E34 vs E39 или,,Совите не са това което бяха"
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			37 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
bmw_n00b като го гледам така ..... бих му нарисувал един голям червен оплезен език на 10 см. под бъбреците и едни големи кльопнали уши  - пак казвам че като технология си е БМВ, но като дизайн вече е нещо друго.
 - пак казвам че като технология си е БМВ, но като дизайн вече е нещо друго.

- пак казвам че като технология си е БМВ, но като дизайн вече е нещо друго.
 - пак казвам че като технология си е БМВ, но като дизайн вече е нещо друго.- map13
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 525d вагон
b2 написа:Да ви имам проблема само. Да имаш Е39 и да искаш Е34 - това е лесна работа бе! Ами аз кво да кажа като имам Е39, граааам не ми се кара Е34, ама за сметка на това изгарям от желание за Е60
Също ми се струва, че сравнявате уморени и бедни Е39-тки, с манияшки поддържани Е34-ки. Карал съм 2-3 пъти Е34 за малко и не можах да намеря преимущество пред мойта скромна Е39-тка, ма то си е въпрос на вкус, а и едва ли съм добил достатъчно опит. Колкото повече имам възможност да се кача на по-нови БМВ-та се убеждавам, че изобщо не върви надолу марката, даже напротив. Просто ние сме бедни мишки
Много вярно !! браво на колегата !!
- The 5th element
- Арабиата
- 

- Кара: E39 530D
pazokolarov написа:Щом си минал през толкова модели, сигурно си спомняш какво представляваше Волво или Мерцеддес до преди 17-20 години? Коли, произведени за да те загробят преди да се развалят.
Всичко опира да пазарна стратегия и политика на автомобилостроителите. Защо е необходимо да правят неразвалящи се коли? Ако всички имат такива как ще се отчита нарастващ пазарен дял? Но ако ти се налага да ремонтираш колата си след първите 3 години от купуването и то с доста солени резервни части, какво правиш? Продаваш "старата" и отиваш за нова кола. А пък аз, щото в момента нямам пари чак за нова кола, си купувам твоята стара кола и почвам да я ремонтирам. И не стига дето не карам нова кола, ами в последствие ми изилза почти като новаОбаче се кефя, щото карам нещо по-добро от стария дарак - повече глезотийки, повече сигурност, мощност, икономичност - а бе щастие неземно ...

Това е и причината резервните части и цените на сервизните услуги да растат от година на година.
Абсолютно......наистина има разлика м/у Е 34 и Е 39 та,но няма как да е иначе......Радвах се страхотно много на Е 34 та и бях вложил огромна сума в нея,но и Е 39 та си ме кефи.....ще се стема и към едно Е 60 пък ако ще да прилича и на Ауди....
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG] [/url
[/url
		- The 5th element
- Арабиата
- 

- Кара: E39 530D
bmw_n00b написа:да ве то грозно, ама грозно деба:
Жестокааааааааа
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG] [/url
[/url
		- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

Ето това щеше да е жестоко, ако се беше родило. Ето това можеше да е истинско БМВ от ново поколение. Жалко че си остана концепт. Ето това е мутрата на акулата. На първата снимка просто можеш да си представиш един отхапан крак как се показва от бъбреците

Re: E34 vs E39 или,,Совите не са това което бяха"
Georgi написа:Вече съм,,горд"собственик на Е39 520но не мога да скрия разочерованието си.
Като бивш притежател на Е12,Е28 и Е34 на всяка от която имам поне 80 000 незабравими километра не мога да се примиря,че си купих Мерцедес с емблемата на БМВ./имам предвид Е39-та.
Търпеливо изчаках да я приведа в безупречно състояние преди да изкажа мнение.Но какво отривам-все повече разочерования:
1.споредмен по-некачествена изработка/на доста по малко километри са износени или развалени елементарни неща/.
2.Няма го неповторимото усещане при шофиране на автомобила-тежка предница/или поне така се усеща/все едно че е с предно предаване/
3.Мудна и тромава въпреки повечето си нютонметри при ниските обороти.
.....и доста други дразнещи неща за които май ще трябва да направя списък.
За баланс ще добавя че има и доста предимства пред останалите ,като по -голяма стабилност,по-тихо и комфортно возене,но това са предимства на друга марка...
От няколко седмици и аз карам е39, карал съм какво ли не, но е34 не съм карал, но аз така от една страна да се похваля, а от друга да се пркрепвам към колектива, така де, много съм доволен от колата и в своя клас мисля че си е фаворит за мен. Има всичкото чудо на техниката в нея и върви. 525д, автомат. То май друго не трябва на претенциозен човек като мен
 Колата много ми харесва, още преди време когато навлизаха е39ките, исках да си взема, ама бяха страшно скъпи. Нещо като е 60ките, ама тогава си беше трудно, сега е 60 се взима някакси. Но е 60ката някакси е прекалено пластмасова от вътре.
 Колата много ми харесва, още преди време когато навлизаха е39ките, исках да си взема, ама бяха страшно скъпи. Нещо като е 60ките, ама тогава си беше трудно, сега е 60 се взима някакси. Но е 60ката някакси е прекалено пластмасова от вътре. 
Май се похвалих и изказах мнение.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
		- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
			37 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3