Странна случка с въздушно окачване на Е39 Туринг...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- penchevvv
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d E39 Touring
Странна случка с въздушно окачване на Е39 Туринг...
Здравейте колеги и честита нова година. Та значи колата е Е39 525d 2000г. Туринг и отзад е на възглавници. Ето какво ми се случи: на 30 декември запалих колата сутринта и нямаше проблем, закарах я в сервиз за да ми закачат кората под двигателя, понеже от снега се откачи отивам следобяда да я прибера, и гледам задно дясно колело до половината под калника
Понеже човекът, който прави диагностики го нямаше, а и работното време на сервиза приключваше, си прибрах колата така. До ден днешен колата не беше пипана, с изключение на преди 3 дни, когато я палих да поработи малко в студа, но разлика нямаше, така и не се вдигна, а чувах компресора как бучи, и бях сигурен, че възглавницата е издала багажа. Днес сутринта ставам слизам пред блока и какво да видя, задницата си е на нивото на предницата, все едно никога не е имало проблем. От 3 дни нито е палена колата, нито нищо. Знам че десния датчик на носача ми е заминал, и лампичката за нивомата ми светеше постоянно, така си взех колата. Въпроса ми е дали от студа може да е замръзнало нещо по системата, или на какво се дължи това. И да кажа, докато дясното колело беше потънало в калника, лявата страна също беше по-ниска, но съвсем малко. Ако някой има представа на какво се дължи това,ще съм му благодарен да ме светне :Д Мерси предварително

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Странна случка с въздушно окачване на Е39 Туринг...
Чувал съм от колеги за замръзнали възглавници от които ефекта е точно както при теб е станало.
- penchevvv
- Потребител
-
Странното е, че когато стана този проблем колата сутринта нямаше никакви проблем. Следобяда към 5 като я видях вече беше станало, а през самия ден не беше чак толкова студено...странна работа
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Кой датчик ти е заминал? Щом свети лампата, нещо не е в ред и не е лошо да се види какво.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- penchevvv
- Потребител
-
Ами датчика отзад на носача дето е..кантар ли е незнам, жабка ли е незнам точно
5 мнения
• Страница 1 от 1