Смяна на предно стъкло

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: '99 BMW 525 TDS

Смяна на предно стъкло

Мнение от krasi76 » 19 Юли 2014, 1:07

Здравейте колеги,
Налага ми се да сменям предно стъкло на моята 39-ка. Реших да се поразровя из форума за читава фирма предлагаща такава услуга и като се забих... очите ми изтекоха!!! Но по-лошото е, че така и не открих решение на моя проблем. Вече напълно се отчаях и ми идва да се гръмна! :banghead: За всички фирми отрицателните отзиви са десет пъти повече от положителните! :(
Най-горещо ви моля ако някой скоро е сменял предно стъкло в София и околностите и е доволен от фирмата/майстора да ми напише някакви координати! Тук, или на лично съобщение.
Моля и модераторите, нека да преместят темата ми там където и е мястото във форума, но ако е възможно, да не я заключват, или трият докато не получа поне един полезен отговор, моля!
Благодаря предварително за разбирането!
525 TDS

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Смяна на предно стъкло

Мнение от In_Memoriam » 19 Юли 2014, 1:33

И аз се интересувам...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 19 Юли 2014, 8:09

Доста хора предприеха "туризъм" из провинцията с цел смяна на предно стъкло.

Че в София леко било натоварено тия дни...

Аз всички стъкла ( на различни автомобили ) съм ги сменял в Кобрата - в Габрово. Нямам забележки...

П.п. И цената не е лоша - 126 пари за всичко ...
Последна промяна larry_boy на 20 Юли 2014, 7:56, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 19 Юли 2014, 8:30

Определено всички в София фирми ще бързат сега,че следващият чака и ще е яко омазване по лайсните/тея,който се чудите,дали да ги смените от нагара на слънцето/и след това няма сваляне,че ги лепят заедно със стъклото.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 19 Юли 2014, 8:53

Преди 2 дни сменявах преден прозорец.
Получих препоръка за фирма Тани (тук във форума). Обадих им се....дадоха ми цена за стъкло и за лайсна, като лайсната казаха ,че ще я вземат и на място ще преценим дали има нужда от смяна....ако няма си я взимат обратно :idea:
Разбрахме се за ден......и в уречения ден дойдоха, смениха джама за половин час, прехвърлиха всички стикери и си заминаха. Вярно е ,че ми се наложи да изчакам няколко дни за да дойдат при мен....,но това повече ми изнасяше отколкото да вися цял ден пред Кобра :confused:
В нета имаха няколко телефона ,но аз успях да свърша работа само на един телефон на които вдигаше някаква дама 0896681221

п.п. Идва малко по скъпо когато дойдат при теб......от порядъка на 30-40 лв. Ако закараш колата при тях цената си е нормална ,но много се чакало :confused:

п.п1. Не вярвам модераторите да го изтълкуват като реклама ........предвид обстоятелствата от преди десетина дни и невероятните мъки с предните прозорци в софия от тогава до сега......... :roll:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 19 Юли 2014, 11:08

Колеги предното стъкло от компакт ще пасне ли за купе? Става дума за е36

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Юли 2014, 2:18

В петък смених предно стъкло в Кобра. Стана за около час. Безплатен монтаж, цена на стъколо от Китай - 122лв + щипките всичко дойде на 138лв. Гаранция на монтажа срещу теч доживот. Вече втори път ми сменят стъкло те. Доволен съм. Имат и домашен монтаж, но предвид колко са натоварени, едва ли сега имат тази услуга. А и ми прехвърлиха стикерите без да питат и да искат пари.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар

Мнение от krasi76 » 20 Юли 2014, 17:48

Благодаря на Hito, larry_boy и Zubcho за споделената информация!
Нещо все лоши мнения чета за Кобра - свистене, шум при висока скорост, пукане на стъклото... :(
За тези „СИМ ПЕТ СИМ” ООД чувал ли е някой? И какво ви е мнението за тях...?
525 TDS

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladko » 20 Юли 2014, 21:29

krasi76 написа:Благодаря на Hito, larry_boy и Zubcho за споделената информация!
Нещо все лоши мнения чета за Кобра - свистене, шум при висока скорост, пукане на стъклото... :(
За тези „СИМ ПЕТ СИМ” ООД чувал ли е някой? Те дали сменят на BMW стъкла изобщо...?

Аз съм чувал за Сим Пет Сим, миналта година си правих при тях стъклото на мерцедеса. Поръчах си хубаво стъкло Pilkington, много бях доволен, стана идеално без луфтове, шумове и други такива простотии. Препоръчвам :yes: . Ако трябва пак там бих си направил стъклото.

Поздрави

Потребител
Аватар

Мнение от krasi76 » 24 Юли 2014, 12:37

Благодаря и на Vladko за отзива. Вчера поръчах и аз стъкло Pilkington от Сим Пет Сим - сториха ми се свястни хората там. Ще пристигне ди 2-3 седмици и ще пиша какви са ми впечатленията от тях. :yes:
525 TDS

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 29 Юли 2014, 16:09

кобра според мен работят много добре. поне когаот ми е трябвало нещо...
отидох с оригинално стъкло и оригинално улътнение и го залепиха супер професионално без никакви кривини, или излязъл силикон и тн
Изображение

Назад към E39