Теч на масло след челен удар?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на масло след челен удар?
Здравейте, днес си взех Е39 530Д 99г, регистрирах я в кат и на Цариградско един наби едни спирачки и аз в него. Скоростта не беше висока около 50/60 км, да си имам и късмета, но имало да става.
Имам следният въпрос: при удара ми изтече моторното масло, което ме озадачи ? Първо мислех, че съм спукал радиатора, но водата си е ОК, а изтече маслото?! Капака е огънат, решетките счупени, престилката и тя леко вдлъбната, фаровете са здрави, освен две счупени щипки( поне видимо).
Някой може ли да каже от къде е пробило това масло ? Отговора за майстора го знам, но майстор по Коледа няма
.
Поздрави и предварително благодаря!
Имам следният въпрос: при удара ми изтече моторното масло, което ме озадачи ? Първо мислех, че съм спукал радиатора, но водата си е ОК, а изтече маслото?! Капака е огънат, решетките счупени, престилката и тя леко вдлъбната, фаровете са здрави, освен две счупени щипки( поне видимо).
Някой може ли да каже от къде е пробило това масло ? Отговора за майстора го знам, но майстор по Коледа няма

Поздрави и предварително благодаря!
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Теч на масло след челен удар?
Охладителя на маслото отпред в радиатора...може да е на скоростната кутия или на хидравликата на волана.
Виж си цвета на маслото...
Виж си цвета на маслото...
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
от пред долу пред двете гуми имаш радиаторчета за охлаждане на масло.някъде от там може да имаш спукана магистрала,или самия охладител.но както казва колегата виж цвета на маслото и ще разбереш какво е и тогава можем по добре да те напътим.успех.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
От скоростната кутия е, не е от двигателя. Радиатора на кутията е отпред точно.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Благодаря момчета, маслото е двигателно, а и на пръчката няма нищо. Дано не е сериозно и да е лесно поправимо, че ебати каръка ме е хванал. Ще пиша като я разглобя.
Весели празници !
Весели празници !
5 мнения
• Страница 1 от 1