Кои са застрашените от кражба елементи при e39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dyakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39
Re: Кои са застрашените от кражба елементи при e39
Не е истина някойси ми смъкна 4 годишните чистачки. Да си ги използва по предназначение.
За съжаление има големи мърльовци каращи Е39. 

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Помияри всякакви колега,да си ги наврат те се сещат къде
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Conqueror написа:Незнам колеги какво се караде за 2 години само едни чистачки ми опънаха по точно някой направи циганска трампа (бартер без мое знание) че много скъпи тея чистачки 50лв дветеи най лошото е че ми удраха предния прозорец.
И до ден днешен се чудя да се смея ли да плача ли но повече на смях ме напушва като се сетя
Преди малко видях, че ми липсват капачките на джантите вчера май си бяха на колата... Те поне да бяха някви нови или поне скъпи да не се чудя защо са си пуснали карака...Даже като се замисля може някой фен да му е харесла колата и да си е казал бяхти занемарените капачки и да ги е свалил за да ги изхвръли, че да си взема нови.
П.С още по смешно ми е като се замисля кви изкурубляци си вземат е39 ки, щом крадът части не струващи и 50лв

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Ето и аз да се оплача колеги,тази сутрин слизам до колата и какво да видя багажникът ми надран някой боклук са е мъчел да ми цунка спойлера естествено не успял защото съм го залепил с черен монтажен силикон/лепило/което е много кораво чак имаше парче нож под спойлера но надрали багажника и от единия край на спойлера са е напукала боята,залепих го пастирах си багажника всичко е ОК но спойлера остана напукан трябва да го боядисам някой ден.Как не съм го усетил тоя мангал колата си я паркирам точно до спалнята живея на 1 я етаж майко бедна му фантазия кво щеше да му се случи директно скачам от прозореца и му празня един пълнител,ще я дебна нонстоп се ще го барна тоя тъй съм се изнервил че ще го утрепя без да ми мигне окото
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3