Тресене и вибрация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Тресене и вибрация
Здравейте колеги, колата е е39 530д ртчка 2001г , имам следния въпрос към вас и ако някой се е сблъсквал с нещо такова ще се радвам да сподели към какво да се насоча да бъде проверено.
Проблема е следния . Излизам на магистралата карам с скорост 120-130 ( това са примерни скорости но под 100 мисля че не се случва или поне не е така силно изразено) след освобождаване от скорост и пускане на колата поинерция започва виене съчетано с вибрация в момента в който колата е на скорост отново това изчезва ......
Ще се радвам да чуя вашето мнение защото аз поне нищо подобно не намерих в търсачката

Проблема е следния . Излизам на магистралата карам с скорост 120-130 ( това са примерни скорости но под 100 мисля че не се случва или поне не е така силно изразено) след освобождаване от скорост и пускане на колата поинерция започва виене съчетано с вибрация в момента в който колата е на скорост отново това изчезва ......
Ще се радвам да чуя вашето мнение защото аз поне нищо подобно не намерих в търсачката

Re: Тресене и вибрация
нямате ли никакви предположения .... е това е интересно и в същото време ужасно , надявах се поне насока да получа

- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Re: Тресене и вибрация
Може би настъпваш релефна маркировка , съвсем сериозно ти говоря. И аз на два пъти се шашках с тия маркировки до като зацепя
По коя магистрала се случва това ???

3 мнения
• Страница 1 от 1