Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
мисля 4е вси4ки триабва малко да се оспокоите 1 за кола на 10 години 15к
2 аз не сам казал 4е непременно я зимам като е за 6к разбира се 4е 6те я вида в сервиз да не сам луд. 3 не казвам 4е сте балами 4е сте си купили е46 за 10-15к но мисля 4е като изпадне оферта не триабва да баде ипускана
.4 преди 2 години в VW forum исках да си купа голф 4 тди и си4ки ме обеждаваха 4е хубав под 8к ниама а аз си купих за 5500 и си го карах 2 год без проблем само обслужване и едни тампони сам сменил а го продадох преди 2 месеца за 6к.пс.ако сам обидил ниакого да ме про6тава 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
1. на тебе ако критерия за цена ти е на колко години е ше ти кажа, че има и много други
ти явно си играч щом си успял да си продадеш напред колата след 2 години каране
ние тука сме малко по-простички и ги купуваме скъпички и после само набиваме пари в тях
Успех! Дано наистина офертата да е добра, ще чакаме да се похвалиш!
ти явно си играч щом си успял да си продадеш напред колата след 2 години каране

ние тука сме малко по-простички и ги купуваме скъпички и после само набиваме пари в тях

Успех! Дано наистина офертата да е добра, ще чакаме да се похвалиш!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ами аз пък да кажа съм по средата на двете мнения, нито за яко скъпа нито за много евтина. Най-малкото че като е скъпа никаква гаранция за мен няма да е че ще е читава. Първо я закарай някъде дето ще я погледнат обстойно и ще ти кажат всичко. гаранция нама да ти кажат - нищо и няма перфектна е. след това правиш сметка колко даваш сега, колко ще ти вървят ремонтите и ако излезе приемливо за теб действаи. Аз моята я взех за 7 300 318 1.9i. нямах подлакътник, борд, мултиволан и беше с jvc музика. Предварително се бях образовал от адски многото инфо дето има във форума и тези липси хич не ги приех за минус. Защо не ги приех за голям проблем? Ами защото лостче + отключване на борд ми стъпи 100лв. Подлакътник 150 и 150 за мулти волан който вързах с касетофон които както всички останали неща си купих от хора от форума. И резултата е че 2 месеца след като я купих леко по леко си и сложийх нещата които ми липсваха. Но това става като предварително си проверил че колата няма скъп ремонт. Аз смених и съединител, но пък тия коли не ги копуваме от магазина нали?
Изписах много но идеята ми е прегледай я обстоино и си направи лична сметка, колегите тук съм сигурен че просто ти желаят доброто и неискат да видят после тема пусната от теб че имаш доста сериозен и скъп проблем. но също така главното е да те кефи лично теб колата и тогава ремонтите ги приемаш къде къде, по добре
Кажи после какво са ти казали на диагностиката.

Очевидно си изтървал часовете по български език, за сметка на часовете по далавера и тарикатлък

ПП: Съжалявам беше оп-силно от мен

няма какво да говора пове4е (пи6а) явно сам наи-простиа в форума сажелявам 4е ваоб6те писах тук.6те се опрвям сам се пак забравих 4е сме в BULGARISTAN
- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Приятелю, не се сърди, никой от нас не ти мисли лошото. Това което се опитахме да ти кажем с колегите е, че тази кола за да се продава на тези пари нещата са много съмнителни и да я провериш от до за да не патиш после. Ремонтите на тези коли не са като на Голф 3, за по сериозните ремонти говорим за сериозни кинти. За да продаде накой такава кола за тези пари и тя да е в добро състояние то той трябва или да е луд, или малоумен или просто да не му трябва и да иска да се отърве от нея. Другият вариянт е колата да е сериозно удряна, да има сериозен проблем по двигателя, да е посукана каросерията или много други неща.
Аз моата примерно като я взимах си видях, че е удряна, поназнайвам малко от тия неща, но не много. Викнах войчо ми, който е бояджия да я огледа, каза ми не е било серионо, а и е направена кадърно. Човекът който я продавашв като видя, че вуйчо ми познава всичко си каза всичко от до какво и е правено. Ако се бях изсилил, а не си бчх викнал специялист можеше да е посукана примерно и после да си я бия от главата.
Не се обиждай, никой няма нощо лично против теб. Няма лошо ти да направиш най-голямата далавера на годината, но ако я взимаш от човек който се занимава с това вероятността е много малка той да се прецака. В 99% от случайте прецаканият е купувача. Успех с покупката!
Аз моата примерно като я взимах си видях, че е удряна, поназнайвам малко от тия неща, но не много. Викнах войчо ми, който е бояджия да я огледа, каза ми не е било серионо, а и е направена кадърно. Човекът който я продавашв като видя, че вуйчо ми познава всичко си каза всичко от до какво и е правено. Ако се бях изсилил, а не си бчх викнал специялист можеше да е посукана примерно и после да си я бия от главата.
Не се обиждай, никой няма нощо лично против теб. Няма лошо ти да направиш най-голямата далавера на годината, но ако я взимаш от човек който се занимава с това вероятността е много малка той да се прецака. В 99% от случайте прецаканият е купувача. Успех с покупката!

