Към някой с //М окачване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			28 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

хм
колега, моита е със М-очаване, така е комплектована колата. Има си плюсове и минуси. Някои от тях са: 
+ по стабилен в завоите и много добре седи с 17' ки 
- много внимание с леганлите полицаии и всякак неравност, нямаме пътища все още за "Спортно окачване" може и по меко да вози но въпрос на вкус, но ако мога да избирам едва ли бих си взел със М окачване
 но въпрос на вкус, но ако мога да избирам едва ли бих си взел със М окачване   

+ по стабилен в завоите и много добре седи с 17' ки

- много внимание с леганлите полицаии и всякак неравност, нямаме пътища все още за "Спортно окачване" може и по меко да вози

- moni76
- ентусиаст
- 

- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоите  а да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
 а да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение  
... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване
			 а да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
		'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

moni76 написа:аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоитеа да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
значи ти като си с М sport suspension както Айс каза си сменил мостовете така ли

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
в ДаруКар тоя пича дето ми прави диагностика на ходовата част бая си разбираше ми каза че е се същия кур .. защото моята е много ниска отпред .. отзад е леко дигната в сравнение с отпред , по нанадолнище на улици се е случвало да се спускам с задницата назад   

така че за тоя кенеф наречен Б-я аз съветвам кола с нормално окачване .. ! лек пример :
скоро бех в младост и около бизнез парка са разкопали и колите си минават през тротоара, а аз тариката заобикалям през бизнеспарка 

но извънградско си е кеф на хубав път колата не мърда.. ! само зимата колата се изкарваше по рядко

така че за тоя кенеф наречен Б-я аз съветвам кола с нормално окачване .. ! лек пример :
скоро бех в младост и около бизнез парка са разкопали и колите си минават през тротоара, а аз тариката заобикалям през бизнеспарка

но извънградско си е кеф на хубав път колата не мърда.. ! само зимата колата се изкарваше по рядко

- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
Момчета .. темата беше пусната преди да взема колата  
От една година и аз съм с М окачване и вози перфектно.. да не говориме че на дълъг път колоата е супер стабилна

От една година и аз съм с М окачване и вози перфектно.. да не говориме че на дълъг път колоата е супер стабилна

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
		Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- moni76
- ентусиаст
- 

slav4o1 написа:moni76 написа:аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоитеа да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
значи ти като си с М sport suspension както Аис каза си сменил мостовете така ли
...колата така си е излязла от завода, код 704 се води точно това
 нищо не съм пипал по окачването
  нищо не съм пипал по окачването 
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
slav4o1 написа:Значи ти като си с М sport suspension, както Айс каза, си сменил мостовете така ли ?!
НЕ, Мsport suspension = Спортно М-ково окачване.
Другото е едно просто окачване от/за М5 (даже не се води спортно)!

...
moni76 написа: 
  какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!
  какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!   Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу
  Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу

какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!
  какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!   Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу
  Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу- moni76
- ентусиаст
- 

Re: ...
vemca написа:moni76 написа:... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване
Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу
да, когато е от тея големите, които незнайно защо ги правят с 10м3 асвалт

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- iceman12
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е39 520и 1998г
- Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи
Re: Към някой с //М окачване
Аз съм с нормалното окачване, ако сложа пружини от М-ково (не от м5) ще станат ли идеята ми е да запазя возията на колата но да легне малко ама малко !!!

28 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2