Бушони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Бушони
Момчета ,не можем да сме сигурни 100 % в нищо ,освен ,че ще умрем някой ден,но си мисля ,че проблема за неотварянето на багажника електронно както казвате е в ,смотано измислената машинка под кората на задния капак на багажника ,ако е от това,има няколко начина. 1нова е към 80 -100лв ,2втора употреба не е желателно,3 както при мен с преправяне с обикновена машинка за централно става и след години ,ако не се подмени колата
,слагате друга нова за 20 лв

- Михаил Матеев
- Потребител
-
Здравейте колеги, искам да попитам кой бушон е за десния фар и по точно за миагачите, понеже нямам показаната схема пък и английският не ми е силната страна. Започнаха да пресвяткват по бързо а като ги погледнах, нито отпред нито отзад светят мигачите(аварийните). Благодаря предварително!
Колата е 530д 99г.
Колата е 530д 99г.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Михаил Матеев написа:Здравейте колеги, искам да попитам кой бушон е за десния фар и по точно за миагачите, понеже нямам показаната схема пък и английският не ми е силната страна. Започнаха да пресвяткват по бързо а като ги погледнах, нито отпред нито отзад светят мигачите(аварийните). Благодаря предварително!
Колата е 530д 99г.
Заповядай
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2