Не иска да върви и това е
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bavariq_89
- Потребител
-
- Кара: е39 520i Touring
Не иска да върви и това е
Здравейте колеги отново проблем с колата 520и газ/бензин до скоро си мислех, че проблема е само на газ, но май ще се окаже по-сериозен. От скоро карам БМВ и честно казано нищо не ми е ясно доста рових из форума и общо взето не намерих като моя проблем. А той е следния не винаги от време на време колата няма мощност както на газ така и на бензин закачах я на диагностика не излиза никаква грешка, снощи ходих на бензиностанцията налях бензин и потеглих без да я прехвърлям на газ да видя как е, честно казано трагедия. Натискам педала ускорява, но едно мудно. Миналата седмица на един баир бяхме 3-ма в колата на климатик и газ на 2-ра толкова нямаше сила, че се наложи да вкарам 1-ва а баира не беше кой знае какъв, а чесно казано виждам какви са и възможностите на колата когато работи нормално. Четох за датчик на разпределителен вал и колянов вал, но като че ли при мен не е там проблема нямам проблем с паленето на свободна държи нормални обороти. Прави ми впечатление обаче че когато не е достигнала 90 градуса е по-мудна след като загрее се оправя също и ако я запаля и натисна педала на газта когато е студена има замисляне. Моля да ми помогнете 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Не иска да върви и това е
Виж дебитомера. А най-добре е да се закачи колата и по време на движение да се гледат живи данни. Ако имаш и късмета колата да се държи различно (да работи ок, и е мудна) е много вероятно да хванете причината.
- la4o1304
- Потребител
-
- Кара: е39 520и
- Мечтае да кара: е60 535d :)
Колега,имах подобен проблем! При мен загубата на мощност се оказа от свещите!
Проблема беше,че нямах мощност и това ставаше след едно странно придръпване,все едно прекъсва за момент и после мъка!
Проблема беше,че нямах мощност и това ставаше след едно странно придръпване,все едно прекъсва за момент и после мъка!
- bavariq_89
- Потребител
-
Добре де, ако са свещи колата не трябва ли да не работи равномерно нз днес пак я засякох и щях да припадна до колонката 17,8/100 направо нз вече това е при нормално каране и все още е топло представям си зимата.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Дебитомера как е колега?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Колегата Dirty M5 driveR е прав само в движение ще видиш каква е разликата в данните и ще видиш къде е проблема.Виж също бензиновите помпи.Те са 3 (на резервоар,под седалката и при двигателя),най-вероятно там е проблема!
- bavariq_89
- Потребител
-
А да Ви попитам понеже съм от Велико Търново, някой да знае кадърен майстор, който си разбира от работата, а не да взима 50 лева за добър ден и като се върна за да му кажа, че нищо не се е променило и той да ми вдига ръце и да ми казва ами не знам, че аз ли да знам 

- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
20-ската има само една единствена помпа в резервоара. До колкото знам дизелите и по-точно комънреал-ите са с няколко помпи.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Най-простото което можеш да направиш е да покараш с откачен дебитомер.
Махни свещите и виж как е работила...имам чувството от това което си написал че ти бяга някой цилиндър..
П.П Какво общо имат помпите на дизела в темата...
Махни свещите и виж как е работила...имам чувството от това което си написал че ти бяга някой цилиндър..
П.П Какво общо имат помпите на дизела в темата...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
dradkov написа:Колегата Dirty M5 driveR е прав само в движение ще видиш каква е разликата в данните и ще видиш къде е проблема.Виж също бензиновите помпи.Те са 3 (на резервоар,под седалката и при двигателя),най-вероятно там е проблема!
Нищо общо няма дизела в темата.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Катализатор?
- bavariq_89
- Потребител
-
Катализатора е премахнат от стария собственик, а филтъра е нов. Скоро смених мембраните на изпарителя и чакам да я засека градско, иначе извън града около 10.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тръгна ли тая кола?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
14 мнения
• Страница 1 от 1