Проблем с тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikolai Petrovv
- Потребител
-
Проблем с тдс
Здравейте добри хора.Преди 2 месеца и половина си купих бмв е 39 525 тдс от тогава 1 месец съм карал и 1 месец съм по сервизите.Първия път когато възникна проблем колата тръгна да загрява на магистралата при скорост 150км.С 300 зора я закарахме до сервиз където ми гарантираха на 100 % че има пукната глава.След 2 седмици мъчително чакане се оказа че на главата и няма нищо.От там издърпах колата до друг сервиз като преди това се скарах с "майстора".Там за 1 ден отстраниха проблема - не отварящ термостат + спукано казанче на антифриза.Дотук добре , но след 2 дни каране и тръгвайки на път за Бургас по магистралата при скорост от 140км се случи следното:Както си вървеше нормално в следващия момент сякаш педала на газта работеше така както работи когато колата е на свободна един вид натисках газта но без резултат(дори не се форсираше).В следващия момент на средното огледало видях калбо бял пушек а секунда по - късно колата започна да се форсира сама.Веднага спрях и огасих колата.След консултация с майстор по телефона разбрах следното:Работата отива към турбо , Ще се прибереш до Сливен само не давай много газ и не форсирай.Аз все пак реших да чуя още едно мнение и закарах колата до сервиз в бс .Там ми казаха че ще е турбо , но и още нещо защото при форсиране до 3000 оборота се чу много кофти тракане.Така се прибрах до Сливен с 50-60км и закарах колата на ремонт.Оказа се че не е турбина ... пратиха ме при ГНП майстор и там вече 10 дена се чудят какво става а аз съм на ръба на нервна криза.Отремонтирали са помпата смениха ми и 5 свещи , но колата все още има проблем.Вчера като са я пробвали по тяхни думи колата губи центровка или веригата прескача (не знам дали не е едно и също не съм наясно изобщо а и трудно разбирам това което ми обясняват те).А забравих да добавя че преди да ме пратят при ГНП специалист откриха голямо количество нафта при маслото.Ако някой има някакви идеи какво се случва с тази кола моля нека ги сподели ... евентуално за да добия някаква представа за какво иде реч и евентуално да ги опътя къде да гледат. 

Re: Проблем с тдс
коагто купих моята 530д също беше омешала нафта и масло , но го хванахме на време . ремонтираха помпата , сменихме маслото и всичко беше наред . явно твойта е поработила повечко време със смесено масло и нафта и от там са заминали и други работи като турбото . проблема го хванахме случайно при проверка нивото на маслото , колата по никакъв начин не показваше че има проблем !
2 мнения
• Страница 1 от 1