Печка Е39 Моля за мнение...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Печка Е39 Моля за мнение...
Здравейте колеги,въпроса е следния-Имам Е39 525Д 2003г.Интересува ме става ли печката от Е46 за мойта кола?Предварително благодаря
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Печка Е39 Моля за мнение...
Не става, поне така ми каза един майстор на печки. Търси си от Е39 или от Е53. Като от Е53 е по удачна, защото можела да се направи да бачка с дистанционно по лесно отколкото на Е39.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
ivopicha написа:Не става, поне така ми каза един майстор на печки. Търси си от Е39 или от Е53. Като от Е53 е по удачна, защото можела да се направи да бачка с дистанционно по лесно отколкото на Е39.
и двете се правят абсолютно еднакво- подаваш и един плюс

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ivopicha написа:Не става, поне така ми каза един майстор на печки. Търси си от Е39 или от Е53. Като от Е53 е по удачна, защото можела да се направи да бачка с дистанционно по лесно отколкото на Е39.
От Е53 не става в Е39. Съвсем различна е хардуерно отдолу. Става от Е38 със сигурност и може би от Е46.
И има такава хубава тема за печките, трябва ли още една да има?

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Ivo_Borisov написа:ivopicha написа:Не става, поне така ми каза един майстор на печки. Търси си от Е39 или от Е53. Като от Е53 е по удачна, защото можела да се направи да бачка с дистанционно по лесно отколкото на Е39.
От Е53 не става в Е39. Съвсем различна е хардуерно отдолу. Става от Е38 със сигурност и може би от Е46.
И има такава хубава тема за печките, трябва ли още една да има?
Може би аз съм в грешка. Може би е казал за електроникатата самo, а не за цялата печка. Аз имам печка, но не работи и щях да я пращам на един колега във Варна да я отремонтира, но все не остава време.
Искам да разкача мойта и на вържа друга работеща печка без други интервенции.Така ще ми излезе по евтино отколкото да се отремонтира.За това ме интересува дали става от Е46 или да си търся от Е39...
От е46 я свалих работеше без проблеми,даже можех да я запаля и когато външната температура е 25 градуса,сигурно така е настроена.Сложих я на е53 ,но там не работи.Или не става за е53 или трябва да се направи някакво запознанство.
7 мнения
• Страница 1 от 1