Колата загрява!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Колата загрява!!

Мнение от petiooo » 30 Апр 2015, 20:17

Здравейте колеги, искам да Ви разкажа какво се случи и ако можете да искажете мнения!!
Преди 15 дни бях около Смолян и колата не ми заграваше повече от 96-97 градуса, при положение, че съм изминал около 250км само балкански път!! Прибрах се в града и започна да капе антифриз, закарах я в сервиза и се оказа, че е корпуса на термостата, нищо че е сменян преди 2 месеца!! Но този път майстори го оплътни стабилно с черен силикон!! Днес пътувах към Пловдив и нарочно бях цъкнал температурата на малкия борд не ми вдигна повече от 95 градуса!! Нямаше и течове, но като се прибирах, доста бързах и я настъпах малко около, 140-150км/ч за разтояние около 4-5км, след като спрях погледнах отново температурата и ми показваше 101 градуса.. Като влезнах в града падна до 96-7 градуса.. Нормално ли е според вас.. Защото до сега не се е случвало или поне може аз да не съм проверявал температурата... Имам съмнения, че не е обезвъздушена както трябва!! Обаче има парно и не надува меркучите!! Вчера и правихме диагностика и излезе грешка в някой цилиндър... мисля че е бубина и утре ще я оправяме, ако това мпже да е някаква причина... Благодаря Ви много у весело изкарване на празника!!! Мотора е М52В20

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Re: Колата загрява!!

Мнение от larry_boy » 30 Апр 2015, 22:52

Колата загрява!! - КОГА???

Нищо и няма.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Колата загрява!!

Мнение от petiooo » 30 Апр 2015, 22:55

Благодаря, бях се попритеснил.. Мислих, че 100 градуса е множко!

Назад към E39