Няколко въпроса за таблото, пикселите, показанията
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Няколко въпроса за таблото, пикселите, показанията
Здравейте приятели и весели празници.
Имам едно питане, което се отнася до срелката на температурата. Преди време реших да сваля таблото ида се опитам да поправя пикселите на компа. Нищо не стана, майсторът като видя за какво става въпрос и се отказа. Когато го монтирахме стелката за температурата не се качва вече на 12 часа, а стои на 11 часа, дали ми се е прецакал термостата или стрелката. Когато стоя на място някой път някак си парното не духа топло, както си трябва и това ме кара да си задавам тия въпроси. Ако някой може да каже нещо моля.
НА ВСИЧКИ ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.
Имам едно питане, което се отнася до срелката на температурата. Преди време реших да сваля таблото ида се опитам да поправя пикселите на компа. Нищо не стана, майсторът като видя за какво става въпрос и се отказа. Когато го монтирахме стелката за температурата не се качва вече на 12 часа, а стои на 11 часа, дали ми се е прецакал термостата или стрелката. Когато стоя на място някой път някак си парното не духа топло, както си трябва и това ме кара да си задавам тия въпроси. Ако някой може да каже нещо моля.
НА ВСИЧКИ ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
1. Тук, във форум продава
2. Моргите - в подфорум "Сервизно обслужване..." има телефони и инфо.
Успех!
ПП. Между две изречения се слага точка и празно - space, а ново изречение започва с ГЛАВНА буква!
2. Моргите - в подфорум "Сервизно обслужване..." има телефони и инфо.
Успех!

4 мнения
• Страница 1 от 1