Не я карай в сервиз а я закарай в БМВ сервиз. Ше я закачат, че я гледат и т.н.
Тва струва 60лв някъде и мисля, че единственото нещо което не могат да ти кажат е дали са и въртяни километрите.
Всичко друго като удари сменени части и т.н. могат да ти кажат, а дали е 6000лв или 12000лв - за всеки влак си има пътници.
Тва струва 60лв някъде и мисля, че единственото нещо което не могат да ти кажат е дали са и въртяни километрите.
Всичко друго като удари сменени части и т.н. могат да ти кажат, а дали е 6000лв или 12000лв - за всеки влак си има пътници.
BMW120 написа:Не я карай в сервиз а я закарай в БМВ сервиз. Ше я закачат, че я гледат и т.н.
Могат, могат... По ключа много добре ще му кажат за километрите

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
uCnaHeTcA написа:BMW120 написа:Не я карай в сервиз а я закарай в БМВ сервиз. Ше я закачат, че я гледат и т.н.
Могат, могат... По ключа много добре ще му кажат за километрите
Ако километрите са върнати както трябва...ни Диагностик, нито в сервиз на БМВ могат да кажат дали са реални или са връщани...ключа помни каквото ми подава като инфо колата...пипаш колата - ключа записва новите км и уж всичко е ок...
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Колеги, какво ще кажете за това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ще кажа, че тази кола се коментира преди няколко страници - по всеобщо мнение тогава цената й беше висока, колегата, който се интересуваше от нея взе е39 в крайна сметка....
сега пък няма цена - колко й иска?
сега пък няма цена - колко й иска?
Здравейте (надявам се бъдещи колеги)
Твърдо съм се решил да си взема 1но от тези бижута наре4ени е46.Имах доста колебание каква точно да бъде -бензин,дизел защото съм сядал зад волана единствено на 320i и трябва да си призная че останах доста впечатлен.Напоследък обаче сериозно се замислям за 320Д най-вече заради ниския разход.В момента съм в процес на събиране на пари и най-вече на чертене из форума за да мога да си избера идеалната за мен кола,но и хвърлям по някой поглед на колите които се продават.Имам обаче едно питане към вас колеги: Както всичи знаеме 320Д има 2 двигателя 136 и 150.Поради фактът обаче 4е съм карал само бензинка доста се чудя за 1вия двигател дали няма да е малко тромава,въпреки 4е 136 коня далеч не са малко...и най-важното което искам да попитам е кой двигател е по сполучлив,знам че е много относително но все пак...и недейте да ме разбирате погрешно далеч съм от мисълта да си купя е46 за да избивам някакви коплекси или "да бягам съседа с голф 2"
точно за това и съм се спрял на дизел,но все пак е хубаво да си врътка понякога задницата при тръгване

Твърдо съм се решил да си взема 1но от тези бижута наре4ени е46.Имах доста колебание каква точно да бъде -бензин,дизел защото съм сядал зад волана единствено на 320i и трябва да си призная че останах доста впечатлен.Напоследък обаче сериозно се замислям за 320Д най-вече заради ниския разход.В момента съм в процес на събиране на пари и най-вече на чертене из форума за да мога да си избера идеалната за мен кола,но и хвърлям по някой поглед на колите които се продават.Имам обаче едно питане към вас колеги: Както всичи знаеме 320Д има 2 двигателя 136 и 150.Поради фактът обаче 4е съм карал само бензинка доста се чудя за 1вия двигател дали няма да е малко тромава,въпреки 4е 136 коня далеч не са малко...и най-важното което искам да попитам е кой двигател е по сполучлив,знам че е много относително но все пак...и недейте да ме разбирате погрешно далеч съм от мисълта да си купя е46 за да избивам някакви коплекси или "да бягам съседа с голф 2"

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
136-коньовата печка върви малко по-малко от 320и
Относно кой мотор е по-здрав - комънрейла е по-добрия мотор. А най-здравия мотор е тоя, дето е най-обстойно минат на диагностика

Относно кой мотор е по-здрав - комънрейла е по-добрия мотор. А най-здравия мотор е тоя, дето е най-обстойно минат на диагностика

Si non confectus, non reficiat.
я
Zagy написа:136-коньовата печка върви малко по-малко от 320и![]()
Месри мн за информацията колега,но все още се чудя дали си заслужава да търся 150-ка която не е никак евтина в сравнение със 136-та и мисълта ми е че ако разликата в здравината зависи главно от това на каква ще попадна не е ли по добре да взема 136-ца пък ако остане някой лев да го метна по нея за глезотийки

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Зависи какъв ти е бюджета...
Ако гледаш 320д 136 коня си приготви едно 8-9К - за по-малко читави коли няма... за 150 коня поне 12К... всичко останало ще е компромис с нещо.
Ако гледаш 320д 136 коня си приготви едно 8-9К - за по-малко читави коли няма... за 150 коня поне 12К... всичко останало ще е компромис с нещо.
Si non confectus, non reficiat.