Трудно пали, много трудно (520i) ... помощ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Трудно пали, много трудно (520i) ... помощ!!!
Колеги пускам тази тема, защото съм много на зор. Къде ли не ходих - по всякакви сервизи, а даже и в Камор и никой не може да ми установи точно проблема. Както пише в заглавието колата от известно време много трудно пали. Отначало ми казаха, че се е скъсал въздуховода от дебитомера към дросела и за тва пали трудно. Е смених го и няма никакво подобрение. После ходих при един състезател в сервиза му и той ми каза, след като я качи на компютър, за някакъв датчик, който се намира в дебитомера, давал грешна информация за температурата на въздуха. Е да ама в един магазин за части ми казаха, че тоя датчик не е там, а е на някакво друго място и не бил в дебитомера. Хубаво, казвам си аз, ще ходя в специализирания сервиз на БМВ в Камор. Белким те дадат точна информация кво да правя. Е, да ама след като колата преседя в Камор около 4 часа ме викнаха да ми кажат, че не могли да вържат колата към техния компютър и не можели да ми кажат нищо. Е вече полудях!!! Моля ви колеги, ако някой знае някой майстор или сервиз, който мойе да даде някакво мнение по въпроса, моля да ми го кажете. Ако някой има някакви хипотези от какво мойе да става така, също да ми каже, но много ще съм ви благодарен, ако ме упътите кум някого, който разбира!!! Между другото в Камор ми казаха да оставя колата за няколко дни и услаугата на цена 400лв щяла да е цялостен преглед. Не ми се иска да стигам до там, но ако никой не може да ми помогне май на там ще идат нещата. Предварително благодаря!!!
520i (1997)
520i (1997)
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Имах същия проблем на мен ми беше изгорял датчика на коляновия вал. Това може да се случва по ред причини, иди на елкон.
3 мнения
• Страница 1 от 1