гледах отзиви за разхода и нещо не ми се хареса много много, та сега поразглеждам 320Д само че стария мотор 136 коня
може ли да кажете някоя дума за него

реших се следващата кола да бъде е46 - бях решил да бъде бензин 328, но гледах отзиви за разхода и нещо не ми се хареса много много, та сега поразглеждам 320Д само че стария мотор 136 коня
може ли да кажете някоя дума за него
- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Аз лично карам такава, и аз от скоро, и съм много доволен. Малко е капризна колицата, но като цяло е прекрасен автомобил. Но нека се изкажат и колеги които я имат от повече време. Моят съвет е, че няма да сгрешиш ако си вземеш такава. 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ми по-лесно ще е да напишеш в търсачката 320д и да четеш ...
В темата вече има много информация , мисля че такива въпроси са несериозно.
Нещо по-конкретно или конкретен автомобил можем да коментираме (пак през монитора си е малко несигурно...),
но общи оценки на модела 320д едва ли може да се дадат в един пост.
В темата вече има много информация , мисля че такива въпроси са несериозно.
Нещо по-конкретно или конкретен автомобил можем да коментираме (пак през монитора си е малко несигурно...),
но общи оценки на модела 320д едва ли може да се дадат в един пост.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Като цяло дизела със 136 коня е малко кекав, но това не значи, че е за боклука. Имам мойта близо 2 години и не ми е изневерила нито веднъж. Много хубаво да избираш колата и няма да имаш грижи.
Si non confectus, non reficiat.