Проблем Е39 автоматик-тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем Е39 автоматик-тдс
здравейте!имам е 39/комби дизел!имам проблем с топлия старт!какво триабва да направя и лампи4ката за подгряване не свети! 

Последна промяна uniko на 05 Яну 2008, 19:12, променена общо 1 път
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Добре дошъл.Не ,че имам някаква идея,но за да получиш отговор напиши поне нафта ли е,бензин ли е.И уточни коя лампичка. Щастлива нова година.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Ако колата е ТДС - чел съм, че е верига (центровка или нещо от тоя род).
При мен (КомънРейл мотор) проблемът беше в две дюзи - отремонтираха ги (за щастие) и сега не дава да му пипна ключа. От опит знам, че става ли въпрос за двигателя - отиваш в сервиз и там казват какво е - тук само гадаем!
При мен (КомънРейл мотор) проблемът беше в две дюзи - отремонтираха ги (за щастие) и сега не дава да му пипна ключа. От опит знам, че става ли въпрос за двигателя - отиваш в сервиз и там казват какво е - тук само гадаем!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Най-вероятно имаш доста изгорели свещи или релето на свещите или в най-лекия скучай крушката
Топлия старт разтегната верига,плочка (главата на помпата) или просто трябва да се пусне една идея повече нафта,за да може да компенсира износването на двигателя и всичко ще е ОК

Топлия старт разтегната верига,плочка (главата на помпата) или просто трябва да се пусне една идея повече нафта,за да може да компенсира износването на двигателя и всичко ще е ОК
4 мнения
• Страница 1 от 1