Въпрос за монитор за навигация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Въпрос за монитор за навигация
Здравейте! Четох в няколко теми за монитора, но така и не ми стана ясно. Та искам да попитам тук. Първо- какво мога да правя с този монитор. Радио ще се слуша то е ясно. В колата имам друга навигация- http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=13803. Дали ще може да прехвърля сигнала към този монитор? В момента съм с Bussines CD, като на дисплея има само бутони за чаковник и Аудио. Без ВС. Ще трябва ли да се преправя нещо? Благодаря ви!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос за монитор за навигация
С монитора радио НЕ може да се слуша. Всъщност нищо не може да се прави с монитора. Това е монитор и устройство за четене на касетки или CD-та (зависи какво има зад монитора). За да изкара картинка и да има някаква функционалност, ще трябва навигационен модул (или ТВ тунер, но не е много ясно там дали ще тръгнат нещата). За да изкара след това звук ще трябва радио модул. И така.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
С една дума да не се занимавам. Аз нямам ли радио модул в момента? Значи ми трябва и МК3 или МК4? Сложна е май работата. Иначе на предишната ми кола Е36 сам и слагах климатроник и борд 

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Ако си с навигация ти трябва отделен радио модул, от който идва радиото и който управлява всички останали източници на звук. В момента радио модула ти е в самото радио на таблото.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Модулите ще са по-малкия проблем. Трябва да се смени цялата инсталация на колата, което е забавната част от цялата работа.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
5 мнения
• Страница 1 от 1