Въпрос за марка гуми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Curtis
- Потребител
-
- Кара: BMW 325XI
- Мечтае да кара: BMW M5 E39
Въпрос за марка гуми
Здравейте колеги търся си две гуми 265 35 18'' защото спуках едната. Гледам по разни сайтове втора употреба търся и по гумаджии но намирам все стари. Поне аз така мисля. дота им е 2006, 2008 най-новите бяха 2010. Аз ли се бъркам или всичките им свойства вече са си заминали, седят някак си твърди почти пластмасови. Съществува и варианта да си купя две нови но не знам каква марка, в момента съм с Falken и намерих същите нови за 570лв. общо, ако някой може да ми препоръча марка и да ми каже цена ще бъда много благодарен. Запали ми се главата 

- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Въпрос за марка гуми
Ако можеш да си го позволиш определено си вземи нови. Изора на марка е въпрос на средства. Ако споделиш каква сума си определил предполагам ще получиш повече мнения.
п.с. Аз карам с летни Фулда взех ги 4 нови тази пролет и съм доста доволен от тях.
Sent from my iPhone using Tapatalk
п.с. Аз карам с летни Фулда взех ги 4 нови тази пролет и съм доста доволен от тях.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Въпрос за марка гуми
колега с тези размери трябва да ти изглеждат твърди и пластмасови, иначе лошо.брат ми си взе мишлен пилот спорт които са почти сликове от употреба и казва , че няма такава гума.лично аз карам с бриджстоун 225 16 55 нови и съм повече от доволен, но зависи от много фактори избора на гуми.
- Curtis
- Потребител
-
- Кара: BMW 325XI
- Мечтае да кара: BMW M5 E39
Re: Въпрос за марка гуми
Трябва да е твърда и пластмасова ??? Все си мисля, че трябва да е мека. А за другото извинявай ама нещо не разбрах. Братчет ти доволен ли е и нови ли са гумите?
4 мнения
• Страница 1 от 1